- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.501
Doktorda dedi rahtiz eder ama korkma olur dedi insallah zayiflarim diet spor da yaparim izaman gelir belki bebisDiyet yapınca ise yariy kuzum yoksa hic hizlandirmiyir sen bebisun icin kullanacaksin ilk zamanlar cok bulanti yapiyor
Ben ilk kullandiginda 9 ay kullandim hic bişey yiyemedim bulantim cok olduydu herseyden tiksindim ama 9 kg verdirmisti herkesin bunye farkli tabi
Derdi neydiki zaten vemiyon diyerek birak kiskaniyor demekki sendebinadina zayifla guzelce iyin gune git gorsunler pis kiskanclarhain komşulaaaar pis komşular baaaak bunu de cigerimi yi
Evet yemiycem yaaa pis şişko komşular güne gidiyolar sabah teki gel gel diye zile basmış açtım gelmiyom dedim e ne gelmiyon zaten kiloda verdiğin yok dedi nası kıskanıyo beni ya haset kadın
Kiz ben sana dün cevap vermemismiyim ya kafam karisti iyiceiyidir kuzum çalışıyorum çok yoğun bir döneme girdik enerji sıfır
evet ismi biraz tuaf ne okudugumu anlatmayi becerene Kadar senelerim gectiEkonomienformatigi ne kııız ay kafam okurken şey oldu daha sen senelerce okumuşun bide maşallah
Benimle tanıştın sanırım anlatmam gerek yok
Boyun uzunmuş benden 20 cm hemde
Var burda ya sen almanyadamısın
aldım aldımİnş gelir kuzucuk
Elbise aldınmı ne giyeceksin onu düşün sen moral bozma yüzün şişer bak
Bende ishal oldu çok bırakıp başladım kaaaç kere ama alıştım artık senelerdir kullanıyom korkma direnç yap kullan ishalde olsan kullandıkça ii geliyo alılıysun ama bende şeker çıktı yumurtalarda kist vardı gençken geçti sonra ama şeker çıkınca başlattı iştah keser diyolar ama kesmiyo bende hatta daha çok tatlı istiyorum biraz sinir yapıyo bana ama
nerden miii neden miNeeden alcan mobilya
tatlim nerelerdesin sen iyimisin napiyosun?kaptinn bıraz daha iyiyiz çokşukur canım sağol. Sen nasılsın
Senelerce kullandım canım bende de polikist varSeker ilaci canim ilac doktor bugn verdi pende polikistik over var bebek icn tedaviye basladim doktor sende insulun direnci olur dedi ilac verdi kilo vermenede yardimcinolur dedi benim durumumda olan varmi diye sorim dedim
ooo dimik mobilya bakcaksınızzzzzkuzu mobilya avm den almayın sakın pahalı orasıııııı
Hosgeldin nerdeydinnn aklima geliyodun arada etiketliyoduk :)Ben geldim canim sen nerdesin
Iyıyız canımbıraz grıplyız şuara okdr:)) sen nasılsın nasıl gıdıyor diyet ındınmı 65 e:)tatlim nerelerdesin sen iyimisin napiyosun?
Hakkaten tam aboneyiz kopamiyozdaHosgeldin nerdeydinnn aklima geliyodun arada etiketliyoduk :)
Bende buralardayim kk abonesiyimburaya bu aralar ugramiyorm yohum
iyiyim bende kuzumm aynı işte buralardayızz alışabildiniz mi yeni evinize soguk mu oralarkaptinn bıraz daha iyiyiz çokşukur canım sağol. Sen nasılsın
tanıdık yer olsa yönlendircmde yooohhyok yok bitane imalatcı var oraya bakcaz öncelikle
kiz sen niye yohhhhsunnnnn yahuuuuuuHosgeldin nerdeydinnn aklima geliyodun arada etiketliyoduk :)
Bende buralardayim kk abonesiyimburaya bu aralar ugramiyorm yohum
anladim canim cok cok gecmis olsun... Listede degilsin ama dimi?Iyıyız canımbıraz grıplyız şuara okdr:)) sen nasılsın nasıl gıdıyor diyet ındınmı 65 e:)
Yatak doşek yatıyoruz geldğmzden berı alışıyoruz yavaş yavaş bır sıcak bır soğuk ya dengesıziyiyim bende kuzumm aynı işte buralardayızz alışabildiniz mi yeni evinize soguk mu oralar
tanıdık yer olsa yönlendircmde yooohhkaça demiştin sen koltuk takımına
Değilim cnm. Olsun ıyısın zaten yeterlı bukg:) bende. Merak edıyorm kaçım tartı yokkanladim canim cok cok gecmis olsun... Listede degilsin ama dimi?
yok kiz 66 dan gram inemiyorum:) ve sürekli 68e cikip 66 a iniyorum=)
havası yaramadı galibaYatak doşek yatıyoruz geldğmzden berı alışıyoruz yavaş yavaş bır sıcak bır soğuk ya dengesız
2300 dü senin aldıklarınnniyiyim bende kuzumm aynı işte buralardayızz alışabildiniz mi yeni evinize soguk mu oralar
tanıdık yer olsa yönlendircmde yooohhkaça demiştin sen koltuk takımına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?