- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.161
kızlar bende patatese devam bugün bakalım neler olacak cuma günü.....................
sen hangi diyeti yapıyosun canım :26:
bende bünyemi şaşırtmak için şok diyetlerden birini yapayım diyorum :97:
5 günde 5 kilo diyeti canım ...............................
bi gün patates bi gün yumurta felandı demi o :26:
lise dönemlerimde yapmıştım 3 kilo verip 4 kilo geri almıştım onun sayesinde
günaydın yavrularrr ya benim galba motivasyona ihtiyacım var uf ya bayılcam vala kilom gene berbatlaşıyo ne güzel gidiyodu üstelik
günaydın kızlar
dün akşam tartıldım yatmadan bi baktım 78.6 çıktı ohaa dedim aksatmıyorum diyeti herşeyi yapıyorum nasıl kilo vermem hadi vermeye bırak alırım
sonra bu sabah çıktım dedim hep aç karnına karnım suyla dolu değilken çıkıyodum
ve 77.5
regl dönemindeyim acaba ondanmı böyle dengem şaştı bilmiyorum
hanımlar bugün itibariyle diyetteyim ilk günüm bol şans dileyin bana :) sandoloz sakızı kullanıorum onunla başladım diyete bişe sorcam sansoloz sakızı kullanırken tatlı bişe yenmicekmiş ama ben üçü bi arada içtim bozarmı yoksa artık ikisi bi aradamı içsem napsam bi akıl verin ve bende artık zayıf olmak istiorum bide hepinizin adının altında kilo çizelgesi var nasıl yapcam ben bunu yardım edermisiniz bana yeni katıldım aranıza nasıl yapcamı bilmiorum:):89:
gülçin dexx zayuflama programı satın aldım 3 kutu
kızlar moralim çok bozuk oğlan bronşit olmuş 10 gün iğne olacak çok kötü oldum ya bu kadar bakıma niye böyle oluyor yaaaaaaa
gülçin neden bir test yapmıyorsun şekerim.
kızlar moralim çok bozuk oğlan bronşit olmuş 10 gün iğne olacak çok kötü oldum ya bu kadar bakıma niye böyle oluyor yaaaaaaa
korkuyorumm.:18::18::18: ya bazen bende birkaç gün oynuyor. yani tam 30 günde değilde zaten 35 günde filan oluyorum. geçen ay tam günümüde yanlış hatırlıyor olabilirim.. bunun gibi bahanelerle bakmıyorum işte.ilk zamanlar adet düzensizliğim vardı her ay bakardım elim titreye titreye..istemiyorum şimdi ya kocam da yok bana bişe olsa düşük filan tek başımayım burda.
ay geçmiş olsun canım benim.........................
İnan ben de koptum çok fena bu 23 Nisan gerginliğinden dolayı,stres ve üzüntü bütün dengemi bozuyor,zaten neden bilmiyorum çok hassasım bu günlerde.Diyete başladığım günden beri ilk kez 3 gün üst üste spor yapmadım.Bu yüzden kalorilerimi düşürdüm mecburen,bugün yapıcam yer gök aşkı izlerken inşallah...aynen benimde canım 2 gündür hiç dikat edemiyorum. ne oldu banaaa. hep canım tatlı bişey istiyor. neyse 2 gün ara verince dönüşüm muhteşem olur inşallah. gerçi çarşambada misafirim var. onlara yaptığım ikramlardan atıştırmazsam mükemmel olacak.geçici bir dönemdir inşallah seninde benimde.23 nisanda hedefime ulaşamamam da moralimi bozdu.
Çok geçmiş olsun bitanem,Allah beterini vermesin,şifa versin Rabb'im..kızlar moralim çok bozuk oğlan bronşit olmuş 10 gün iğne olacak çok kötü oldum ya bu kadar bakıma niye böyle oluyor yaaaaaaa
Hayatım ben bu diyet maratonundan önce yüzlerce kilo mağduru ile konuştum.Ve 120-130 kilo insanların verdiği tek cevap zayıflama ürünlerinin mağduruyuz oldu.Ben kullanmıyorum ve kimseye de tavsiye etmiyorum.Müsli çok daha sağlıklı ve besleyici,hem de hareketsiz bölge yağlarında mucizevi etkiye sahipmiş.gülçin dexx zayuflama programı satın aldım 3 kutu
Canım alma lütfen,senle 21 günlük müsli programına başlayalım,ben cuma günü başlıycam müsli programına.kız ben sordum burda. esen alma dedi de almadıydım. bende alsammı ki. neyse sen dene de bakalım memnun kalırsan bidahakine bakarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?