- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.341
vallah gitmeyin ya özlerim siziCanım 3 4 hafta ara vermek istiyorum yani yine burdayım takımda yazicam edicem ama hap kullanmalıyım ondan boyle diyet menüsü olmasin istiorum ona gore ayarlicaklar haplarımı. Korkma kiz gitmiyorum
sağlık sorunun en peki ciddi bişi yok dimiSchonerDuft canim burdayım ben yine normal gelicem takıma bildirim yapicam ama yemeğimi biraz değiştirmem lazım nasil yapicam şuan bilmiyorum ama hani mesela hiç ekmek yememek yer8ne 1 2 dilim yerim yada 2 yk yerine 1 kase yerim biraz daha fazla temeliyim haplar yüzünden yoksa bana faydası olmaz
yarın belli olcak bakalm belki gelcek bi takımın bile olmayabilirCanım 3 4 hafta ara vermek istiyorum yani yine burdayım takımda yazicam edicem ama hap kullanmalıyım ondan boyle diyet menüsü olmasin istiorum ona gore ayarlicaklar haplarımı. Korkma kiz gitmiyorum
valla gitmeyin ya alışınca kötü oluyorCnm sohbet ıcın ıkımızde burda oluruz ki
Kilolarını yine paylaşıcam lilimm ama listede değilKız aslında sen ızne ayrılmasan ama kılo bıldırımı yapsan
Cunku ılac zayıflatacak senı
Nasıl fıkır
Benim aşağıda birseyim yok üstüm rambo gibi ahahaha yok şaka ama üstüm çok benim popom yok mesela bacaklar ince göğüslerim çok büyük bi dengesizlik varBenimkide premses deniyo herlade tarlatan giymedim ama dahada topaç gibin olurum diye balık iaterdim ama zayıf olmak lazım kalça çok geniş olmayacak üst ince olacak felan zordu banadüğün zamanı ben kilo alanlardanım zaten
Kuşum gitmicem burdayım normal hergunki gibi gidicem valla istesemde gidemem bende özlerim vallavallah gitmeyin ya özlerim sizi
Yok canim metabolizmam calismiyor. Hormon haplari alicam calistiran tiorid icin anlatamadimsağlık sorunun en peki ciddi bişi yok dimi
Aynen cnm kotu oluyorvalla gitmeyin ya alışınca kötü oluyor
Aa gerçektenmi :S aslında kaptana ihtiyacımız yokki biz kendi işimizi kendimiz görebiliyorduk. Pancar gelmeyince ikimiz paylaşım yapariz. Bu takım yok olursa ben baska takıma gitmemyarın belli olcak bakalm belki gelcek bi takımın bile olmayabilir
Senle aynı tarıhlerde gırmıstık aynı ızne ayrılıyrzKilolarını yine paylaşıcam lilimm ama listede değilbaşlarda 1 2 alırım herhalde hap düzene girene kadar rezil olmasin takım
Benim aşağıda birseyim yok üstüm rambo gibi ahahaha yok şaka ama üstüm çok benim popom yok mesela bacaklar ince göğüslerim çok büyük bi dengesizlik var
Kuşum gitmicem burdayım normal hergunki gibi gidicem valla istesemde gidemem bende özlerim valla
Yok canim metabolizmam calismiyor. Hormon haplari alicam calistiran tiorid icin anlatamadimkötü birsey degil. Belkide benim icin çok iyi olacak. Cunki yemek yemeyerek şişmanlayan insanlardanim o yuzden normal yemeliyimki haplari bana gore yapicaklar
Ay takım kapanmasın yaaaAa gerçektenmi :S aslında kaptana ihtiyacımız yokki biz kendi işimizi kendimiz görebiliyorduk. Pancar gelmeyince ikimiz paylaşım yapariz. Bu takım yok olursa ben baska takıma gitmemyani kaptan yine sekerpancarimiz kalsin ama diğer işlerimizi kendimiz yapariz
Lilim ben zaten sana hemen ısındıydım biliyordum aramızda başka bir bağ olduğunu ahahahaSenle aynı tarıhlerde gırmıstık aynı ızne ayrılıyrz
Ikımızde tırot hastasıyız
Cok romantık deegel mı
Aynen cnmLilim ben zaten sana hemen ısındıydım biliyordum aramızda başka bir bağ olduğunu ahahaha
kilo da verirsin sen o zaman ilaçtan dolayıKilolarını yine paylaşıcam lilimm ama listede değilbaşlarda 1 2 alırım herhalde hap düzene girene kadar rezil olmasin takım
Benim aşağıda birseyim yok üstüm rambo gibi ahahaha yok şaka ama üstüm çok benim popom yok mesela bacaklar ince göğüslerim çok büyük bi dengesizlik var
Kuşum gitmicem burdayım normal hergunki gibi gidicem valla istesemde gidemem bende özlerim valla
Yok canim metabolizmam calismiyor. Hormon haplari alicam calistiran tiorid icin anlatamadimkötü birsey degil. Belkide benim icin çok iyi olacak. Cunki yemek yemeyerek şişmanlayan insanlardanim o yuzden normal yemeliyimki haplari bana gore yapicaklar
iyi sözünüzü aldım ama keptinin dediği gibi takım kalırsaAynen cnm kotu oluyor
Ben takımımızı sızlerı cok sevdm
Burayı bırakmayı hıc ıstemıyrm
Sadece lıstede olmayacagım
Menu yazamıyrm bazen
Kendımı kotu hıssedıyrm
InsAllah veririm canim. Yıllardır ne cekiyorum. Millet yiyor benim yarim kadar. Ben bakmaya kilo aliyorum. Nisanında nasil şişmiştim ya 3 günde yemek yememiştim kizlar biliyorsunuzkilo da verirsin sen o zaman ilaçtan dolayı
iyi sözünüzü aldım ama keptinin dediği gibi takım kalırsa
Az kaldı cnm 60 aInsAllah veririm canim. Yıllardır ne cekiyorum. Millet yiyor benim yarim kadar. Ben bakmaya kilo aliyorum. Nisanında nasil şişmiştim ya 3 günde yemek yememiştim kizlar biliyorsunuzne uzuldum sıcaklardan dana gibi olduydum. Elbisemi bile 2 beden büyük aldim şimdi giysem içinde yuzerim. Bu sabah kalktim çok hafif hissettim kendimi göbeğim bile yoktu düzdü herşey düğün zamanı da stresten sıcaktan şişmesem iyi
yok şişmezsin kuzum bol su içtin mi zaten hareketten yediklerinde kalmaz merak etmeInsAllah veririm canim. Yıllardır ne cekiyorum. Millet yiyor benim yarim kadar. Ben bakmaya kilo aliyorum. Nisanında nasil şişmiştim ya 3 günde yemek yememiştim kizlar biliyorsunuzne uzuldum sıcaklardan dana gibi olduydum. Elbisemi bile 2 beden büyük aldim şimdi giysem içinde yuzerim. Bu sabah kalktim çok hafif hissettim kendimi göbeğim bile yoktu düzdü herşey düğün zamanı da stresten sıcaktan şişmesem iyi
InsAllah canım çantama koca 1 litrelik şişe koydum çatlayana kadar gidicem bitecek o siseyok şişmezsin kuzum bol su içtin mi zaten hareketten yediklerinde kalmaz merak etme
evet lilimmm çok şükür takımım olmasaydı veremezdimAz kaldı cnm 60 a
bende kapannmasın istiyorum ama bu kaptanlık olayı cok zorluyoAa gerçektenmi :S aslında kaptana ihtiyacımız yokki biz kendi işimizi kendimiz görebiliyorduk. Pancar gelmeyince ikimiz paylaşım yapariz. Bu takım yok olursa ben baska takıma gitmemyani kaptan yine sekerpancarimiz kalsin ama diğer işlerimizi kendimiz yapariz
Ay takım kapanmasın yaaa
Ben burdayım kusum beklerim yeniler listeye girene kadar ♡ biz bize yeteriz ♡bende kapannmasın istiyorum ama bu kaptanlık olayı cok zorluyoSekerPancarii da beni de sizi de yani sorumluluk tek kişide olunca insan bıkıyo haliyle ama dediğin gibi biz idare edebilirz
kuzum bi hafta daha listede kalabilir misiniz @Blacksee55 yle beraber ? haftaya yeni üyeler eklenck zaten sonra ayrılırsınız olur mu
o zaman tamamdır yarınki listenin durumunu bi görelim ona göre bi şeyler yaparızBen burdayım kusum beklerim yeniler listeye girene kadar ♡ biz bize yeteriz ♡
su hayattır çok önemli bir gıda aslında biz önemsemiyoruzInsAllah canım çantama koca 1 litrelik şişe koydum çatlayana kadar gidicem bitecek o sise
evet lilimmm çok şükür takımım olmasaydı veremezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?