Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende merak ediyom canimmm. Sen hemencik verirsin zaten bizim gibi dombili diilsin
Hee ben zaten manken gibiyim mankenlige alıştı bunye gabil itmez kiloyo bencesu bittiniz siz zayıflayınca kendimi övecem surekli acik kilolandim da utaniyom simdi ovmeye narin bedenimi

Benin dunku 20 dk yok

Hee ben zaten manken gibiyim mankenlige alıştı bunye gabil itmez kiloyo bencesu bittiniz siz zayıflayınca kendimi övecem surekli acik kilolandim da utaniyom simdi ovmeye narin bedenimi
Ödemdir o ödem ahh ahhh şimdi kilonda durda, benim yaşıma gelince başını duvarlara vurma ahahah 2 kilo alınca amaaaan veriirm yaa veririm yaa diye diye bu hale geldim

Ödemdir o ödem ahh ahhh şimdi kilonda durda, benim yaşıma gelince başını duvarlara vurma ahahah 2 kilo alınca amaaaan veriirm yaa veririm yaa diye diye bu hale geldim
Az galdi geliyom bende senin yasinda bisi yoh zati iki kilo önlemi onu vereceksin ki birikmesin

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71 dk) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
(20 ) SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30) Favelayn

Skor: 629

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee
(65+30+60) M Melekemal
(80+15+65+65+55) Luluuu94

Skor: 735

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

Fitlerr haydııı durmak yok
lilipit

Menün guzel ama aksam fazla kaçmiş canım bulgurlu dolma yemissin ekmek yemeyebilirdin tatliyi da göz hakkı 1 tane yiyebilirdin

Ben karar verdim yarindan itibaren diyetisyene gittigim zamanki diyetimi yapicam cikarcam o listemi ozaman tek haslama yiyiyordum oyle yapicam yine bide arkadas baklava yemis cokkkkk canimmmmmmmm cektiiiii

Bende soteye patlıcan attım havuç ile birlikte çok güzel oldu . Mantarı görünce aklıma geldi yaptım yeni pişti yarına yemeğim hazır

SchonerDuft giz niye spor yapmiyon sen
Totom ağırlaştı sanırım bugün yürüyüş yaptım yarın eklerim artık yarında güzel bir spor yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…