Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şahaneee hem sizin mesjaları okuyup hem kahvemi içiyorum birazdan da işe başlarım
sen nasılsın canım

bibiğiiim oy çalıçıyon mu çennn
Hee caliciommm hemde ayakta uyuraktan ahahah burda saat daha 7 kiz karga kahvaltısını etmeden basladik. Sanada kolay gelsin ve afiyet olsun canim

Hee caliciommm hemde ayakta uyuraktan ahahah burda saat daha 7 kiz karga kahvaltısını etmeden basladik. Sanada kolay gelsin ve afiyet olsun canim
bizim burda 9,22 saat ben işe başlayalı 1saat 22dk oldu uyanalı 2 saat 22 dk oldu zaman ne cabuk geçiyo ama paydosa 8saat48dk var su an daraldım işte
vardiyalıydı dimi ondan öle erkencisin

bizim burda 9,22 saat ben işe başlayalı 1saat 22dk oldu uyanalı 2 saat 22 dk oldu zaman ne cabuk geçiyo ama paydosa 8saat48dk var su an daraldım işte
vardiyalıydı dimi ondan öle erkencisin
Ohaaa neettin bende agliyom burda ahahah cok sukur benim 6.30 saat var. Evet canim vardiyali. Bugün son. Bidaha pazartesi calisicam yeğenim gelecekte ayıptır söylemesi hazırlık yapmalıyım dombilime ahahaha

evet yapamayanları çatlatmak için açmış sanırım

Evet canım patlicanın neyi var neyi yok yemisimdir. Patlıcansız olmaz birde kızartmazsa güzel oluyor ya. Üstüne sarımsaklı yoğurt herturlu gider var
ayy canım istedi valla şimdi olsa da yesek

Evet canım patlicanın neyi var neyi yok yemisimdir. Patlıcansız olmaz birde kızartmazsa güzel oluyor ya. Üstüne sarımsaklı yoğurt herturlu gider var
Ben patlicani 3 senedir kızartmiyom hep üstüne fırçayla cok az yag sürüp firinliyom hem kizartma gibi leziiz oluyo hemde hafif sende oyle yapacahsin

bence de almalısın sonra aaaa poncikin ceyizinde o bacak arasına konan soyma standı yok derler

zaman pratik olma zamanı

tm kuzum aynen bekleyelm bakalımmmm

tamam kızlar tamam alıyorum kesin o iş bende

300 gram 300 gramdır giden gram olsun kız
Dimi az yiyince birden insin istiyo insan Dün 9 bin küsür adım attim kızımı okula bıraktım hastayim diye öpmedimdi el salladim kaçtı sınıfa sonra sen bu bir ağla bir ağla susturamamislar beni aradilar sizi öpmeyi unutmuş ağlıyo diye gittim öptüm geri eve geldim yürüyüş yapmış oldum

Ohaaa neettin bende agliyom burda ahahah cok sukur benim 6.30 saat var. Evet canim vardiyali. Bugün son. Bidaha pazartesi calisicam yeğenim gelecekte ayıptır söylemesi hazırlık yapmalıyım dombilime ahahaha
beni diüşün bide oy yirim ben onu neler yapcan onaaaaa bn çikolatalı pasta yaptım gecen ve pişman oldum hlılardan temizleyene kadar cnm cıktıydı D:

Gunaydin gizlaaa 300 gr vermişim pek memnun olmadim neyse tek gitsin de az az gitsin güncel 57.0 57 kilit kilom sanirim benim bu kiloda cok takildim çünkü hemen uzaklaşmam lazim bu kilodan
cumartesi tartılıyorm kesin

Vaay kahvalti mi hazirladin zaabaanankalpli yimirtalar mi yaptın çen gurdele mi bağladın onlara
heee yımırta yaptım emme galpsiz 2 tane kırdım kocama da kalsn deyi nerdeyse hepsini bitiriyodm
sabha kahvaltım:
1.5 yımırta
1.5 dilim ekmek
2 dilim kaşar 1 zeytin yarım bardak süt
evet yapamayanları çatlatmak için açmış sanırım

ayy canım istedi valla şimdi olsa da yesek
biz kopuyoz burda der gibi sanki ele güne nispet

tamam kızlar tamam alıyorum kesin o iş bende
giniydiiinnnnnn al da bana da göndert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…