Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam canım hemen sakın merahlanma

Gosgoca adama yarim yimirta mi biraktin ahahahahhahahsgshajahagahagah tavayı yerde bulacahsın eve gidince sinirden fırlatmış olma ihtimali yüksek bogaz söz konusu sonuçta

tibrik idiyirim ben 2 gündür tartılmadım bugün pil alcam pilimi yenileyip yarın tartılcam en son 60,7ydim bakalım aldım mı verdim mi naptim noldu
Bi 55 olaydim rahatliyacaadim sende yime60 ne demek6yi gormek istemiyorum yetti artih

yerim ben onu nie unuttun öpmeyi
adım atmış oldun en azından dün bende bayağı yürüdüm kendi işim için v.dairesine gittim geldim iş çıkışı eşim geldi mumbar yemeye gittik yürüyerek dönüşte de az yürüdük bugün 70,60 e düşmüşüm pazartesi hedefim @keptin özellikle duy 68,90 u görmek
senin tartı yok mu daha kız evde ...

Hastayim ya o da yine hastalanmasin diye öpmediydim yanağımdan opebilirdin didi ve öptüm eve döndüm
Ohh iyi olmus kiz yürümüşsün baya bugun sabah sporu yapasim gelmedi benim yapmadim kizimi okula götürürken yolu uzatırım biraz oyle yürürüm mumbari coh yidin mi ne kadar vermisin dün 71 deydin demi 7 lerden hizla uzaklas ve bida yaklasma

Neden kilo aliyom anlamiyom dünde paldircan gizarttiydim gercek sanarlar simdi yimedim yazdan koydugum bamyadan pişirdim dun bek guzeldi
Hee şok oldum arayınca bir de ağlamış sanki bisey oldu yirim onu sarildik opustuk hemen yemek saatiymis kaçtı sınıfa
Sağlıklı kurabikler yap sende yegenine hurmali incirli cevizli toplar yap

1 porsiyon desem yanına bol turp soğan maydonoz salata 1 dilimde ekmek yedim
71,40 yada 600 bügün 70i gördüm de küsürü karıştırdım 4 gün kontrol bende büroda da tekim dengeleyim 68 i görcem inşallah hem yiyerek vercem ....
yani annesi yanağından öpebilirdin allah allah üzmüşsün prensesi ... kızın nasıl yürücek senle yorulmaz mı ... okul ev mesafesi ne kadar

Günaydın herkesler
Ya dün çok kötü bişi oldu ya akşama kadar iyi gittim akşam diyetin içine ettim ya buraya yazmıyım bi daha dedim ama dün yazdınız bama emek verdiniz bırakamadım hatamı biliyorum çok uzun aç kalınca saldırdım akşam yrmeğinde herşeye nesfitle filan olacak iş değilmiş yapamadım öyle 2 öğün nesfit mesfit beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…