- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.861
Hee ben zaten manken gibiyim mankenlige alıştı bunye gabil itmez kiloyo bencesuBende merak ediyom canimmm. Sen hemencik verirsin zaten bizim gibi dombili diilsin
Benin dunku 20 dk yokSpor Etabı Başladi
Azimli Fitttt Hatunlar ♡
(20+30+68)SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
(20 )SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30)Favelayn
Skor: 513
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
(30+50+40 )kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30)mihracee
(65+30+60) M Melekemal
(80+15+65+65+55)Luluuu94
Skor: 715
Sonuc:
Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak
Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak
Fitlerr haydıııdurmak yok
lilipit
Ödemdir o ödemHee ben zaten manken gibiyim mankenlige alıştı bunye gabil itmez kiloyo bencesubittiniz siz zayıflayınca kendimi övecem surekli acik kilolandim da utaniyom simdi ovmeye narin bedenimi
Az galdi geliyom bende senin yasinda bisi yoh zatiÖdemdir o ödemahh ahhh şimdi kilonda durda, benim yaşıma gelince başını duvarlara vurma ahahah 2 kilo alınca amaaaan veriirm yaa veririm yaa diye diye bu hale geldim
Damlaya damlaya göl olduAz galdi geliyom bende senin yasinda bisi yoh zatiiki kilo önlemi onu vereceksin ki birikmesin
Orasi kesin hamilelikte bi rahatlama bi salma geliyo insanaDamlaya damlaya göl oldubebislerim olunca en boy aynı olur
2 yemek kasigi yedim kuzumAra ve aksam olmamis canım pilavi ne kadar yedin yanina proteinde ekleseydin keske
Menün guzel ama aksam fazla kaçmiş canım bulgurlu dolma yemissin ekmek yemeyebilirdin tatliyi da göz hakkı 1 tane yiyebilirdinİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, çeri domates, salatalık,
Ara ogun 1o:30
1o tane ic badem
2 hurma
1 kupa humana sut cayi
Oglen 13:30
1 kase tarhana
2 porsıyon fasulye yemeği
1 dılım ekmek
Çeri domates
Salatalik
Ara öğün 16:3o
Bir adet misket elma
Aksam 17:30
1 kase kadar fasulye
Uc kıymalı bulgurlu bıber dolması
Turp
2 dılım ekmek
2 tane antep baklavası
Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800
Ana hedefe kalan:2100"
Begendin mi tatli yimis emin msn son kararin mi bulgurlu dolmanın yanina 2 dilim ehmeh yimis bah bi da düşün begendin miAntep baklavası demekbeğendim canım lilimmm
Az olmuş kiz tavuk da yapsaydın yanina2 yemek kasigi yedim kuzum
Bende soteye patlıcan attım havuç ile birlikte çok güzel oldu . Mantarı görünce aklıma geldi yaptım yeni pişti yarına yemeğim hazırCanım işyerinde birsey bulamadım sabah 5de çıktım evden ahahah
Yok canım ama ben patlıcan yemeğine mantar atmıştımbizim bi ara mantar takıntımız vardi durmadan her menüde mantar vardi
Yimek yiii gii ac kalma
Totom ağırlaştı sanırım bugün yürüyüş yaptım yarın eklerim artık yarında güzel bir spor yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?