- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.901
Günaydın kizlar
Günaydın nasılsınız bakimgünaydın gızlaaarrr
Günaydın canikom ♡günaydın gızlaaarrr
Ben hec eyi degilemGünaydın nasılsınız bakim
şahaneee hem sizin mesjaları okuyup hem kkahvemi içiyorum birazndan da işe başlarımGünaydın nasılsınız bakim
bibiğiiimGünaydın canikom ♡
Ben hec eyi degilemsaat 6da ise geldim. 7 saat daha var
Hee caliciommmşahaneee hem sizin mesjaları okuyup hem kahvemi içiyorum birazdan da işe başlarım
sen nasılsın canım
bibiğiiimoy çalıçıyon mu çennn
bizim burda 9,22 saat ben işe başlayalı 1saat 22dk olduHee caliciommmhemde ayakta uyuraktan ahahah burda saat daha 7 kiz karga kahvaltısını etmeden basladik. Sanada kolay gelsin ve afiyet olsun canim
Ohaaa neettin bende agliyom burda ahahahbizim burda 9,22 saat ben işe başlayalı 1saat 22dk olduuyanalı 2 saat 22 dk oldu zaman ne cabuk geçiyo ama paydosa 8saat48dk var su an daraldım işte
vardiyalıydı dimi ondan öle erkencisin
Vaay kahvalti mi hazirladin zaabaananama bn işe gelmeden yaptım kahvaltımı
evet yapamayanları çatlatmak için açmış sanırımallah kolaylık versin canıminallah tez zamanda hayırlsıyla biter bütün işleriniz
yapasın geldiyse yap canm cık dısarı tak kulaklıkları soguk havada ter içinde kalana kadar yürü sonra eve gel güzel bi kahvaltı yap güne böyle başla bugünde olmaz mı
dün okudum bende bide marifetmiş gibi söylüyo kadın
ama bn işe gelmeden yaptım kahvaltımı
ayy canım istedi valla şimdi olsa da yesekEvet canım patlicanın neyi var neyi yok yemisimdir. Patlıcansız olmazbirde kızartmazsa güzel oluyor ya. Üstüne sarımsaklı yoğurt herturlu gider var
Keske benim ossaAyy bu ne boyle gurukemikhastami bu ne bicim fizik hic kiskanmadik
Sorma yaa patlican ve kabak ustune yogurt mmmhhhhevet yapamayanları çatlatmak için açmış sanırım
ayy canım istedi valla şimdi olsa da yesek
300 gram 300 gramdır giden gram olsun kızGunaydin gizlaaa300 gr vermişim pek memnun olmadim neyse tek gitsin de az az gitsin güncel 57.0 57 kilit kilom sanirim benim bu kiloda cok takildim çünkü hemen uzaklaşmam lazim bu kilodan
Ben patlicani 3 senedir kızartmiyom hep üstüne fırçayla cok az yag sürüp firinliyom hem kizartma gibi leziiz oluyo hemde hafifEvet canım patlicanın neyi var neyi yok yemisimdir. Patlıcansız olmazbirde kızartmazsa güzel oluyor ya. Üstüne sarımsaklı yoğurt herturlu gider var
bol sarımsaklı olcak yanına lavaş olacak üstüne sıcak bir çaySorma yaa patlican ve kabak ustune yogurt mmmhhhh
bence de almalısın sonra aaaa poncikin ceyizinde o bacak arasına konan soyma standı yok derler
zaman pratik olma zamanı
tm kuzum aynen bekleyelm bakalımmmm
kesin şart bwnce başka işede yarar bu çay içer bisküvi banarsın mesela hamileyken iyi oluyor ben çok yedim
İnşallah gönlüne göre olsun canım
Banada olmaz dediler oldu olmaz diye hep stres yaptım yaptım olmadı ne zaman nasılsa olmayacak dedim bıraktım artık kendimi baktım hamileyim
Stres yapınca hiç olmuyormuş birazda kilo vermek gerekiyor boyun kaçtı
Dimi az yiyince birden insin istiyo insan300 gram 300 gramdır giden gram olsun kız
Giniydin ben iki kili virdimgünaydınlarrrr
beni diüşün bideOhaaa neettin bende agliyom burda ahahahcok sukur benim 6.30 saat var. Evet canim vardiyali. Bugün son. Bidaha pazartesi calisicam yeğenim gelecekte ayıptır söylemesi hazırlık yapmalıyım dombilime ahahaha
Gunaydin gizlaaa300 gr vermişim pek memnun olmadim neyse tek gitsin de az az gitsin güncel 57.0 57 kilit kilom sanirim benim bu kiloda cok takildim çünkü hemen uzaklaşmam lazim bu kilodan
heee yımırta yaptım emme galpsizVaay kahvalti mi hazirladin zaabaanankalpli yimirtalar mi yaptın çen gurdele mi bağladın onlara
biz kopuyoz burda der gibi sankievet yapamayanları çatlatmak için açmış sanırım
ayy canım istedi valla şimdi olsa da yesek
giniydiiinnnnnntamam kızlar tamam alıyorum kesin o iş bende
tibrik idiyirimGiniydin ben iki kili virdimsin nisilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?