- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.881
O kiloyu birde vermek varOrasi kesin hamilelikte bi rahatlama bi salma geliyo insana24 kilo almis bi insan olarak söylüyorum
Baklavayı beğenimde yemiş olmasını beğenmedimBegendin mi tatli yimis emin msn son kararin mi bulgurlu dolmanın yanina 2 dilim ehmeh yimis bah bi da düşün begendin mi
Ohh çıkarmışsın aradan canım afiyet olsun simdide. Bende patlıcan havuç çok yakistiriyorum nedense ölene kadar hepsi birbirine gireme kadar pisiriyorumBende soteye patlıcan attım havuç ile birlikte çok güzel oldu . Mantarı görünce aklıma geldi yaptım yeni pişti yarına yemeğim hazır
Ayy bu ne boyle gurukemik
Kizzzsagol canim boyle seyler duymak beni sevindiriyo
Yok kiz eski ben geri geldi artik sahalara donecem burdanda tedavi olana kadar izne ayrilmiyacam.artik vicdanim rahat diyet yapabiliyimBence görürsün kuzum biraz sık dişini tedaviyi düşün
Benimi bekliyosunKizzzbilmiyormusun ozledigini ben seni irahatsiz etmek istemedim yosa hep aklimdasin acik kafa dinle die artik tatilin ne zaman bitcek hemecik dön yaris etcegiz senle ve kurtulcagiz su kglardan tam ben istaha gelmisken
eminim su iki uc gun iyi dinlendinn
Nere gidiyon nereBenimi bekliyosun
Ben baska yere gidiyorum
Unut artik parteyii yoooh parte
Afern aferin zayiflaa
Kuzum ev tasima arefesindeyizz yarin sabah tasiniyoruz ortada cok az sey var menüler ağlıyo ondan :)Az olmuş kiz tavuk da yapsaydın yanina
Yemekte yeme kavun arada ye :)Erken kalkıyorum canım bebiş sayesinde :)
Nasıl yani yemek yanındaki kavunu aradaki sütle birlikte mi doğru mu anladım
Ohh çıkarmışsın aradan canım afiyet olsun simdide. Bende patlıcan havuç çok yakistiriyorum nedense ölene kadar hepsi birbirine gireme kadar pisiriyorumeskiden olsa ekmeği bana bana yerdim ama şimdi catalliyorum
Kaç kiloda baslican tedaviye 2 ayda 10 kiloya yakın verirsin senYok kiz eski ben geri geldi artik sahalara donecem burdanda tedavi olana kadar izne ayrilmiyacam.artik vicdanim rahat diyet yapabiliyim
allah kolaylık versin canımBen de cook doluyum ama aklim burda hep ev tasiniyo yarin annemlerin son hazirliklar yapiliyo cuma gunu yegenimin ameliyati var 4 yasinda kasik fitigi ameliyati olacak bu ara hareketli geciyo
yapasın geldiyse yap canm cık dısarı tak kulaklıkları soguk havada ter içinde kalana kadar yürü sonra eve gel güzel bi kahvaltı yap güne böyle başla bugünde olmaz mıMerhaba kizlar bir dizinizliyoryz esimle vallaa harunlarinnfotolarini alip dolaba asasim var hepsi fitler sinir oldum kendimeee.
Ay cok pis gaza geldim sabah kalkip yuruyus falan yapasim geldi((
Oglumj uyutup bacaklara karnima strec sarip spor yapacagim. Yazarim
Menum
Sabah yok
Oglen yarim porsiyon yogurtlu kofte
Ara 1 mandalina
4 puskevit
Aksam 1 kase iskembe corbasi ekmeksiz kahvalti sucuk yumjrta peynir zeyrin domates
Ara yarim elma yarim armut
Bdv bir konu var o benim komşum diye çok güldüm yaamillet ekimi mart sanıyor
ama bn işe gelmeden yaptım kahvaltımıGece motiveleri sabah az yiyin diye hadin ben kaçtım
Evet canım patlicanın neyi var neyi yok yemisimdir. Patlıcansız olmazCatallamak iyidirpatlıcan forever bulgur pilavına koyuyorum süper oluyor hiç denedin mi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?