Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ossun kilo vermissen kararinda yemissin demektir
10 dk okulla ev en fazla uzatsan 15 16 dk anca oluyo kizimla giderken kestirmeden gidiyom gelirken ben acik uzatiyom sen bugun yürüyüş yapacan mi

Dün akşam menü yazmadım ama bi cesaret yazacam şimdi
Kahvaltı 9: 1 kase nesfit karışık öeyveli, 1 kase sütle
Öğlen 13: 1 ton balığı, 2 dilim ekmek
Ara 16: 1 avuç beyaz leblebi, 2 kuru kayısı
Akşam 21: 1 tabak etli pilav, 10 tane fındık, yarım mandalina
ne derseniz diyim boynum kıldan ince hazırım

Diyete adapte olana kadar olur boyle seyler canim dengeli yemek onemli yoksa vucut dayanamiyo saldiriyo yemege guzel bi menu yap bugun kendini ac birakma az az sık sık ye pes etme olacak

O dombili benide yer. Farketmez ona ahahaha ayy neler yapsamki. 3 yaşında kız yani aralıkta 3 olucak
patates kızartması ev hamburgeri pastalar börekler tatlılar kızartmlaaarrrr

hedefler hayatlar olursnda mesele senin ordan aşağıya inmen kuzu
he yok cumartesi alcm anamdan kendi tartımı

Çok iyi kahvaltı takdir
:) yok canim tup bebek yaptiracagim demek istedim kg vermem gerekiyor
Hahaha ben tüp mide sandım konu o ya şimdi anlamamışım
Kizlar unutmadan menüm

Sabah
2 bisküvi
1 kahve

Öğle
Patates püresi (sade süt) yagsiz
Dana bonfile ufak
1 cola light

Aksam
Yayla corbasi
Peskevi hoş olmamış kuzum ya acaba evden çıakrken veya geceden 2 dilim ekmeğe sandeviç mi yapıp görürsen işe buzdolabı var mı
Naber gizlaaben ac ac oturuyom
Ay ne güzeeeeeel bende aç açına oturaydım gece ama kaşındım kendim kaşındım yanlış başladım diyete

Aslinda oglenin ve aralarin guzel canim bide normal kahvaltı yakarak dene bakalim nesfit beni hic doyurmaz ya aksam keske eti fazla yeyip 2 kasik pilav yeseydi ama cok kötü degil bugun dengele hemen pes etme aksam sana ekmek pilav yok bugun tamam mi

Olsun canim ilk gunden kendine yuklenme bugun olacak de

sabah kahvaltısını saglam yapmadan yanaym ben sonrasında dengeli gidiliyo ama sabah yarı ac kalınca düzen oturmuyo bi yerde patlıyo sabha kahvaltılarında yeşillik zeytin peynir yumurta vs bulundrmaya calış

ho maşallah
neyse biişey diyemem bende akşam makarna yidimdi

Ooo sen gocanin huyunu gapmisin himin
hee öğrendm hemencik ama keşkelerim yımırtayı yiyince tavanın içine su döksede daş gibi kalmasa tava

Bi 55 olaydim rahatliyacaadim sende yime60 ne demek6yi gormek istemiyorum yetti artih

yimiyom zati ama karnım şiş niye bilmiyorum bakiyim yarın kaç çıkcam coh meraklanıyom
sana güveniyorum poncikin ceyizi eksiksiz dicikler

yok dün 1 tane bıraktm yarısını yeömemiş ondan bugn yarım bıraktm kafa zehir
böyle abidik gubidik şeyler bulursan at bana sakın unutma hemen aliyim

Msj biraksaydin bi not yaz gitmeden romantiklik yap sende

Ossun kilo vermissen kararinda yemissin demektir
10 dk okulla ev en fazla uzatsan 15 16 dk anca oluyo kizimla giderken kestirmeden gidiyom gelirken ben acik uzatiyom sen bugun yürüyüş yapacan mi
hergün 20 dakika yürüyüşün garanti desene çantayıda sen taşıyorsan daha çok kalori yakarsın ...
yapacam bugün yürüyüş en fazla 20 dakika olur sanırım evde de biraz mekik dambıl çalışırım şınav çekerim leslie 1 mil de yaparsam sıkılıyorum onda gerçi ama zorlicam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…