Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71+22 dk) SekerPancarii
(40+70+120) selcanmehmetcan
(20 ) SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30+60) Favelayn

Skor: 831

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40+30+40+60 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee
(65+30+60+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85+70) Bir garip

Skor: 1050

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

Fitlerr haydııı durmak yokk

lilipit
SekerPancarii @selcanmehmetcan Buki_89 SchonerDuft Favelayn
@Bir garip M Melekemal mihracee @Blacksee55

Katılıyorum valla cocuk bizim ve saglikli yemeye alıştırmak bizim elimizde benim kizimin 3 yaşına kadar yedigi tek abur cubur %70 bitterlerdendi simdi tabi büyüdü bazen yiyor ama alışkın olmadigindan bi tane iki tane alip bırakıyor
Şimdi okulda da bizim beslenme listemizde sali gunleri kofte patates kizartmasi var ama ben sadece kofte koyuyorum kizartma her hafta yediremem
Carsamba gunu cikolatali ekmek var listede ama ben kendi yaptığım fındıklı üzümlü ekmeğe tahinpekmez sürüyorum onu götürüyor hic de demiyor ben neden cikolatali ekmek yemiyorum diye küçüklükten alışırsa cocuk sorun çıkarmıyor

amin kuzum ...
kiloya takılmıyor her doktor malesefki bir çok kişide etki oysaki

Spor Etabı Başladi

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71+22 dk) SekerPancarii
(40+70+120) selcanmehmetcan
(20+40 ) SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30+60) Favelayn

Skor: 849

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee
(65+30+60+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85) Bir garip

Skor: 850

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

Fitlerr haydııı durmak yokk

lilipit
SekerPancarii @selcanmehmetcan Buki_89 SchonerDuft Favelayn
@Bir garip M Melekemal mihracee @Blacksee55

Yarın eklenicem dimi bende isriyom bende istiyooom aşağı eklitim kendimi çarşamba 35 dakkaaaa benim için çok iyi gaza geldim

bnm dk ları yemişinnnnnnnnn

Bu yukarda yazılan jedefine ulaşanlar oluyormu sonra ne oluyo çıkıyomu takımdan nasıl olıyo o hedefr ulaşınca gene kilo almamak lazım zor ya

Bu yukarda yazılan jedefine ulaşanlar oluyormu sonra ne oluyo çıkıyomu takımdan nasıl olıyo o hedefr ulaşınca gene kilo almamak lazım zor ya
yok canım bak mesela bn hedefime ulaşıp mezun oldum sekerpancarı da öyle listeden cıkıyoruz ama takımdaız tabiki süreklii burası bagımlılık yapıyo gidemiyosun

Selam kizlar nasilsiniz
SekerPancarii kaptanim gecen gundd yazdim gormedin heralde. Tekrar yazak istedim. Eger bi kac hafta sonra mesguliyetim azalir dersen ozamana kadar bn ilgilenebilirim takimla.
Slm canim cok giremiyorum sadece sabahlari bakabiliyorum gec oldu kusura bakma eşimin iş saatleri degisince ve izinli günü de cuma olunca kaptanligi yapamamaya basladim kuzum yeni kaptan ariyorum aklinda varsa boyle biri yardımcı olursan sevinirim

E inşallah bense o günlere gelip hedefe ulaşıp gelirim hep ya
inşallaahhhh yaza kadar halledelim senin su zayıflama işini çatlatalım elalemi
Hedef 60 yazdım ama 60 az bana 62 olsa olır yani ama cuma yazcaz demi onları listeye
hedefine kesin karar ver kuzu cünkü listeye girdikten sonra bi daha değiştiremiyosn yani 60dediysen 59yapabilirsin ama 61e cıkartamıyosn hedefini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…