- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.861
yok yemedim onu yarın yapabilirim hafta içi zor oluyor balık evi havalandıramıyorum akşamları kokoreç kokusu giriyor evin içineha hatırladım balık yapsan yedinmi bu hafta
günaydın bebitom nasılsın
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Ben kendimi nasil ekliyorum buraya yada biri beni ekleyebilirmi acaba zahmet olmazsa s=85.5 h=84♡♡KASIM AYI HEDEFLERİ♡♡
☆☆☆ 15/11/17 ☆☆☆
SekerPancarii Ş= 57 H=55.5
BitmeyenUmidim Ş= 79,5 H=75
poncikbirgelincik Ş= H=58
Buki_89 Ş= 67,7 H=66
lilipit Ş=76.4 H=74
Blacksee55 Ş= 66.6 H= 65
Nilar Ş=63.6 H=62
senad Ş=56.7 H=55
mihracee Ş= 68.5 H=65
Favelayn Ş=67.8 H=64
Başka eklemek isteyen varsa ekleyebilir.
(listedekiler haric cikmak isteyende cikabilir)
NOT: tutturamayanlar 3 gun ağzina karbonhidrat surmeyecek.
@keptinn bu listeye yeni arkadaslari ekleyip takip edelim mi ne dersin? @keptinn
Canim int ten aciyorum leslie videolari var youtube da bir kadin spor yaptiriyor disarda yurume imkani olmayanlar icin evde birkac hareket esliginde yurume videosu gibi ilk gun 15 dk lik videosuyla basladim 7. Dakika falandi birakmayi dusundum sonra dayandim bitirdim aksaminda tekrar yaptim 15 dk lik 2. Gun 34 dk lik yaptim yine sabah aksam simdi 46 dk lik videosunu yapiyorum hem cok eglenceli hem ise yariyor dene istersenCanim leslie nasil oluyor merak ettim
Bilmiyor canim benim kadin dogum dr kan ilaci yazMadi kg aldiriyor demisti kirmizi ne gorursen ye demisti ramazanda bir ay kan ilaci b12 d vitamini kullanmistim hicte kg almadim ama allahtan oructum dikkatte ettim, kuzu kullan dikkat edersin almazsin bence...sudan sonra tartıldıysan fark eder kuzum .. demir ilacı çok kilo aldırıyor mu ?
Canim sende hoş geldin bir turlu yazamadim sana :))emelinbusesi canim ne zamandan itibaren yazayim sooru dunkuler dahilmi sadece bugunkumu
Öncelikle azim kararlılık ve beyinde bitirdim ya bahanelerin olur ya sonuçların diyip bu yola başladım Temmuz 26da başladım 13kilo verdim diyet ve sporla 30temmuzda takıma girmiştim sanırım bu haftada izne ayrıldım kilo alırsam takımı etkilemek istemem diye ama hala buralardayımsağolasın salı başladım bende inş veririz kiloları sen nasıl verdin ne kadar verdin ne zamandır takımdaydın canımcım
Sizi gördükçe daha iyi oluyorum kuzum hamdolsun sıkıntı yok Allahın izniyleyok yemedim onu yarın yapabilirim hafta içi zor oluyor balık evi havalandıramıyorum akşamları kokoreç kokusu giriyor evin içine
günaydın bebitom nasılsın
Guzelmis olur aslinsaCanim int ten aciyorum leslie videolari var youtube da bir kadin spor yaptiriyor disarda yurume imkani olmayanlar icin evde birkac hareket esliginde yurume videosu gibi ilk gun 15 dk lik videosuyla basladim 7. Dakika falandi birakmayi dusundum sonra dayandim bitirdim aksaminda tekrar yaptim 15 dk lik 2. Gun 34 dk lik yaptim yine sabah aksam simdi 46 dk lik videosunu yapiyorum hem cok eglenceli hem ise yariyor dene istersen
Evet canim benim dun 40 dakika var birazi eliptik bisiklet birazida yuruys daha fazlada pazara cikmistm o sureyi eklemedim yunku yavas yurunuyor
CanımHAFTALIK SPOR YARIŞMASI (03-10.KASIM)
DOMATESLER:
SchonerDuft
emelinbusesi
SekerPancarii
P pembebalerin
Favelayn
PATATESLER:
lilipit
@keptinn
@Blacksee55
Luluuu94
BitmeyenUmidim
KIZLAAAR
spor yapıp yazdıkça benide etiketleyin ben ekliyim üşenmezseniz kendiniz ekleyin farketmez
10 kişi olduk ama eklenmek isteyen varsa haber versin banaaaa
M Melekemal seni doktora gidecen diye eklemedim bu hafta gülüm istersen eklerim tabe iki dakkada
Ben yazdan buzluğa koymuştum canımbezelye var mı bu mevsimde uzun zamandır pazara gitmiyorum karnıbaharı salata şeklinde çok yapıyorum dediğinide denicem güzele benziyor
Patates miHAFTALIK SPOR YARIŞMASI (03-10.KASIM)
DOMATESLER:
SchonerDuft
emelinbusesi (45)
SekerPancarii
P pembebalerin (65+46)
Favelayn
mihracee
PATATESLER:
lilipit
@keptinn
@Blacksee55
Luluuu94
BitmeyenUmidim
M Melekemal (40)
Allahim yaaHAFTALIK SPOR YARIŞMASI (03-10.KASIM)
DOMATESLER:
SchonerDuft
emelinbusesi
SekerPancarii
P pembebalerin
Favelayn
PATATESLER:
lilipit
@keptinn
@Blacksee55
Luluuu94
BitmeyenUmidim
KIZLAAAR
spor yapıp yazdıkça benide etiketleyin ben ekliyim üşenmezseniz kendiniz ekleyin farketmez
10 kişi olduk ama eklenmek isteyen varsa haber versin banaaaa
M Melekemal seni doktora gidecen diye eklemedim bu hafta gülüm istersen eklerim tabe iki dakkada
Cnm esitlik bozulmasinemelinbusesi
Kız hani benim dk lar dün 45 bugün 45 :)
Canımlilipit yapamıyor spor
Ben yazdan buzluğa koymuştum canım
Cnm esitlik bozulmasinemelinbusesi
Kız hani benim dk lar dün 45 bugün 45 :)
Canımlilipit yapamıyor spor
Ben yazdan buzluğa koymuştum canım
Cok tesekkur ederim canim cok sagol :)Canim sende hoş geldin bir turlu yazamadim sana :))
Maşallah yaÖncelikle azim kararlılık ve beyinde bitirdim ya bahanelerin olur ya sonuçların diyip bu yola başladım Temmuz 26da başladım 13kilo verdim diyet ve sporla 30temmuzda takıma girmiştim sanırım bu haftada izne ayrıldım kilo alırsam takımı etkilemek istemem diye ama hala buralardayım
Gerçekten istenirse insanoglunun yapamıyca şey yoktur
Hoşgeldin geel geeel ayrılma takımdan gülüm merhaba tanışalım ben emelMerhaba uzun zaman oldu umarım herkes iidir ve fittirben fazla ara verdiğimi anladım kendimi çok saldım. O nedenle gruba geri dönmek istiyorum ama bir süre aktif olmadan. Birde zaten adım izne ayrılanlarda da yok bu mümkün müdür sayın @keptinn
Kizlar bu kac gun surucek toplam ona gore♡♡KASIM AYI HEDEFLERİ♡♡
☆☆☆ 15/11/17 ☆☆☆
SekerPancarii Ş= 57 H=55.5
BitmeyenUmidim Ş= 79,5 H=75
poncikbirgelincik Ş= H=58
Buki_89 Ş= 67,7 H=66
lilipit Ş=76.4 H=74
Blacksee55 Ş= 66.6 H= 65
Nilar Ş=63.6 H=62
senad Ş=56.7 H=55
mihracee Ş= 68.5 H=65
Favelayn Ş=67.8 H=64
emelinbusesi Ş= 73,4 H=71
P pembebalerin Ş:85,5 H:84
NOT: tutturamayanlar 3 gun ağzina karbonhidrat surmeyecek.
Merhaba emelkendimi bildim bileli diyette olanlardanım:) ama iki yıldır daha bilinçli yaşamaya çalışıyorum.55’e kadar düşmğştüm ama son iki aydır saldığım için yeniden tartoda 59’u gördümMaşallah ya
Arada yürüyüş yapıyormusun lsite paylaşacakmısın bizimle gülüm
Hoşgeldin geel geeel ayrılma takımdan gülüm merhaba tanışalım ben emel
Ne zaman başladın diyete bıraktınmı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?