Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Polikistik varya ondan verdi yumurtalarina iyi gelir sende insulun direncide olur bu hastalarda olur dedi bende diyet yapiyorum kilo veremiyorum dedim ama vericm ii olur hem bu ilac kilo vermenise hizlandirir sedi
Diyet yapınca ise yariy kuzum yoksa hic hizlandirmiyir sen bebisun icin kullanacaksin ilk zamanlar cok bulanti yapiyor
Ben ilk kullandiginda 9 ay kullandim hic bişey yiyemedim bulantim cok olduydu herseyden tiksindim ama 9 kg verdirmisti herkesin bunye farkli tabi

az daha bekliyeydn olsunnn acaba listeye girebilcen mi nasıl oluyo senin geri dönüşün bi arastıraymmmm

evet 2 gün sonra sevdiceğim geliyoda
oooo ni cıbıkkkk

Hiç deme yaa çok sıkıcı oluyor böyle
valla cok sıkıcıııı eve koşarak gidiyodum bn evde net var diye

ama sen böyle her gördüğün güzel şeyden yersen işimiz var
gıcık keptin gıcıııık

Gunaydin kizlar dikyora gittim sejer ilaci verdi bana
Bende kullanıyom seneledir hap diyosun demi sabah içiyom kahvaltıdan sonra
Var burda ya sen almanyadamısın
Yav kız müslim demişin bense müslüm baba dinliyo bilgisayardan herlade dedim anlamadım önce
Ekonomienformatigi ne kııız ay kafam okurken şey oldu daha sen senelerce okumuşun bide maşallah
Benimle tanıştın sanırım anlatmam gerek yok
Boyun uzunmuş benden 20 cm hemde
Seker ilaci kullanan varmi
Eveeet kullan kullan iyi gelecek bak

oldu muu o kadar ya hadi nişanlı olarak gezer tozarsınız artıkkkk
evin aboneliklerini yaptırt temizlige başla

cevap verme bana yemiceksin öyle börekti tatlıydı vs seyler

ne gezmesi ya gezemicem düğüne geliyo paramız yok onu sonra açtıracoğuk düğünden 10 gün sonra falan gelcek o zamanda sizin oraya gelcez mobilya bakmaya nikah işlemleri falan

iptal olmuyor izni ama uzakta bi karakolda helikopterle gelip almaları lazım almazsa kalır orda taksiyle falan çıkmasıda çok tehlikeli ama gelmezlerse çıkcam diyo
İnş gelir kuzucuk
Elbise aldınmı ne giyeceksin onu düşün sen moral bozma yüzün şişer bak
Nasil canim ilac cok rahatsiz edici dedi sakin korkma vas donmesi mide bulantisi karin agrisi gaz istah kapanmasi seker dusmesi gibi his yapar dedi rahatsiz edici bir ilac dedi
Bende ishal oldu çok bırakıp başladım kaaaç kere ama alıştım artık senelerdir kullanıyom korkma direnç yap kullan ishalde olsan kullandıkça ii geliyo alılıysun ama bende şeker çıktı yumurtalarda kist vardı gençken geçti sonra ama şeker çıkınca başlattı iştah keser diyolar ama kesmiyo bende hatta daha çok tatlı istiyorum biraz sinir yapıyo bana ama

ne gezmesi ya gezemicem düğüne geliyo paramız yok onu sonra açtıracoğuk düğünden 10 gün sonra falan gelcek o zamanda sizin oraya gelcez mobilya bakmaya nikah işlemleri falan
ooo dimik mobilya bakcaksınızzzzz kuzu mobilya avm den almayın sakın pahalı orasıııııı

Liliiiii lilipit bdvde kpnunu göremedim açmadın demi
Açma konu felan canını sıkar bi kendini bilmez bişi der heö eşine dolarsın hem üzülürsün bide banlanırsın aman diyim bak cumaya az kaldı

sonra komsuların sana aaa ne kadar kilo almışsın der
hain komşulaaaar pis komşular baaaak bunu de cigerimi yi
Evet yemiycem yaaa pis şişko komşular güne gidiyolar sabah teki gel gel diye zile basmış açtım gelmiyom dedim e ne gelmiyon zaten kiloda verdiğin yok dedi nası kıskanıyo beni ya haset kadın

ahahahaha : gelde bari sende bizimle şiş demiş resmen sırf ona inat yemezdm benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…