Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi akşamlar kızlar babacığımı bizi emeğe götürdü ama ben sadece tantuni dürüm yedim yarım 1 de ayran içtim şimdi de yeşilçay içicem,kızlar haftasonu kaçamakları olmuş herkes yarın telafi eder sanırım ...

gülçincim allah kavuştursun,her haftasonu görüşüyorsunuz sanırım bizde oda yok 15 de bir d şimdiye kadar bundan sonra inşallah hasret bitecek inşallah:86:

Ohhhh,afiyet şeker olsun kilo olmasın inşallah

evet canım kaptan benim
yeşil elma diyeti zor ve sağlıksız bir diyet aslında farkındayım ama beni ancak bu durduruyor.
sabah peynir, zeytin, domates salatalık yeşil çay bir dilim kepek ekmeği
saat 10 da, 12 de, 14 de, 16 da ve 18 de bir tane yeşil elma yiyorum başka bişey yok. böyle bir diyet bende az ye hepsinden olayı yok tadına bakınca durduramıyorum kendimi ama hiç yemeyim sorun yok

sağol canım. bizde 2 haftada bir bazen haftada bir geliyor. 2 kişi kaldıkları için ben sık gidemiyorum ama yakında tek çıkacak eve. şimdiki evi rüya gibi tam denizin kenarında ya salondan deniz ayağının altında.deniizle 20 yaşında tanıştığım için deniz görmek beni çok heycanlandırıyor. gitmek istiyorum ama ev arkadaşı olunca rahat edemiyorum.velhasıl istanbuldasın şanslısın . sahilde martılarla birlikte yyürümekkk...vapurun sesi...dalgalar, yakamozlar...of offf

geçenlerde elim şişti demiştim ya. yine şişti. ödeeemmmm. seni bitireceeeemm.. sirkeli su içeyim bari içine de mate sallandırayım. mateyi tek içemiyorum.

iyiyiz de kaçamaklardan dolayı az huzursuzum. uzun zamandır bu kadar yememiştim. yani artık sağlıklı beslenmeye alışınca fazla kaçınca rahatsız ediyor. bu da güzel değil mi ama.

evet canım iyi bişey zaten insanı durduran kendisi değil mi

kaptancım yeni gelen arkadaşlar deneme haftasında mı? birde yoklamayı bu hafta kim tutuyordu.

yeni gelen arkadaşalr deneme süresindeler 1 hafta cumaya 1 hafta dolar ona göre takıma alınıp alınmadıkları belli olur canım.

bu hafta nev yapcak ama bir kayma olmuştu galiba nev yaptıysa roseberry yapacak

günaydınlar herkese,,,,,,,,,

ben saat 8 de uyandım yatak keyfi yapıyorum kahvaltı yapıcam ama canım bişey istemiyor,birazdan yerim bişeyler........

oğlan çok öksürdü gece yavrum öksürükten uyuyamadı bize hastane göründü yine.........

günaydın yavrularrr ya benim galba motivasyona ihtiyacım var uf ya bayılcam vala kilom gene berbatlaşıyo ne güzel gidiyodu üstelik

günaydın kızlar

dün akşam tartıldım yatmadan bi baktım 78.6 çıktı ohaa dedim aksatmıyorum diyeti herşeyi yapıyorum nasıl kilo vermem hadi vermeye bırak alırım
sonra bu sabah çıktım dedim hep aç karnına karnım suyla dolu değilken çıkıyodum
ve 77.5

regl dönemindeyim acaba ondanmı böyle dengem şaştı bilmiyorum

hanımlar bugün itibariyle diyetteyim ilk günüm bol şans dileyin bana :) sandoloz sakızı kullanıorum onunla başladım diyete bişe sorcam sansoloz sakızı kullanırken tatlı bişe yenmicekmiş ama ben üçü bi arada içtim bozarmı yoksa artık ikisi bi aradamı içsem napsam bi akıl verin ve bende artık zayıf olmak istiorum bide hepinizin adının altında kilo çizelgesi var nasıl yapcam ben bunu yardım edermisiniz bana yeni katıldım aranıza nasıl yapcamı bilmiorum:):89:

günaydın yavrularrr ya benim galba motivasyona ihtiyacım var uf ya bayılcam vala kilom gene berbatlaşıyo ne güzel gidiyodu üstelik

canım böyle zamanlarda en mantıklısı kalori hesabı bence ,tatlıda yesen şu kaloriyi geçmiycem diyince hafif atlatıyosun................

evet canım ben regl dönemimde 1,1-5 kilo fazla çıkıyorum.......................

öğle yemeğimi yiyeceği 3 köfte ve salata sabah fazla bişey yemedim çabuk acıktım...

afiyet olsun canım..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…