- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.481
Evet bende aynı durumSeker ilaci canim ilac doktor bugn verdi pende polikistik over var bebek icn tedaviye basladim doktor sende insulun direnci olur dedi ilac verdi kilo vermenede yardimcinolur dedi benim durumumda olan varmi diye sorim dedim
Polikistik varya ondan verdi yumurtalarina iyi gelir sende insulun direncide olur bu hastalarda olur dedi bende diyet yapiyorum kilo veremiyorum dedim ama vericm ii olur hem bu ilac kilo vermenise hizlandirir sediBen kullanıyorum noldu ki emel de kullanıyordu
Allah yardimcisi olsun hangi sehir rabbim sag saglim kaavustursun nisanlina :)iptal olmuyor izni ama uzakta bi karakolda helikopterle gelip almaları lazım almazsa kalır orda taksiyle falan çıkmasıda çok tehlikeli ama gelmezlerse çıkcam diyo
Nasil canim ilac cok rahatsiz edici dedi sakin korkma vas donmesi mide bulantisi karin agrisi gaz istah kapanmasi seker dusmesi gibi his yapar dedi rahatsiz edici bir ilac dediEvet bende aynı durum
Allah yardimcisi olsun hangi sehir rabbim sag saglim kaavustursun nisanlina :)
Diyet yapınca ise yariy kuzum yoksa hic hizlandirmiyir sen bebisun icin kullanacaksin ilk zamanlar cok bulanti yapiyorPolikistik varya ondan verdi yumurtalarina iyi gelir sende insulun direncide olur bu hastalarda olur dedi bende diyet yapiyorum kilo veremiyorum dedim ama vericm ii olur hem bu ilac kilo vermenise hizlandirir sedi
az daha bekliyeydn olsunnnIyi cok sukur cnm. Gazi cok oluyor o cok yoruyor.lilipit cnm bana da yardimci olur musun 2 aylik olduk artik fazlaliklari vereyim istiyorum..
Canim cok sukur iyiyim sen nasilsin. Ben cpk giremiyorum takip edemyrm o yuzden hic gorusemyrz.Alsaniz beni hemen donmek istiyorum
Kiz 2 aylik olduk biz 1 ay daha mi bekleyeyimm
oooo ni cıbıkkkkevet 2 gün sonra sevdiceğim geliyoda
valla cok sıkıcıııı eve koşarak gidiyodum bn evde net var diyeHiç deme yaa çok sıkıcı oluyor böyle
ne çabuğuaz daha bekliyeydn olsunnnacaba listeye girebilcen mi nasıl oluyo senin geri dönüşün bi arastıraymmmm
oooo ni cıbıkkkk
valla cok sıkıcıııı eve koşarak gidiyodum bn evde net var diye
ama sen böyle her gördüğün güzel şeyden yersen işimiz var
Bende kullanıyom seneledir hap diyosun demi sabah içiyom kahvaltıdan sonraGunaydin kizlar dikyora gittim sejer ilaci verdi bana
Var burda ya sen almanyadamısınbak harika bir karisim buldum kahvalti yerine yapiyorum bir muz bir portakalin suyu bi kasik Quark (bu cok faydali birsey ama türkiyede Hazir satilmio galiba ama kendimiz yapabiliyoruz tarifi vercem hemen) bide süt ben badem süzü kullaniyorum bayadir normal süz yerine.... acayip güzel bir tat ve acayip faydali besin olmus oluo...
Quark (proteinli yogurtda diyebiliriz) yapmak icin; kefiri bi firin kabina döküp 100derecede 1 Saat pisirip makarna süzgecinin üstüne kagit havlu koyup süzmemiz gerekio... süzüldükden sonra elde edilen quark oluokefiri az yagli kulanmak gerekio ama
Yav kız müslim demişin bense müslüm baba dinliyo bilgisayardan herlade dedim anlamadım önceSelamlar herkese bende iş yerinde öğle arasında önümde müslim yazıyorum
bugün bir türü kendime gelemedim bir uyuşukluk var havadan herhalde. Sporumu yapamadım akşam yapınca kendime geleceğim inşallah.
Ekonomienformatigi ne kııız ay kafam okurken şey oldu daha sen senelerce okumuşun bide maşallahKizlar yani yeni üyler napiyosunuz tanisalim bence isimlerinizi tutamadim ama mesajimi okuyanlar cevablarsa sevinirim
ben 28 yasindayim boyum 179 kilom suan 66-68 arasi gidip geliyo... 79 dan düstüm asil hedefim 68 di bi gaza gelip 65e düsürdüm ama bitürlü o rakami göremedimevliyim birbucuk sene olcak cocugum yok, calisiyorum ekonomienformatigi okudum bilgisayar mühendisligi yapiyorum...
Eveeet kullan kullan iyi gelecek bakSeker ilaci kullanan varmi
oldu muu o kadar yane çabuğu3,5 ay oldu
cevap verme banagıcık keptin gıcıııık
oldu muu o kadar yahadi nişanlı olarak gezer tozarsınız artıkkkk
evin aboneliklerini yaptırt temizlige başla
cevap verme banayemiceksin öyle börekti tatlıydı vs seyler
İnş gelir kuzucukiptal olmuyor izni ama uzakta bi karakolda helikopterle gelip almaları lazım almazsa kalır orda taksiyle falan çıkmasıda çok tehlikeli ama gelmezlerse çıkcam diyo
Bende ishal oldu çok bırakıp başladım kaaaç kere ama alıştım artık senelerdir kullanıyom korkma direnç yap kullan ishalde olsan kullandıkça ii geliyo alılıysun ama bende şeker çıktı yumurtalarda kist vardı gençken geçti sonra ama şeker çıkınca başlattı iştah keser diyolar ama kesmiyo bende hatta daha çok tatlı istiyorum biraz sinir yapıyo bana amaNasil canim ilac cok rahatsiz edici dedi sakin korkma vas donmesi mide bulantisi karin agrisi gaz istah kapanmasi seker dusmesi gibi his yapar dedi rahatsiz edici bir ilac dedi
Needen alcan mobilyane gezmesi ya gezemicem düğüne geliyoparamız yok onu sonra açtıracoğuk düğünden 10 gün sonra falan gelcek o zamanda sizin oraya gelcez mobilya bakmaya nikah işlemleri falan
ooo dimik mobilya bakcaksınızzzzzne gezmesi ya gezemicem düğüne geliyoparamız yok onu sonra açtıracoğuk düğünden 10 gün sonra falan gelcek o zamanda sizin oraya gelcez mobilya bakmaya nikah işlemleri falan
oldu muu o kadar yahadi nişanlı olarak gezer tozarsınız artıkkkk
evin aboneliklerini yaptırt temizlige başla
cevap verme banayemiceksin öyle börekti tatlıydı vs seyler
sonra komsuların sana aaa ne kadar kilo almışsın der
ahahahahahain komşulaaaar pis komşular baaaak bunu de cigerimi yi
Evet yemiycem yaaa pis şişko komşular güne gidiyolar sabah teki gel gel diye zile basmış açtım gelmiyom dedim e ne gelmiyon zaten kiloda verdiğin yok dedi nası kıskanıyo beni ya haset kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?