Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

etli pilav olmamış onun dışında gayet güzel

patates kızartması ev hamburgeri pastalar börekler tatlılar kızartmlaaarrrr

hedefler hayatlar olursnda mesele senin ordan aşağıya inmen kuzu
he yok cumartesi alcm anamdan kendi tartımı
inerim ama hedef koydum mu gram gram da olsa gidiyor ... kaç çıkacaksın acaba merak ediyorum

Ödemdir o ödem ahh ahhh şimdi kilonda durda, benim yaşıma gelince başını duvarlara vurma ahahah 2 kilo alınca amaaaan veriirm yaa veririm yaa diye diye bu hale geldim
Aynen bende aynı hesapla yedim durdum nasılsa veriyorum dedim ama yaş ilerledi vermek zor ilaç kullan dediler kullanıyoz bakalım yaaa bir yerde dur demek lazımmış 1 öğünde kilo alıyorum yeminlen
Orasi kesin hamilelikte bi rahatlama bi salma geliyo insana 24 kilo almis bi insan olarak söylüyorum
Ben 13 kilo aldım hamileyken ama herbişeyi yedim dünyayı yedim o zamanlar
Ben karar verdim yarindan itibaren diyetisyene gittigim zamanki diyetimi yapicam cikarcam o listemi ozaman tek haslama yiyiyordum oyle yapicam yine bide arkadas baklava yemis cokkkkk canimmmmmmmm cektiiiii
Listen duruyorsa çok güzel ya iyikide atmamışsın melek benimde canım bi baklava çektiki okuyunca amaaaan safi mideyim yaaaa
Mantar var bende yapayım akşama vakalım nr yapcam diyordum iki saattir
Ayy kıııız bunlar nee ben istemem böyle olmıyım ben allah koruusun kopacak gibiler az etli butlu iyi bana yaşım kaldırmaz çocuklu çocuklu kadın ben 60 larda iyiyim ya gerek yok bu kadar ip gibi aayy
Hee caliciommm hemde ayakta uyuraktan ahahah burda saat daha 7 kiz karga kahvaltısını etmeden basladik. Sanada kolay gelsin ve afiyet olsun canim
Sen hangi memlekettesin canım
Canım yazık ya nası bağlı anneye bakarmısın ay ne tatlı üzüldüm benim oğlan hemen koşar arkadaşlarına anne git diye bağırır utanıyo bırakıyom okula diye ama dünyada neler var görüyoruz bırakırım daha okula birkaç sene daha yada arkadan arkaya takip ederim heralde ama bırakmayanlar var şaşırıyorum onlara ya
Ben senin kilonda olsam fritöze koyardım
Evet bende bana bana yirdim hem
Kurabiye yapıp şekiller var ya bende çok var şekil otobüs şekli bile var zamanında almışım tavşan mavşan severşer onları pudra şekerine banarsın bi de
Aaaa şekerpancarıııı gıcık oluyorum sanaaaaa çok kıskanıyoruuuuum oooof 57 kilosun yaaaaaa çok sinir çok gıcııııık

Ayy ne tatlii ahahah bende hatırlıyorum babam beni kreşe birakmisti. Ben küsmüştüm hani vedalasamamistim. Babamda fırsat bu fırsat diye kacti. Bende oturduğum yerde ağlarken uyuya kalmıştım ahahahahahahaha

Bamya bende severim yaa canım çekti bak. Ama bugün anama köfte yaptırılan canım çekti iki gün yemedimya ahahaha

Sağlıklı yemez bizim dombilik. Eline koca sosis aliyor çatır çatır onu yiyor ahahahah

Ben sana didiydim canimmm. Saglikli yüzebileceğim onca şey varken nesfiti karıştırma hic

Diyete adapte olana kadar olur boyle seyler canim dengeli yemek onemli yoksa vucut dayanamiyo saldiriyo yemege guzel bi menu yap bugun kendini ac birakma az az sık sık ye pes etme olacak

Tamam yemiyecem makarna pilav filan ya anam yapmış yedik oturup gece gece aman ua en zormuş diyet yapması
Ama nesfiti bıraktım az yicem açlıktan saldırıyorum yoksaaaa
Yok kız abarttım ya 1 tabak yenirmi yuh bana yuhlar bana senin gibi zayıf olsam makarna arada yerdim dokunmazda ben ilk günden çörtledim yaaaa

Ben sana didiydim canimmm. Saglikli yüzebileceğim onca şey varken nesfiti karıştırma hic
He ya aynen dediğine geldim ilk günden olması iyi oldu ama 3 gün sonra olsa toplayamaz tam bırakırdım rejimi ne bileyim züğürt avuntusu . Nesfite paydos ya demin sıkı kahvaltı ettim vallaha taş gibi. Oohh bi tahin pekmez yok gerçi ama

fırında denedim mi az yağlı
Yağsız denedim canım öyle iyi oldu ama kuruyor hemen ods üstüne az yağ sürücem denicem bakım nasil olacak

Kurabiye yapıp şekiller var ya bende çok var şekil otobüs şekli bile var zamanında almışım tavşan mavşan severşer onları pudra şekerine banarsın bi de
Kız aklima geldi bendede öyle hayvan şekilli seyler var nereye koydumki yapıyım bari . Bu arada samsunluyum canim

sarı bez ne la market alışverişinde aldıracoğum onu
saaarı bez mutfak şeysi al al aklına ne geliyosa al sonra alırım gibi bi cümle kullanma ve annen ne alalım diyosa kabul et bunu napcam deme

Yok kız abarttım ya 1 tabak yenirmi yuh bana yuhlar bana senin gibi zayıf olsam makarna arada yerdim dokunmazda ben ilk günden çörtledim yaaaa
zaten ya ilkler de yada sonlarda olur bu yeme krizleri üzme kendiniiiii

patates kızartması ev hamburgeri pastalar börekler tatlılar kızartmlaaarrrr
Oo dilbilimin en sevdikleriii halasına cekmis. Hazırlarken bi tadımlık alirim ama
Peskevi hoş olmamış kuzum ya acaba evden çıakrken veya geceden 2 dilim ekmeğe sandeviç mi yapıp görürsen işe buzdolabı var mı
Buzdolabı mutfak fırın herşey var. Varda benim zamanim yok canım yanı varda ben işler hemen bitsin istiyorum molanda kısıyorum

Ben başladığımda sabah hiç yemiyordum şimdi zamanim oldukça güzelce yiyorum. Bu sıralar aksattım ama sabah çalıştığımdan yarından itibaren evdeyim sabahları çok güzel yimekler yicem nesliyle zayıflayan varsa çıksın karşıma ya ben inanmıyorum

saaarı bez mutfak şeysi al al aklına ne geliyosa al sonra alırım gibi bi cümle kullanma ve annen ne alalım diyosa kabul et bunu napcam deme

zaten ya ilkler de yada sonlarda olur bu yeme krizleri üzme kendiniiiii

valla gereksiz şeyleri almıyom kaşıklık almış bana istemiyom bunu dedim al sen kullan dedim yarın günlük tabak kaşık catallarımı alcam a101 e geliyo

Oo dilbilimin en sevdikleriii halasına cekmis. Hazırlarken bi tadımlık alirim ama

Buzdolabı mutfak fırın herşey var. Varda benim zamanim yok canım yanı varda ben işler hemen bitsin istiyorum molanda kısıyorum
o zaman brokoli salata ve corba yapıyosn

valla gereksiz şeyleri almıyom kaşıklık almış bana istemiyom bunu dedim al sen kullan dedim yarın günlük tabak kaşık catallarımı alcam a101 e geliyo
o kaşıklık ne kadar iş görüyo biliyo musun sen bnde kızmıştm napcam bunu dşye ama şimdi olmasa napardm nereye koyardm o kadar kaşıgı bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…