Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağlık sorunun en peki ciddi bişi yok dimi

Canım 3 4 hafta ara vermek istiyorum yani yine burdayım takımda yazicam edicem ama hap kullanmalıyım ondan boyle diyet menüsü olmasin istiorum ona gore ayarlicaklar haplarımı. Korkma kiz gitmiyorum
yarın belli olcak bakalm belki gelcek bi takımın bile olmayabilir

Kız aslında sen ızne ayrılmasan ama kılo bıldırımı yapsan
Cunku ılac zayıflatacak senı
Nasıl fıkır
Kilolarını yine paylaşıcam lilimm ama listede değil başlarda 1 2 alırım herhalde hap düzene girene kadar rezil olmasin takım
Benim aşağıda birseyim yok üstüm rambo gibi ahahaha yok şaka ama üstüm çok benim popom yok mesela bacaklar ince göğüslerim çok büyük bi dengesizlik var
vallah gitmeyin ya özlerim sizi
Kuşum gitmicem burdayım normal hergunki gibi gidicem valla istesemde gidemem bende özlerim valla
sağlık sorunun en peki ciddi bişi yok dimi
Yok canim metabolizmam calismiyor. Hormon haplari alicam calistiran tiorid icin anlatamadim kötü birsey degil. Belkide benim icin çok iyi olacak. Cunki yemek yemeyerek şişmanlayan insanlardanim o yuzden normal yemeliyimki haplari bana gore yapicaklar

yarın belli olcak bakalm belki gelcek bi takımın bile olmayabilir
Aa gerçektenmi :S aslında kaptana ihtiyacımız yokki biz kendi işimizi kendimiz görebiliyorduk. Pancar gelmeyince ikimiz paylaşım yapariz. Bu takım yok olursa ben baska takıma gitmem yani kaptan yine sekerpancarimiz kalsin ama diğer işlerimizi kendimiz yapariz

Senle aynı tarıhlerde gırmıstık aynı ızne ayrılıyrz
Ikımızde tırot hastasıyız
Cok romantık deegel mı

Ay takım kapanmasın yaaa

kilo da verirsin sen o zaman ilaçtan dolayı

Aynen cnm kotu oluyor
Ben takımımızı sızlerı cok sevdm
Burayı bırakmayı hıc ıstemıyrm
Sadece lıstede olmayacagım
Menu yazamıyrm bazen
Kendımı kotu hıssedıyrm
iyi sözünüzü aldım ama keptinin dediği gibi takım kalırsa

kilo da verirsin sen o zaman ilaçtan dolayı

iyi sözünüzü aldım ama keptinin dediği gibi takım kalırsa
InsAllah veririm canim. Yıllardır ne cekiyorum. Millet yiyor benim yarim kadar. Ben bakmaya kilo aliyorum. Nisanında nasil şişmiştim ya 3 günde yemek yememiştim kizlar biliyorsunuz ne uzuldum sıcaklardan dana gibi olduydum. Elbisemi bile 2 beden büyük aldim şimdi giysem içinde yuzerim. Bu sabah kalktim çok hafif hissettim kendimi göbeğim bile yoktu düzdü herşey düğün zamanı da stresten sıcaktan şişmesem iyi

Az kaldı cnm 60 a

yok şişmezsin kuzum bol su içtin mi zaten hareketten yediklerinde kalmaz merak etme

bende kapannmasın istiyorum ama bu kaptanlık olayı cok zorluyo SekerPancarii da beni de sizi de yani sorumluluk tek kişide olunca insan bıkıyo haliyle ama dediğin gibi biz idare edebilirz
Ay takım kapanmasın yaaa
kuzum bi hafta daha listede kalabilir misiniz @Blacksee55 yle beraber ? haftaya yeni üyeler eklenck zaten sonra ayrılırsınız olur mu

Ben burdayım kusum beklerim yeniler listeye girene kadar ♡ biz bize yeteriz ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…