- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.921
beni diüşün bideoy yirim ben onu neler yapcan onaaaaa bn çikolatalı pasta yaptım gecen ve pişman oldum hlılardan temizleyene kadar cnm cıktıydı D:
cumartesi tartılıyorm kesin
heee yımırta yaptım emme galpsiz2 tane kırdım kocama da kalsn deyi nerdeyse hepsini bitiriyodm
sabha kahvaltım:
1.5 yımırta
1.5 dilim ekmek
2 dilim kaşar 1 zeytin yarım bardak süt
biz kopuyoz burda der gibi sankiele güne nispet
giniydiiinnnnnnal da bana da göndert
Gosgoca adama yarim yimirta mi biraktin ahahahahhahahsgshajahagahagahbeni diüşün bideoy yirim ben onu neler yapcan onaaaaa bn çikolatalı pasta yaptım gecen ve pişman oldum hlılardan temizleyene kadar cnm cıktıydı D:
heee yımırta yaptım emme galpsiz2 tane kırdım kocama da kalsn deyi nerdeyse hepsini bitiriyodm
sabha kahvaltım:
1.5 yımırta
1.5 dilim ekmek
Bi 55 olaydim rahatliyacaadimtibrik idiyirimben 2 gündür tartılmadım bugün pil alcam pilimi yenileyip yarın tartılcam en son 60,7ydim bakalım aldım mı verdim mi naptim noldu
Kız ben bi level atlamisim. Yag sürmeden firinliyomBen patlicani 3 senedir kızartmiyom hep üstüne fırçayla cok az yag sürüp firinliyom hem kizartma gibi leziiz oluyo hemde hafifsende oyle yapacahsin
Aynen damlaya damlaya göl olur300 gram 300 gramdır giden gram olsun kız
Sus giiiz ağlıcam şimdi canım çekti ahahahahbol sarımsaklı olcak yanına lavaş olacak üstüne sıcak bir çay
Bize de yazıh ecik yag tadi da gessinKız ben bi level atlamisim. Yag sürmeden firinliyomama senin dediğin gibi yapicam sekerim
Aynen damlaya damlaya göl olur
O dombili benide yer. Farketmez onabeni diüşün bideoy yirim ben onu neler yapcan onaaaaa bn çikolatalı pasta yaptım gecen ve pişman oldum hlılardan temizleyene kadar cnm cıktıydı D:
Ben senin kilonda olsam fritöze koyardımBize de yazıh ecik yag tadi da gessin
Ondan sonra geri kilo alırdınBen senin kilonda olsam fritöze koyardım
Kurabikler yap ona kalplicenehO dombili benide yer. Farketmez onaahahaha ayy neler yapsamki. 3 yaşında kız yani aralıkta 3 olucak
yerim ben onu nie unuttun öpmeyiDimi az yiyince birden insin istiyo insanDün 9 bin küsür adım attim kızımı okula bıraktım hastayim diye öpmedimdi el salladim kaçtı sınıfa sonra sen bu bir ağla bir ağla susturamamislar beni aradilar sizi öpmeyi unutmuş ağlıyo diye gittim öptüm geri eve geldim yürüyüş yapmış oldum
senin tartı yok mu daha kız evde ...beni diüşün bideoy yirim ben onu neler yapcan onaaaaa bn çikolatalı pasta yaptım gecen ve pişman oldum hlılardan temizleyene kadar cnm cıktıydı D:
sabha kahvaltım:
1.5 yımırta
1.5 dilim ekmek
Hee sonra niye sistim niye yuvarlaniyomOndan sonra geri kilo alırdınahahahah bu bizim gaderimiz az yiyecuh
Evet olabilir. Babası izin vermiyo halası gibi olucak diyr ama ben gezili gizli veririm ahahahKurabikler yap ona kalpliceneh
Tost makinesinde pişir ince ince dilimle üstüne yoğurt şahsen ben yarına akşama yapacam canım çektiSus giiiz ağlıcam şimdi canım çekti ahahahah
Hastayim ya o da yine hastalanmasin diye öpmediydim yanağımdan opebilirdin didi ve öptüm eve döndümyerim ben onu nie unuttun öpmeyi
adım atmış oldun en azından dün bende bayağı yürüdüm kendi işim için v.dairesine gittim geldim iş çıkışı eşim geldi mumbar yemeye gittik yürüyerek dönüşte de az yürüdük bugün 70,60 e düşmüşümpazartesi hedefim @keptin özellikle duy 68,90 u görmek
senin tartı yok mu daha kız evde ...
onu veremeyenlerde var hemKız ben bi level atlamisim. Yag sürmeden firinliyomama senin dediğin gibi yapicam sekerim
Aynen damlaya damlaya göl olur
Ya ben denedim iyi olmadi yaa söndü gittiTost makinesinde pişir ince ince dilimle üstüne yoğurt şahsen ben yarına akşama yapacam canım çekti
Neden kilo aliyom anlamiyomHee sonra niye sistim niye yuvarlaniyom
Evet olabilir. Babası izin vermiyo halası gibi olucak diyr ama ben gezili gizli veririm ahahah
Ayy şimdi okudum yerim senin kızını yaa ne komiköpmeye unutmuş hahaha benim kızımda öyle olsun ins
1 porsiyon desem yanına bol turp soğan maydonoz salata 1 dilimde ekmek yedimHastayim ya o da yine hastalanmasin diye öpmediydim yanağımdan opebilirdin didi ve öptüm eve döndüm
Ohh iyi olmus kiz yürümüşsün baya bugun sabah sporu yapasim gelmedi benim yapmadimkizimi okula götürürken yolu uzatırım biraz oyle yürürüm mumbari coh yidin mi ne kadar vermisin dün 71 deydin demi 7 lerden hizla uzaklas ve bida yaklasma
sana güveniyorum poncikin ceyizi eksiksiz diciklertamam canım hemen sakın merahlanma
yok dün 1 tane bıraktm yarısını yeömemiş ondan bugn yarım bıraktmGosgoca adama yarim yimirta mi biraktin ahahahahhahahsgshajahagahagahtavayı yerde bulacahsın eve gidince sinirden fırlatmış olma ihtimali yüksek bogaz söz konusu sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?