- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.881
İlk ayım oldugu için bana spor yasak canım birde ben 12.takımdayım burda arkadaşlarıma selam vermek için gelmiştimMaşallah ya
Arada yürüyüş yapıyormusun lsite paylaşacakmısın bizimle gülüm
Hoşgeldin geel geeel ayrılma takımdan gülüm merhaba tanışalım ben emel
Ne zaman başladın diyete bıraktınmı yoksa
Ben salı başladım daha 73.4 ile başladımMerhaba emelkendimi bildim bileli diyette olanlardanım:) ama iki yıldır daha bilinçli yaşamaya çalışıyorum.55’e kadar düşmğştüm ama son iki aydır saldığım için yeniden tartoda 59’u gördüm
Snn durumların nasıl??
Süper canım :)
Ay listeye baktimda en sisman benmisim nasil uzuldum anlatamam♡♡KASIM AYI HEDEFLERİ♡♡
☆☆☆ 15/11/17 ☆☆☆
SekerPancarii Ş= 57 H=55.5
selcanmehmetcan Ş= 79,5 H=75
poncikbirgelincik Ş= H=58
Buki_89 Ş= 67,7 H=66
lilipit Ş=76.4 H=74
Blacksee55 Ş= 66.6 H= 65
Nilar Ş=63.6 H=62
senad Ş=56.7 H=55
mihracee Ş= 68.5 H=65
Favelayn Ş=67.8 H=64
emelinbusesi Ş= 73,4 H=71
P pembebalerin Ş:85,5 H:84
NOT: tutturamayanlar 3 gun ağzina karbonhidrat surmeyecek.
İyiyiz sen nasılsınBeybisiler naberr
kız pembeeeee iyi dedin hadi yılbaşı hedef listesinide sen yapsana ne der millet kaptanAy listeye baktimda en sisman benmisim nasil uzuldum anlatamamneyse en azindan yilbasina kadar 70li rakamlara duserim umarim
naber işlerin yoluna girdimi gülümBeybisiler naberr
geçmişler olsun bacım ya yavruya üzüldüm inş hemen iyileşir ya bizde gribiz aylece yenilerden biri benim seninle tanışmadık hoşbuldukSlm kızlar nasılsınız.buraların havası bıze yaramadı kızımla çok hasta olduk ben neyse yavrum nefes almakta bıle guçluk çekıyor atesını 2 gunde zor duşurduk.zayıfladığımı hıssedıyorm kaç oldum ve kımbılır.. Herkes ıyıdır umarım çok yenı arkadaş var herkes hoşgelmiş
Gecmis olsun cnmSlm kızlar nasılsınız.buraların havası bıze yaramadı kızımla çok hasta olduk ben neyse yavrum nefes almakta bıle guçluk çekıyor atesını 2 gunde zor duşurduk.zayıfladığımı hıssedıyorm kaç oldum ve kımbılır.. Herkes ıyıdır umarım çok yenı arkadaş var herkes hoşgelmiş
Yürüyüş yapayım hergun o zaman ayda 2 ampul içmiş olacam gerçi artık bebiş olsunda kilo 2.ci planda niyeyseBilmiyor canim benim kadin dogum dr kan ilaci yazMadi kg aldiriyor demisti kirmizi ne gorursen ye demisti ramazanda bir ay kan ilaci b12 d vitamini kullanmistim hicte kg almadim ama allahtan oructum dikkatte ettim, kuzu kullan dikkat edersin almazsin bence...
Sıkıntı olmasın zaten güzel haberlerini alalımSizi gördükçe daha iyi oluyorum kuzum hamdolsun sıkıntı yok Allahın izniyle
Ay ben koyamadım bu sene bezelyesiz kaldım acaba tekrar mı çıktı dedim bi anemelinbusesi
Kız hani benim dk lar dün 45 bugün 45 :)
Canımlilipit yapamıyor spor
Ben yazdan buzluğa koymuştum canım
Hoş geldin canım bırakınca hemen alınıyor maalesefMerhaba uzun zaman oldu umarım herkes iidir ve fittirben fazla ara verdiğimi anladım kendimi çok saldım. O nedenle gruba geri dönmek istiyorum ama bir süre aktif olmadan. Birde zaten adım izne ayrılanlarda da yok bu mümkün müdür sayın @keptinn
Çok geçmiş olsun canım ne kadar süre oradasınızSlm kızlar nasılsınız.buraların havası bıze yaramadı kızımla çok hasta olduk ben neyse yavrum nefes almakta bıle guçluk çekıyor atesını 2 gunde zor duşurduk.zayıfladığımı hıssedıyorm kaç oldum ve kımbılır.. Herkes ıyıdır umarım çok yenı arkadaş var herkes hoşgelmiş
Yürüyüş yapayım hergun o zaman ayda 2 ampul içmiş olacam gerçi artık bebiş olsunda kilo 2.ci planda niyeyseBilmiyor canim benim kadin dogum dr kan ilaci yazMadi kg aldiriyor demisti kirmizi ne gorursen ye demisti ramazanda bir ay kan ilaci b12 d vitamini kullanmistim hicte kg almadim ama allahtan oructum dikkatte ettim, kuzu kullan dikkat edersin almazsin bence...
Sıkıntı olmasın zaten güzel haberlerini alalımSizi gördükçe daha iyi oluyorum kuzum hamdolsun sıkıntı yok Allahın izniyle
Ay ben koyamadım bu sene bezelyesiz kaldım acaba tekrar mı çıktı dedim bi anemelinbusesi
Kız hani benim dk lar dün 45 bugün 45 :)
Canımlilipit yapamıyor spor
Ben yazdan buzluğa koymuştum canım
Hoş geldin canım bırakınca hemen alınıyor maalesefMerhaba uzun zaman oldu umarım herkes iidir ve fittirben fazla ara verdiğimi anladım kendimi çok saldım. O nedenle gruba geri dönmek istiyorum ama bir süre aktif olmadan. Birde zaten adım izne ayrılanlarda da yok bu mümkün müdür sayın @keptinn
Çok geçmiş olsun canım ne kadar süre oradasınızSlm kızlar nasılsınız.buraların havası bıze yaramadı kızımla çok hasta olduk ben neyse yavrum nefes almakta bıle guçluk çekıyor atesını 2 gunde zor duşurduk.zayıfladığımı hıssedıyorm kaç oldum ve kımbılır.. Herkes ıyıdır umarım çok yenı arkadaş var herkes hoşgelmiş
Tatlim ya sali aksam görümcem geldi bana ders calistirmam icin bugüne kadar bendeDi cok yogun gecti hic telefonumi elime alamadimBuki_89 kız sen nerelerdesin
Kizlar iyn ben demin
Canim benim ya kusura bakma merak ettirdim siziben buki yi merak etmeye başladım bilginiz var mı hatunlarBuki_89
Gormedim balim ben bugun 1 saat yaptim lili mi bakiyokız pembeeeee iyi dedin hadi yılbaşı hedef listesinide sen yapsana ne der millet kaptanSekerPancarii sizler @keptinn ne dersiniz yıl başı hedef listeside yapalım gaza gelelim hem pembişde gaza gelsin olmamı kızlaaaar
naber işlerin yoluna girdimi gülüm
spor listemizi gördünmü
geçmişler olsun bacım ya yavruya üzüldüm inş hemen iyileşir ya bizde gribiz aylece yenilerden biri benim seninle tanışmadık hoşbulduk
Iyiyimm kuzumm ozledim siziİyiyiz sen nasılsın
Bizde özledik seniIyiyimm kuzumm ozledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?