- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.141
Ohhhh,afiyet şeker olsun kilo olmasın inşallahiyi akşamlar kızlar babacığımı bizi emeğe götürdü ama ben sadece tantuni dürüm yedim yarım 1 de ayran içtim şimdi de yeşilçay içicem,kızlar haftasonu kaçamakları olmuş herkes yarın telafi eder sanırım ...
kaptanımız sensin herhalde canım
hoşbulduk
yeşil elma diyeti nasıl oluyoki sadece elmamı yiyceksin
çok severim yağmurlu gök gürültülü havayı ama tek başına ve gece oluncada çok tırsıyorum
iyi akşamlar kızlar babacığımı bizi emeğe götürdü ama ben sadece tantuni dürüm yedim yarım 1 de ayran içtim şimdi de yeşilçay içicem,kızlar haftasonu kaçamakları olmuş herkes yarın telafi eder sanırım ...
gülçincim allah kavuştursun,her haftasonu görüşüyorsunuz sanırım bizde oda yok 15 de bir d şimdiye kadar bundan sonra inşallah hasret bitecek inşallah:86:
ştt alttakiler ses verin nasılsınız
iyiyiz de kaçamaklardan dolayı az huzursuzum. uzun zamandır bu kadar yememiştim. yani artık sağlıklı beslenmeye alışınca fazla kaçınca rahatsız ediyor. bu da güzel değil mi ama.
kaptancım yeni gelen arkadaşlar deneme haftasında mı? birde yoklamayı bu hafta kim tutuyordu.
irras nerdde ya cumadan sonra geldi mi hiç. ben onun bu hafta neden kilo aldığını soracaktım.
yoklamayı mı ben yapıcam anlamadım kaptan ?
günaydın yavrularrr ya benim galba motivasyona ihtiyacım var uf ya bayılcam vala kilom gene berbatlaşıyo ne güzel gidiyodu üstelik
günaydın kızlar
dün akşam tartıldım yatmadan bi baktım 78.6 çıktı ohaa dedim aksatmıyorum diyeti herşeyi yapıyorum nasıl kilo vermem hadi vermeye bırak alırım
sonra bu sabah çıktım dedim hep aç karnına karnım suyla dolu değilken çıkıyodum
ve 77.5
regl dönemindeyim acaba ondanmı böyle dengem şaştı bilmiyorum
öğle yemeğimi yiyeceği 3 köfte ve salata sabah fazla bişey yemedim çabuk acıktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?