Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben kendimi nasil ekliyorum buraya yada biri beni ekleyebilirmi acaba zahmet olmazsa s=85.5 h=84

Canim leslie nasil oluyor merak ettim
Canim int ten aciyorum leslie videolari var youtube da bir kadin spor yaptiriyor disarda yurume imkani olmayanlar icin evde birkac hareket esliginde yurume videosu gibi ilk gun 15 dk lik videosuyla basladim 7. Dakika falandi birakmayi dusundum sonra dayandim bitirdim aksaminda tekrar yaptim 15 dk lik 2. Gun 34 dk lik yaptim yine sabah aksam simdi 46 dk lik videosunu yapiyorum hem cok eglenceli hem ise yariyor dene istersen

sudan sonra tartıldıysan fark eder kuzum .. demir ilacı çok kilo aldırıyor mu ?
Bilmiyor canim benim kadin dogum dr kan ilaci yazMadi kg aldiriyor demisti kirmizi ne gorursen ye demisti ramazanda bir ay kan ilaci b12 d vitamini kullanmistim hicte kg almadim ama allahtan oructum dikkatte ettim, kuzu kullan dikkat edersin almazsin bence...

sağolasın salı başladım bende inş veririz kiloları sen nasıl verdin ne kadar verdin ne zamandır takımdaydın canımcım
Öncelikle azim kararlılık ve beyinde bitirdim ya bahanelerin olur ya sonuçların diyip bu yola başladım Temmuz 26da başladım 13kilo verdim diyet ve sporla 30temmuzda takıma girmiştim sanırım bu haftada izne ayrıldım kilo alırsam takımı etkilemek istemem diye ama hala buralardayım
Gerçekten istenirse insanoglunun yapamıyca şey yoktur

Guzelmis olur aslinsa

Evet canim benim dun 40 dakika var birazi eliptik bisiklet birazida yuruys daha fazlada pazara cikmistm o sureyi eklemedim yunku yavas yurunuyor
emelinbusesi
Kız hani benim dk lar dün 45 bugün 45 :)

Canım lilipit yapamıyor spor

bezelye var mı bu mevsimde uzun zamandır pazara gitmiyorum karnıbaharı salata şeklinde çok yapıyorum dediğinide denicem güzele benziyor
Ben yazdan buzluğa koymuştum canım

Allahim yaa isima bekk sahane domatesler patitizlerrr hakket benziyok harikaa

Maşallah ya
Arada yürüyüş yapıyormusun lsite paylaşacakmısın bizimle gülüm
Hoşgeldin geel geeel ayrılma takımdan gülüm merhaba tanışalım ben emel
Ne zaman başladın diyete bıraktınmı yoksa

Kizlar bu kac gun surucek toplam ona gore

Merhaba emelkendimi bildim bileli diyette olanlardanım:) ama iki yıldır daha bilinçli yaşamaya çalışıyorum.55’e kadar düşmğştüm ama son iki aydır saldığım için yeniden tartoda 59’u gördüm
Snn durumların nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…