Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende soteye patlıcan attım havuç ile birlikte çok güzel oldu . Mantarı görünce aklıma geldi yaptım yeni pişti yarına yemeğim hazır
Ohh çıkarmışsın aradan canım afiyet olsun simdide. Bende patlıcan havuç çok yakistiriyorum nedense ölene kadar hepsi birbirine gireme kadar pisiriyorum eskiden olsa ekmeği bana bana yerdim ama şimdi catalliyorum

sagol canim boyle seyler duymak beni sevindiriyo
Kizzz bilmiyormusun ozledigini ben seni irahatsiz etmek istemedim yosa hep aklimdasin acik kafa dinle die artik tatilin ne zaman bitcek hemecik dön yaris etcegiz senle ve kurtulcagiz su kglardan tam ben istaha gelmisken
eminim su iki uc gun iyi dinlendinn

Benimi bekliyosun
Ben baska yere gidiyorum
Unut artik parteyii yoooh parte
Afern aferin zayiflaa

Ohh çıkarmışsın aradan canım afiyet olsun simdide. Bende patlıcan havuç çok yakistiriyorum nedense ölene kadar hepsi birbirine gireme kadar pisiriyorum eskiden olsa ekmeği bana bana yerdim ama şimdi catalliyorum

Catallamak iyidir patlıcan forever bulgur pilavına koyuyorum süper oluyor hiç denedin mi sen
Yok kiz eski ben geri geldi artik sahalara donecem burdanda tedavi olana kadar izne ayrilmiyacam.artik vicdanim rahat diyet yapabiliyim
Kaç kiloda baslican tedaviye 2 ayda 10 kiloya yakın verirsin sen

Ben de cook doluyum ama aklim burda hep ev tasiniyo yarin annemlerin son hazirliklar yapiliyo cuma gunu yegenimin ameliyati var 4 yasinda kasik fitigi ameliyati olacak bu ara hareketli geciyo
allah kolaylık versin canım inallah tez zamanda hayırlsıyla biter bütün işleriniz

yapasın geldiyse yap canm cık dısarı tak kulaklıkları soguk havada ter içinde kalana kadar yürü sonra eve gel güzel bi kahvaltı yap güne böyle başla bugünde olmaz mı

Bdv bir konu var o benim komşum diye çok güldüm yaa millet ekimi mart sanıyor
dün okudum bende bide marifetmiş gibi söylüyo kadın

Gece motiveleri sabah az yiyin diye hadin ben kaçtım
ama bn işe gelmeden yaptım kahvaltımı

Catallamak iyidir patlıcan forever bulgur pilavına koyuyorum süper oluyor hiç denedin mi sen
Evet canım patlicanın neyi var neyi yok yemisimdir. Patlıcansız olmaz birde kızartmazsa güzel oluyor ya. Üstüne sarımsaklı yoğurt herturlu gider var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…