Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım gece çalıştığımda saat 8 gibi yatiyorum saat 14 gibi kalkiyorum. Kahvalti edemiyorum. Sonra ne yesem diye düşünerken aksam oluyor yine iş saatim geliyor. Düzenli iş saatlerim olsa böyle olmaz. Öğlen çalıştığımda mesela saat 13 de çıkıyorum 22de evdeyim. Ne sabah duzgun yiyebiliyorum ne aksam. Isyerine biraz götürüyorum sabah hazirlayabilirsem onu yiyorum. Zor yani benim saatlerle

Dovseydin canım inan kilodan değil iş saatlerim yüzünden düzensizlik var bende. O çorba doyurucu ve hafif olduğu icin ve sevdigim icin yiyorum. Bu hafta yine düzelticem yemeklerimi InsAllah evdeyim cunki pazartesiye kadar

Ne yesem diye dusunmene gerek yok ki
Kahvalti yap iste en guzel ogun
Sonra yanina kurumeyve ve kuruyemis al ise giderken
Isterinde de onlari ye

Tamamm.

Aciktim ya
Iki bardak su ictim
Istahim cok acik bi zayiflasam
Birakicam kendimi cilginlar gibi
Daha ne olsun lilimmm baya verdik güzel verdik.ve unutma almamak üzere verdik bak benim beğenmediğiniz çorbamla ben tokum ahahaha
Ne yesem diye dusunmene gerek yok ki
Kahvalti yap iste en guzel ogun
Sonra yanina kurumeyve ve kuruyemis al ise giderken
Isterinde de onlari ye
Haklısınız kizlar ne diyim ama bende durumumu açıkladım. Isteksizlikten değil yani

Aciktim ya
Iki bardak su ictim
Istahim cok acik bi zayiflasam
Birakicam kendimi cilginlar gibi
Daha ne olsun lilimmm baya verdik güzel verdik.ve unutma almamak üzere verdik bak benim beğenmediğiniz çorbamla ben tokum ahahaha

Çok sağol canım inşallah bende başarırım

Çevreye karşı nasıl davrandın canım

Teşekkürler :)
@Blacksee55 başaracağız inşallah

Çok sağol canım inşallah bende başarırım

Çevreye karşı nasıl davrandın canım

Teşekkürler :)
@Blacksee55 başaracağız inşallah
Cevreye kalsa sagliksiz yedirirler canim ben saglikli ve herseyi organik yerken çocuklara yedirmemezlik yapamam mesala az tuzluya az yagli yemek piser evimde simdi cocuklar annenim babanin ayak izine basarlar ben ne yersem cocuklarda yiyorlarda benimkiler 8-9 yasindalar abur cubura duskunlar her cocuk gibi ama ben zararli dedimmi israr etmez mesala eve kola tur sade gazoz olur cikalat biskuvi cesitleri illaki olur benim koca sever esimnen yerler cips evimize girmez nadir allirim meyve suyu bile kendim kati neyve sikacagindan yaparim.cevrem disardakiler yesin der onlar getirdiginde seslenmem nasilsa ben dikkat ettigim icin onu avantaj olarakta kullanirim harç lik verirler kendileri alistigi icin kumbaraya atarlar istediginiz bisey varsa alin yiyin yik anne biriktirmeyi tercih ederler.
Seninki 5,bucuk aylik degilmi kesinlikle taviz verme sen kaeali durursan kimse birsey diyemez kimi kati görür,seni kimi takdir eder seni biraz mucadele edersiniz bisey olmaz millet alisir hem çocuğun.

İnşallah canım bizimde babamız düşkün öyle şeylere sağolsun oda bu sıra azaltmaya çalışıyor :)

Merional 75 ml vuruldum tuptede bunu kullandım ama yüksek dozda 2 ilaç vardı 450 ile başlayıp 600e çıktığı oldu baskılayıcı ve çatlama ayrı çatlama ödem yapıyor zaten bunda da oldu..valla önce srn kendini düşüneceksin kimse düşünmez 2 3 ayda gitme bahçeye kendine gel biraz soğuk yememen lazım hani günlük yaşama devam et diyorlar ya etmemek lazım kötü bir tecrübe ile öğrendim dikkat hep gerekli her aşamada verdin mi bu hafta kilo

Günnaydın herkesleeeer
Benim oğlan bi tek çubuk krakeri bilir pekmez bilir tatlı oalrak ama okulda milletten görüyo cips mips tabi ya çok kötü
Engelleyemedigim tek sey babamin oglumu ankara havalarina slistirmasi idi
Ayaga dikildiginden beri oynatiyor dedesi
En son bu aksam erik dali ve degirmenin bendine oynadik
İyi bişi boşver hareketli neşeli olsun benimkide oynar açarım radyoyu oh karşılıklı
45 nedir kiz tövbe tövbe başımıza taş yağacak ben 60 olunca takla aticam sevinçten
60 candır yaaa şaşırıyorum 45 filan diyince siz kaşça malça kalmaz çöp gibi
Bende yapim faydasini gordunuzmu
Ben internete baktım su içmek faydalı ceviz zaten faydalı demiş vücuda ama cevizi suda bekletmek mekletmek zatıflamaya yaramaz demiş bak istersen canım tek abşına hiçbişi zayıflatmaz diyor ünlü diyetisyenler ama zararı yok iç gitsin bence
Çok güzel menü bence tebrik
Allah gönlüne göre verisn bu sefer inşallah kilo verince hamile kalan çok var hormoblar düzeliyo çünkü kaç komşum öyle oldu biri 90 kilodayken olmaz dediler azmetti verdi ilaçsız hamile şimdi şükür çok üzülüyodu geçti o günler

Ay afiyet olsun canım balık çekti akşam yeriz belki ama evde yapamıyorum ben heryer yağ oluyo ya nasıl yaptın üşenmeden temizleme dersi var bi

lilipit canımcım ben dün 30 dakika yürüyüş gece 5 dakika eliptik bisiklet yaptım 35 dakika spor eklermisin dün için bana bende giriyim siiznle yatışa yoksa zor vericem evde kös kös kışın böyle çıkılmıyo

Tatlım lıste cumadan cumaya oldugu ıcın cuma eklerız
Ancak lısteyı bırıne devretmem lazım
Ben ızın almayı dusunuyrm

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71+22 dk) SekerPancarii
(40+70+120) BitmeyenUmidim
(20 ) SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30+60) Favelayn

Skor: 809

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee
(65+30+60+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85) Luluuu94

Skor: 850

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

Fitlerr haydııı durmak yokk

lilipit
SekerPancarii BitmeyenUmidim Buki_89 SchonerDuft Favelayn
Luluuu94 M Melekemal mihracee @Blacksee55

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71+22 dk) SekerPancarii
(40+70+120) BitmeyenUmidim
(20 ) SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30+60) Favelayn

Skor: 831

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee
(65+30+60+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85+70) Luluuu94

Skor: 920

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

Fitlerr haydııı durmak yokk

lilipit
SekerPancarii BitmeyenUmidim Buki_89 SchonerDuft Favelayn
Luluuu94 M Melekemal mihracee @Blacksee55

Benimkine ek gıdadan beri brokoli alıştırdım pek arkadaşlarından yiyrn yokmuş ama yer mesela
Tatlım lıste cumadan cumaya oldugu ıcın cuma eklerız
Ancak lısteyı bırıne devretmem lazım
Ben ızın almayı dusunuyrm
Öylemi şimdi anladım canım listeyi ben alabilirim isterse herkes
Gunaydin kizlar gelemiyorum eşim yıllık izne ayrıldı 1 hafta yokum fırsat buldukca giricem yinede
Tatile mi gideceksinizz ohh

Engelleyemedigim tek sey babamin oglumu ankara havalarina slistirmasi idi
Ayaga dikildiginden beri oynatiyor dedesi
En son bu aksam erik dali ve degirmenin bendine oynadik
ahahah dedelere malesef hiç bi şekilde müdehale edemiyosun

Çok dogru soyluyirsun ivir zivir cok para tutuyor @poncikbirgelincik dile kim ne alirsa kabul et
evetttt kuzum dinlemiyo ki o kadar söylüyorumda
gidecegim iki ay sonra once zayifliyacagim sonra rabbim nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…