- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.961
etli pilav olmamış onun dışında gayet güzelDün akşam menü yazmadım ama bi cesaret yazacam şimdi
Kahvaltı 9: 1 kase nesfit karışık öeyveli, 1 kase sütle
Öğlen 13: 1 ton balığı, 2 dilim ekmek
Ara 16: 1 avuç beyaz leblebi, 2 kuru kayısı
Akşam 21: 1 tabak etli pilav, 10 tane fındık, yarım mandalina
ne derseniz diyim boynum kıldan ince hazırım
inerim ama hedef koydum mu gram gram da olsa gidiyor ... kaç çıkacaksın acaba merak ediyorumpatates kızartması ev hamburgeripastalar börekler tatlılar kızartmlaaarrrr
hedefler hayatlarolursnda mesele senin ordan aşağıya inmen kuzu
he yok cumartesi alcm anamdan kendi tartımı
kuzu o zaman inseneeeee bnde tartılaym da beraber saglam diyete başlıyak sen 67 ol ben 53inerim ama hedef koydum mu gram gram da olsa gidiyor ... kaç çıkacaksın acaba merak ediyorum
yooh daha almadımoklva merdaneni aldın mı bakim
Bende yimiyom coh zor bi durumaçim inşallah vermissindir
sarı bez aldın mı pekiyooh daha almadım
inşallah yaaaaaa
Aynen bende aynı hesapla yedim durdum nasılsa veriyorum dedim ama yaş ilerledi vermek zor ilaç kullan dediler kullanıyoz bakalım yaaa bir yerde dur demek lazımmış 1 öğünde kilo alıyorum yeminlenÖdemdir o ödemahh ahhh şimdi kilonda durda, benim yaşıma gelince başını duvarlara vurma ahahah 2 kilo alınca amaaaan veriirm yaa veririm yaa diye diye bu hale geldim
Ben 13 kilo aldım hamileyken ama herbişeyi yedim dünyayı yedim o zamanlarOrasi kesin hamilelikte bi rahatlama bi salma geliyo insana24 kilo almis bi insan olarak söylüyorum
Listen duruyorsa çok güzel ya iyikide atmamışsın melek benimde canım bi baklava çektiki okuyunca amaaaan safi mideyim yaaaaBen karar verdim yarindan itibaren diyetisyene gittigim zamanki diyetimi yapicam cikarcam o listemi ozaman tek haslama yiyiyordum oyle yapicam yine bide arkadas baklava yemis cokkkkk canimmmmmmmm cektiiiii
Mantar var bende yapayım akşama vakalım nr yapcam diyordum iki saattirBende soteye patlıcan attım havuç ile birlikte çok güzel oldu . Mantarı görünce aklıma geldi yaptım yeni pişti yarına yemeğim hazır
Totom ağırlaştı sanırım bugün yürüyüş yaptım yarın eklerim artık yarında güzel bir spor yaparım
Ayy kıııız bunlar nee ben istemem böyle olmıyım ben allah koruusun kopacak gibiler az etli butlu iyi bana yaşım kaldırmaz çocuklu çocuklu kadın ben 60 larda iyiyim ya gerek yok bu kadar ip gibi aayy
Sen hangi memlekettesin canımHee caliciommmhemde ayakta uyuraktan ahahah burda saat daha 7 kiz karga kahvaltısını etmeden basladik. Sanada kolay gelsin ve afiyet olsun canim
Canım yazık ya nası bağlı anneye bakarmısın ay ne tatlı üzüldüm benim oğlan hemen koşar arkadaşlarına anne git diye bağırır utanıyo bırakıyom okula diye ama dünyada neler var görüyoruz bırakırım daha okula birkaç sene daha yada arkadan arkaya takip ederim heralde ama bırakmayanlar var şaşırıyorum onlara yaDimi az yiyince birden insin istiyo insanDün 9 bin küsür adım attim kızımı okula bıraktım hastayim diye öpmedimdi el salladim kaçtı sınıfa sonra sen bu bir ağla bir ağla susturamamislar beni aradilar sizi öpmeyi unutmuş ağlıyo diye gittim öptüm geri eve geldim yürüyüş yapmış oldum
Evet bende bana bana yirdim hemBen senin kilonda olsam fritöze koyardım
Kurabiye yapıp şekiller var ya bende çok var şekil otobüs şekli bile var zamanında almışımHee sonra niye sistim niye yuvarlaniyom
Evet olabilir. Babası izin vermiyo halası gibi olucak diyr ama ben gezili gizli veririm ahahah
Ayy şimdi okudum yerim senin kızını yaa ne komiköpmeye unutmuş hahaha benim kızımda öyle olsun ins
Aaaa şekerpancarıııı gıcık oluyorum sanaaaaa çok kıskanıyoruuuuum oooof 57 kilosun yaaaaaa çok sinir çok gıcıııııkHastayim ya o da yine hastalanmasin diye öpmediydim yanağımdan opebilirdin didi ve öptüm eve döndüm
Ohh iyi olmus kiz yürümüşsün baya bugun sabah sporu yapasim gelmedi benim yapmadimkizimi okula götürürken yolu uzatırım biraz oyle yürürüm mumbari coh yidin mi ne kadar vermisin dün 71 deydin demi 7 lerden hizla uzaklas ve bida yaklasma
sarı bez aldın mı pekibak küçümseme alınmadı mı kalıyo bnm hala yok bunlar
Ayy ne tatlii ahahah bende hatırlıyorum babam beni kreşe birakmisti. Ben küsmüştüm hani vedalasamamistim. Babamda fırsat bu fırsat diye kacti. Bende oturduğum yerde ağlarken uyuya kalmıştımNeden kilo aliyom anlamiyomdünde paldircan gizarttiydim gercek sanarlar simdi yimedim yazdan koydugum bamyadan pişirdim dun bek guzeldi
Hee şok oldum arayınca bir de ağlamış sanki bisey oldu yirim onu sarildik opustuk hemen yemek saatiymis kaçtı sınıfa
Sağlıklı kurabikler yap sende yegeninehurmali incirli cevizli toplar yap
Ben sana didiydim canimmm. Saglikli yüzebileceğim onca şey varken nesfiti karıştırma hicGünaydın herkesler
Ya dün çok kötü bişi oldu ya akşama kadar iyi gittim akşam diyetin içine ettim ya buraya yazmıyım bi daha dedim ama dün yazdınız bama emek verdiniz bırakamadım hatamı biliyorum çok uzun aç kalınca saldırdım akşam yrmeğinde herşeye nesfitle filan olacak iş değilmiş yapamadım öyle 2 öğün nesfit mesfit beceremedim
Diyete adapte olana kadar olur boyle seyler canim dengeli yemek onemli yoksa vucut dayanamiyo saldiriyo yemege guzel bi menu yap bugun kendini ac birakma az az sık sık yepes etme olacak
Tamam yemiyecem makarna pilav filan ya anam yapmış yedik oturup gece gece aman ua en zormuş diyet yapmasıAslinda oglenin ve aralarin guzel canim bide normal kahvaltı yakarak dene bakalim nesfit beni hic doyurmaz yaaksam keske eti fazla yeyip 2 kasik pilav yeseydi ama cok kötü degil bugun dengele hemen pes etme aksam sana ekmek pilav yok bugun tamam mi
Yok kız abarttım ya 1 tabak yenirmi yuh bana yuhlar banasabah kahvaltısını saglam yapmadan yanaym ben sonrasında dengeli gidiliyo ama sabah yarı ac kalınca düzen oturmuyo bi yerde patlıyo sabha kahvaltılarında yeşillik zeytin peynir yumurta vs bulundrmaya calış
ho maşallah
neyse biişey diyemem bende akşam makarna yidimdi
hee öğrendm hemencik ama keşkelerim yımırtayı yiyince tavanın içine su döksede daş gibi kalmasa tava
He ya aynen dediğine geldim ilk günden olması iyi oldu ama 3 gün sonra olsa toplayamaz tam bırakırdım rejimi ne bileyim züğürt avuntusuBen sana didiydim canimmm. Saglikli yüzebileceğim onca şey varken nesfiti karıştırma hic
Yağsız denedim canım öyle iyi oldu ama kuruyor hemen odsfırında denedim mi az yağlı
Kız aklima geldi bendede öyle hayvan şekilli seyler var nereye koydumkiKurabiye yapıp şekiller var ya bende çok var şekil otobüs şekli bile var zamanında almışımtavşan mavşan severşer onları pudra şekerine banarsın bi de
saaarı bezsarı bez ne lamarket alışverişinde aldıracoğum onu
zaten ya ilkler de yada sonlarda olur bu yeme krizleri üzme kendiniiiiiYok kız abarttım ya 1 tabak yenirmi yuh bana yuhlar banasenin gibi zayıf olsam makarna arada yerdim dokunmazda ben ilk günden çörtledim yaaaa
Oo dilbilimin en sevdikleriiipatates kızartması ev hamburgeripastalar börekler tatlılar kızartmlaaarrrr
Buzdolabı mutfak fırın herşey var. Varda benim zamanim yok canımPeskevi hoş olmamış kuzum ya acaba evden çıakrken veya geceden 2 dilim ekmeğe sandeviç mi yapıp görürsen işe buzdolabı var mı
Ben başladığımda sabah hiç yemiyordum şimdi zamanim oldukça güzelce yiyorum. Bu sıralar aksattım ama sabah çalıştığımdan yarından itibaren evdeyim sabahları çok güzel yimekler yicemHe ya aynen dediğine geldim ilk günden olması iyi oldu ama 3 gün sonra olsa toplayamaz tam bırakırdım rejimi ne bileyim züğürt avuntusu. Nesfite paydos ya demin sıkı kahvaltı ettim vallaha taş gibi. Oohh bi tahin pekmez yok gerçi ama
saaarı bezmutfak şeysi al al aklına ne geliyosa al sonra alırım gibi bi cümle kullanma ve annen ne alalım diyosa kabul et bunu napcam deme
zaten ya ilkler de yada sonlarda olur bu yeme krizleri üzme kendiniiiii
Aa hamıle mısın hyırlı olsunSekerPancarii canısı sizin için ne yapabilirim tatlım
o zaman brokoli salata ve corba yapıyosnOo dilbilimin en sevdikleriiihalasına cekmis. Hazırlarken bi tadımlık alirim ama
Buzdolabı mutfak fırın herşey var. Varda benim zamanim yok canımyanı varda ben işler hemen bitsin istiyorum molanda kısıyorum
o kaşıklık ne kadar iş görüyo biliyo musun senvalla gereksiz şeyleri almıyomkaşıklık almış bana istemiyom bunu dedim al sen kullan dedim yarın günlük tabak kaşık catallarımı alcam a101 e geliyo
sağol canım benim amin inşallahAa hamıle mısın hyırlı olsun
Saglıkla dogsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?