Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben yarın gideceğim ya daha bekleyemeyeceğim valla devlette sonuç çıkacak diye
Özelde 150 telaya 2 saate çıkıyormuş sonuçlar çektiğin eziyete değmez

Ver oz
Ben yarın yine yapıyorum demirim 15 çıktı benim... bencede çok işimize hem kilo hem sağlık.. versene özelden ilacın adını bende kullanıyorum ama etki aynı değişmiyor belki demirden

Şampuan değiştireyim ben bakalım olacak mı bayagidir oluyordu çünkü

Kiz niye mahrum ediyorsun esas gideceksin tabak önüne gelsin salata varsa yersin evden bisey yapipda kiyabilin esas ozaman komsularin senin ciddi olduguna inanir bugun bakben gittim pasta patetesli borek kete biber dolma vardi yemedim bana sordular yedinmi yedim yedim nasil lezzetli olmuş dedim sende yemiyceksin onu bunu bahane etmiyelim artik hrm nefsine terbiye olur

Aynen canım

Hosgeldin nerdeydinnn aklima geliyodun arada etiketliyoduk :)
Bende buralardayim kk abonesiyim buraya bu aralar ugramiyorm yohum
Bence gelmen lazım burda cogumuz kacamak yapiyok hazir burda sopa ne var ne deyin gidiyon bi sira dayagi lazimm bence yorum yap su menulere hizaya gelmeyeni dovv partemm

Hosgeldın cnm
Bnmde ıdeal kılom senın gıbı
Beraber zayıflayacağız ınsallah

Daha gitmedin mi.doktora sen deden nasıl peki hastaneye yattı mi

Devlete gittim masraf etmeyeceğim diye ama uzun sürüyor onun da çıkması
Haftalarca içim içimi yiyeceğine neymiş mesele öğrenelim
Yattı kuzum dün bu sabah ameliyatı bitmiş, iyiydi şükür şimdi kemoterapiye geri başlayabilecek taburcu olunca yarın gezmeye götüreceğiz onu :)

Ver oz

Ben yarın yine yapıyorum demirim 15 çıktı benim... bencede çok işimize hem kilo hem sağlık.. versene özelden ilacın adını bende kullanıyorum ama etki aynı değişmiyor belki demirden

11-15 arası değil mi zaten normal değeri
Senin demir daha fazla olmasına gerek var mıymış?
Yazıyorum özelden belki aynısıdır bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…