Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2 bardak limonlu ılık su
1 kase special k
ara
yeşil çay
5 1 yerde çay
1 lt su
öğle
1 kase ıspanak kavurma
3 kaşık yoğurt
ekmeğim bitmiş :96:

60 dk hızlı tempo yürüyüş

kızlar bende patatese devam bugün bakalım neler olacak cuma günü.....................

bi gün patates bi gün yumurta felandı demi o :26:
lise dönemlerimde yapmıştım 3 kilo verip 4 kilo geri almıştım onun sayesinde

evet o canım,ben daha önce 3,5 kilo verdim 1,5 yılda geri aldım,zaten bütün diyetler öle canım en az 3 sene verdiğimiz kiloyu korumak için dikkat etmek zorundaymışız heheh.............

günaydın yavrularrr ya benim galba motivasyona ihtiyacım var uf ya bayılcam vala kilom gene berbatlaşıyo ne güzel gidiyodu üstelik

aynen benimde canım 2 gündür hiç dikat edemiyorum. ne oldu banaaa. hep canım tatlı bişey istiyor. neyse 2 gün ara verince dönüşüm muhteşem olur inşallah. gerçi çarşambada misafirim var. onlara yaptığım ikramlardan atıştırmazsam mükemmel olacak.geçici bir dönemdir inşallah seninde benimde.23 nisanda hedefime ulaşamamam da moralimi bozdu.

canım zaten aç ve tok arasında bu kadar olması normal değil mi? benimde 1200 filan farkediyo sabh akşam arasında. bu arada ben halaa regl olmadım. üfff şiştim ve tartıda fazla çıkıyorum çok canım sıkılıyor. bu hafta kilo verirsem her hafta veririrm.

kızlar moralim çok bozuk oğlan bronşit olmuş 10 gün iğne olacak çok kötü oldum ya bu kadar bakıma niye böyle oluyor yaaaaaaa

canım ben yardım edeyim.
1.www.tickerfactory.com/ bu siteyi aç.
2..wEight loss u tıkla.
3.zevkine göre bişeyi seç next de.ş
4.imdi kilo verince hareket edecek olan şeyi seç next de.
5.choose pasword pin yazan yere unutmayacağn rakamlarla şifre gir.her düzenleme yapacağında bunu girmen gerekecek.
6. privacy yazan yeri private datayı işaretle
7.track yazan yeri weight işaretle
8.weight units kilogram yap.
9. target weight hedef kilonu yaz
10.starting weight başlangıç kilon.
11 .current weight şimdiki kilonu yaz
12.BMI yazan yerde height units yazan yeri metric yap
13.your height yazan yere boyunu yaz. 1 m 65 cm gibi.
14.next de.
15.Done! Your Ticker: dediyse tickerın oldu demektir. bu sayfayı kapatma.şimdide onu kk ya nasıl ekleyecez onu nalatıyorum

1.profilini aç.
2.çizelge yazan yerdeki kalem işaretini tıkla.
3. açılan kutuya çizelgeninn olduğu sayfadaki bbcode yazan yerdeki kodun hepsini değil sadcee şunu yapıştıracaz. sendeki tabiki biraz farklı olacak ama taslak aynı.
4.http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wAfCOtb/weight.png

yani kutunun içindeki alt sıradaki httpden başlayıp png ye kadar kopyalıyoruz.
5. profilizdeki çizelge yazan yere kopyalıyoruz.

BİTTİ.

tickerının olduğu sayfayı sık kullanılanlara kaydet. güncellemek istediğin zaman açıp şifreni girip istediğin değişiklikleri yapıyosun next diyosun. burdada otomatikman değişmiş oluyor zaten.hadi şirin şirin yapında bizde kim kaç kiloydu unutuyoruz icker olunca net görmemizi sağlıyor.

Son düzenleme:
kızlar moralim çok bozuk oğlan bronşit olmuş 10 gün iğne olacak çok kötü oldum ya bu kadar bakıma niye böyle oluyor yaaaaaaa

geçmiş olsun canım. bakımdan dolayı hasta oluyor. bak dilencilerin çocuklarına hiç hasta görmedim ben. anneleriyle buz gibi soğukta geziyolar.

gülçin neden bir test yapmıyorsun şekerim.

korkuyorumm.:18::18::18: ya bazen bende birkaç gün oynuyor. yani tam 30 günde değilde zaten 35 günde filan oluyorum. geçen ay tam günümüde yanlış hatırlıyor olabilirim.. bunun gibi bahanelerle bakmıyorum işte.ilk zamanlar adet düzensizliğim vardı her ay bakardım elim titreye titreye..istemiyorum şimdi ya kocam da yok bana bişe olsa düşük filan tek başımayım burda.

kızlar ben 2 günlük kaçamaklarımı telafi etmeye spora gidiyorum . sonrada temizlik yapacam haftasonu yapamadım.öpüldünüz byeee.

kız nye öyle düşünüyorsun kendini nasıl şartlarsan öyle olur,hiçbişeycik olmaz allahın izniyle.....

ay geçmiş olsun canım benim.........................

sağol canım ...

İnan ben de koptum çok fena bu 23 Nisan gerginliğinden dolayı,stres ve üzüntü bütün dengemi bozuyor,zaten neden bilmiyorum çok hassasım bu günlerde.Diyete başladığım günden beri ilk kez 3 gün üst üste spor yapmadım.Bu yüzden kalorilerimi düşürdüm mecburen,bugün yapıcam yer gök aşkı izlerken inşallah...
Çok geçmiş olsun bitanem,Allah beterini vermesin,şifa versin Rabb'im..
gülçin dexx zayuflama programı satın aldım 3 kutu
Hayatım ben bu diyet maratonundan önce yüzlerce kilo mağduru ile konuştum.Ve 120-130 kilo insanların verdiği tek cevap zayıflama ürünlerinin mağduruyuz oldu.Ben kullanmıyorum ve kimseye de tavsiye etmiyorum.Müsli çok daha sağlıklı ve besleyici,hem de hareketsiz bölge yağlarında mucizevi etkiye sahipmiş.
kız ben sordum burda. esen alma dedi de almadıydım. bende alsammı ki. neyse sen dene de bakalım memnun kalırsan bidahakine bakarız.
Canım alma lütfen,senle 21 günlük müsli programına başlayalım,ben cuma günü başlıycam müsli programına.

BUGÜNKÜ MENÜM: 2011-04-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Domates 1 ADET 14
[2] Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 20 GRAM 30.2
[3] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[4] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Jacobs 3 in 1 1 adet 52
[6] Elma 1 ADET 60
ÖĞLE YEMEĞİ:
[7] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[8] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
[9] Domates 1 ADET 14
ARA ÖĞÜN-2:
[10] Galeta (kepekli) 2 adet 40
AKŞAM YEMEĞİ:
[11] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[12] Patlıcan Musakka 0.1 PORSİYON 20.1
[13] Ekmek (Beyaz) 0.5 100 gr 127
[14] Kıymalı Ispanak 1 PORSİYON 276
[15] 2 fincan çay ile Şeker (küp) 4 ADET 98
Toplam : 1030.3 kal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…