- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.941
fırında denedim mi az yağlıYa ben denedim iyi olmadi yaa söndü gitti
Ossun kilo vermissen kararinda yemissin demektir1 porsiyon desem yanına bol turp soğan maydonoz salata 1 dilimde ekmek yedim
71,40 yada 600 bügün 70i gördüm de küsürü karıştırdım 4 gün kontrol bende büroda da tekim dengeleyim 68 i görcem inşallah hem yiyerek vercem ....
yani annesi yanağından öpebilirdin allah allah üzmüşsün prensesi ... kızın nasıl yürücek senle yorulmaz mı ... okul ev mesafesi ne kadar
Diyete adapte olana kadar olur boyle seyler canim dengeli yemek onemli yoksa vucut dayanamiyo saldiriyo yemege guzel bi menu yap bugun kendini ac birakma az az sık sık yeGünaydın herkesler
Ya dün çok kötü bişi oldu ya akşama kadar iyi gittim akşam diyetin içine ettim ya buraya yazmıyım bi daha dedim ama dün yazdınız bama emek verdiniz bırakamadım hatamı biliyorum çok uzun aç kalınca saldırdım akşam yrmeğinde herşeye nesfitle filan olacak iş değilmiş yapamadım öyle 2 öğün nesfit mesfit beceremedim
patates kızartması ev hamburgeriO dombili benide yer. Farketmez onaahahaha ayy neler yapsamki. 3 yaşında kız yani aralıkta 3 olucak
hedefler hayatlaryerim ben onu nie unuttun öpmeyi
adım atmış oldun en azından dün bende bayağı yürüdüm kendi işim için v.dairesine gittim geldim iş çıkışı eşim geldi mumbar yemeye gittik yürüyerek dönüşte de az yürüdük bugün 70,60 e düşmüşümpazartesi hedefim @keptin özellikle duy 68,90 u görmek
senin tartı yok mu daha kız evde ...
Ooo sen gocanin huyunu gapmisin himinsana güveniyorum poncikin ceyizi eksiksiz dicikler
yok dün 1 tane bıraktm yarısını yeömemiş ondan bugn yarım bıraktmkafa zehir
Çok iyi kahvaltı takdirEmziren anne menüsü
Kalkınca
Ceviz suyu
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
9:00 kahvaltı
Yarım dilim ekmek
Patates salatası (orta boy patates ve bir yumurta ile yapılmış)
Domates, salatalık
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
11:00
Tarçınlı süt
13:30
Karışık Sebzeli karnabahar yemeği 1tabak
Kavun
Salata
Aşure 2-3 yemek kaşığı
18:45
Kuru fasulye (küçük bir tabak)
Karabuğday pilavı (4yemek kaşığı)
Salata
Ayran
Dereotlu yoğurt
Nar
Hahaha ben tüp mide sandım konu o ya şimdi anlamamışım:) yok canim tup bebek yaptiracagim demek istedim kg vermem gerekiyor
Peskevi hoş olmamış kuzum ya acaba evden çıakrken veya geceden 2 dilim ekmeğe sandeviç mi yapıp görürsen işe buzdolabı var mıKizlar unutmadan menüm
Sabah
2 bisküvi
1 kahve
Öğle
Patates püresi (sade süt) yagsiz
Dana bonfile ufak
1 cola light
Aksam
Yayla corbasi
Ay ne güzeeeeeel bende aç açına oturaydım gece ama kaşındım kendim kaşındım yanlış başladım diyeteNaber gizlaaben ac ac oturuyom
Aslinda oglenin ve aralarin guzel canim bide normal kahvaltı yakarak dene bakalim nesfit beni hic doyurmaz yaDün akşam menü yazmadım ama bi cesaret yazacam şimdi
Kahvaltı 9: 1 kase nesfit karışık öeyveli, 1 kase sütle
Öğlen 13: 1 ton balığı, 2 dilim ekmek
Ara 16: 1 avuç beyaz leblebi, 2 kuru kayısı
Akşam 21: 1 tabak etli pilav, 10 tane fındık, yarım mandalina
ne derseniz diyim boynum kıldan ince hazırım
Olsun canim ilk gunden kendine yuklenme bugun olacak deÇok iyi kahvaltı takdir
Hahaha ben tüp mide sandım konu o ya şimdi anlamamışım
Peskevi hoş olmamış kuzum ya acaba evden çıakrken veya geceden 2 dilim ekmeğe sandeviç mi yapıp görürsen işe buzdolabı var mı
Ay ne güzeeeeeel bende aç açına oturaydım gece ama kaşındım kendim kaşındım yanlış başladım diyete
sabah kahvaltısını saglam yapmadan yanaym ben sonrasında dengeli gidiliyo ama sabah yarı ac kalınca düzen oturmuyo bi yerde patlıyo sabha kahvaltılarında yeşillik zeytin peynir yumurta vs bulundrmaya calışGünaydın herkesler
Ya dün çok kötü bişi oldu ya akşama kadar iyi gittim akşam diyetin içine ettim ya buraya yazmıyım bi daha dedim ama dün yazdınız bama emek verdiniz bırakamadım hatamı biliyorum çok uzun aç kalınca saldırdım akşam yrmeğinde herşeye nesfitle filan olacak iş değilmiş yapamadım öyle 2 öğün nesfit mesfit beceremedim
ho maşallahDün akşam menü yazmadım ama bi cesaret yazacam şimdi
Kahvaltı 9: 1 kase nesfit karışık öeyveli, 1 kase sütle
Öğlen 13: 1 ton balığı, 2 dilim ekmek
Ara 16: 1 avuç beyaz leblebi, 2 kuru kayısı
Akşam 21: 1 tabak etli pilav, 10 tane fındık, yarım mandalina
ne derseniz diyim boynum kıldan ince hazırım
hee öğrendm hemencik ama keşkelerim yımırtayı yiyince tavanın içine su döksede daş gibi kalmasa tavaOoo sen gocanin huyunu gapmisin himin
Bi 55 olaydim rahatliyacaadimsende yime 60 ne demek 6yi gormek istemiyorum yetti artih
böyle abidik gubidik şeyler bulursan at bana sakın unutma hemen aliyimsana güveniyorum poncikin ceyizi eksiksiz dicikler
yok dün 1 tane bıraktm yarısını yeömemiş ondan bugn yarım bıraktmkafa zehir
oklva merdaneni aldın mı bakimyimiyom zati ama karnım şiş niye bilmiyorumbakiyim yarın kaç çıkcam coh meraklanıyom
böyle abidik gubidik şeyler bulursan at bana sakın unutma hemen aliyim
Msj biraksaydin bi not yaz gitmeden romantiklik yap sendesabah kahvaltısını saglam yapmadan yanaym ben sonrasında dengeli gidiliyo ama sabah yarı ac kalınca düzen oturmuyo bi yerde patlıyo sabha kahvaltılarında yeşillik zeytin peynir yumurta vs bulundrmaya calış
ho maşallah
neyse biişey diyemem bende akşam makarna yidimdi
hee öğrendm hemencik ama keşkelerim yımırtayı yiyince tavanın içine su döksede daş gibi kalmasa tava
Bende yimiyom coh zor bi durumyimiyom zati ama karnım şiş niye bilmiyorumbakiyim yarın kaç çıkcam coh meraklanıyom
böyle abidik gubidik şeyler bulursan at bana sakın unutma hemen aliyim
hee kız hiç aklıma gelmediydi yarın sabah not yazaym tavanın önüne koyaymMsj biraksaydin bi not yaz gitmeden romantiklik yap sende
neyse biişey diyemem bende akşam makarna yidimdi
Ne sandin gizimhee kız hiç aklıma gelmediydi yarın sabah not yazaym tavanın önüne koyaymvuuu seninde kafa zehir
Yapalim gelNere gidiyon neregelsenle gizli diet yapak benimle eglenme gozel gizz
hergün 20 dakika yürüyüşün garanti desene çantayıda sen taşıyorsan daha çok kalori yakarsın ...Ossun kilo vermissen kararinda yemissin demektir
10 dk okulla ev en fazla uzatsan 15 16 dk anca oluyo kizimla giderken kestirmeden gidiyom gelirken ben acik uzatiyomsen bugun yürüyüş yapacan mi
abaaarttttKilonu söylüyom senin 57.8 hakittin
hee yazem güzel şeyler okusun sevinsinNe sandin gizimecik romantik bisilerde yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?