- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.681
Gribal enfeksiyon dedi kuzum doktor valla ya keske olmasalarHastami yoksa dis mi
uff salgin cok fena yaa kimi gorsem hastaa evden cikmadan da olmuyococuklar hic hasta olmasa keske
Gribal enfeksiyon dedi kuzum doktor valla ya keske olmasalarHastami yoksa dis mi
uff salgin cok fena yaa kimi gorsem hastaa evden cikmadan da olmuyococuklar hic hasta olmasa keske
Bana mi sordun canim bende cok yan etkileri oldu bulanti halsizlik sinirlikik ama simdi cok az etkisi oluyor sen sakin birakma belki sende olmaz.Sende oldumu bu sikayetler yada ise yaradimi hamile falan kaldinmi
Ver ozOkulum başlayınca çok yoğun olduğu için giremedim ama sabit gidiyorum
Hatta biraz kilo verdim
Yok canım beni yazma ben takıma geri dönemem daha okulum tam gaz devam ediyor
Ben olur diyorum
Bu yazdan sonra, bu sıkıntıları yaşamaya başladığımda iki kez kan değerlerime bakıldı
Ve tam ortada normal değerde çıktı ki ben kendimin kansız olmadığı bir dönem bilmiyorum
Bence sağlıklı beslenmek, protein diyeti bize yaradı
Ben artık multivitamin de kullanıyorum marka vermek yasak olabilir belki ama özelden söyleyebilirim enerji falan da veriyor, hep sınavlara hazırlanırken kullanırdım
Profildeki ben değilim ya yok
Ama hedefim öyle incecik olmak işte
Ay ne güzel söyledin bazen insanın böyle rahatlatıcı şeyler duymaya ihtiyacı oluyor cidden
Evet canım İtalya pazar günü dönüyorum
Ahahahahahah ciddi mi?
Bunu bilmiyordum bak dönem dönem bazı şeyler pek meşhur oluyor böyle ama cidden kliniklere başvuran insanların %70i falan nörolojide baş dönmesiyle gidiyormuş
Ben 79la başlamıştım neredeyse 80 şu an 65-66 arasındayım işte
Her yerde diyorum 15 kilo verdim diye anlatıyorum
Seni de tebrik ederim 14. takım sağ olsun şu an böyle fit olabildim hiç desteklerini esirgemediler, güldük eğlendik hem de kilo verdik beraber
Ben yarın yine yapıyorum demirim 15 çıktı benim... bencede çok işimize hem kilo hem sağlık.. versene özelden ilacın adını bende kullanıyorum ama etki aynı değişmiyor belki demirdenOkulum başlayınca çok yoğun olduğu için giremedim ama sabit gidiyorum
Hatta biraz kilo verdim
Yok canım beni yazma ben takıma geri dönemem daha okulum tam gaz devam ediyor
Ben olur diyorum
Bu yazdan sonra, bu sıkıntıları yaşamaya başladığımda iki kez kan değerlerime bakıldı
Ve tam ortada normal değerde çıktı ki ben kendimin kansız olmadığı bir dönem bilmiyorum
Bence sağlıklı beslenmek, protein diyeti bize yaradı
Ben artık multivitamin de kullanıyorum marka vermek yasak olabilir belki ama özelden söyleyebilirim enerji falan da veriyor, hep sınavlara hazırlanırken kullanırdım
Profildeki ben değilim ya yok
Ama hedefim öyle incecik olmak işte
Ay ne güzel söyledin bazen insanın böyle rahatlatıcı şeyler duymaya ihtiyacı oluyor cidden
Evet canım İtalya pazar günü dönüyorum
Ahahahahahah ciddi mi?
Bunu bilmiyordum bak dönem dönem bazı şeyler pek meşhur oluyor böyle ama cidden kliniklere başvuran insanların %70i falan nörolojide baş dönmesiyle gidiyormuş
Ben 79la başlamıştım neredeyse 80 şu an 65-66 arasındayım işte
Her yerde diyorum 15 kilo verdim diye anlatıyorum
Seni de tebrik ederim 14. takım sağ olsun şu an böyle fit olabildim hiç desteklerini esirgemediler, güldük eğlendik hem de kilo verdik beraber
Şampuan değiştireyim ben bakalım olacak mı bayagidir oluyordu çünküBen her şeyden azar azar beslenmekten yanayım :) diğer türlü diyet çabuk bitiyor, işlenceye dönüyor. Yavaş az iyidi
Bende pantene e geçince oldu pantene mi yapıyor acaba?? Limon sıkın banyodan önce üzerine diye bir öneri var internette. Onu bi deneyeyim diyorum
Daha gitmedin mi.doktora sen deden nasıl peki hastaneye yattı miBen yarın gideceğim ya daha bekleyemeyeceğim valla devlette sonuç çıkacak diye
Özelde 150 telaya 2 saate çıkıyormuş sonuçlar çektiğin eziyete değmez
Cok gecmis olsunn insallah hemen iyilesirGribal enfeksiyon dedi kuzum doktor valla ya keske olmasalar
Kiz niye mahrum ediyorsun esas gideceksin tabak önüne gelsin salata varsa yersin evden bisey yapipda kiyabilin esas ozaman komsularin senin ciddi olduguna inanir bugun bakben gittim pasta patetesli borek kete biber dolma vardi yemedim bana sordular yedinmi yedim yedim nasil lezzetli olmuş dedim sende yemiyceksin onu bunu bahane etmiyelim artik hrm nefsine terbiye olurhain komşulaaaar pis komşular baaaak bunu de cigerimi yi
Evet yemiycem yaaa pis şişko komşular güne gidiyolar sabah teki gel gel diye zile basmış açtım gelmiyom dedim e ne gelmiyon zaten kiloda verdiğin yok dedi nası kıskanıyo beni ya haset kadın
Aynen canımBen her şeyden azar azar beslenmekten yanayım :) diğer türlü diyet çabuk bitiyor, işlenceye dönüyor. Yavaş az iyidi
Bende pantene e geçince oldu pantene mi yapıyor acaba?? Limon sıkın banyodan önce üzerine diye bir öneri var internette. Onu bi deneyeyim diyorum
Bence gelmen lazım burda cogumuz kacamak yapiyok hazir burda sopa ne var ne deyin gidiyon bi sira dayagi lazimm bence yorum yap su menulere hizaya gelmeyeni dovv partemmHosgeldin nerdeydinnn aklima geliyodun arada etiketliyoduk :)
Bende buralardayim kk abonesiyimburaya bu aralar ugramiyorm yohum
Ayy anne arkadaslarımla burda olmak harıka oldu ama yaa
Bebegım nbrrHosgeldin nerdeydinnn aklima geliyodun arada etiketliyoduk :)
Bende buralardayim kk abonesiyimburaya bu aralar ugramiyorm yohum
Cnm nasıl oldunuzIyıyız canımbıraz grıplyız şuara okdr:)) sen nasılsın nasıl gıdıyor diyet ındınmı 65 e:)
KuZum nasılsınBana mi sordun canim bende cok yan etkileri oldu bulanti halsizlik sinirlikik ama simdi cok az etkisi oluyor sen sakin birakma belki sende olmaz.
Hosgeldın cnmHemen tanitayim kendimi @keptinn ..
31 yasindayim bankaciyim,suan ucretsiz izi deyim kismetse yilbasinda ise donecegim.Butun gun 5 aylik bicirik kizimla ilgileniyorum malesef ogunlerim cok duzenli degil firsat bulunca yiyebiliyorum ve sut verdigim icin ski bir diyet yapamiyorum.Dikkat ediyorum ve son 1 aydir haftada 3 gun B-fit'e gidiyorum.İnsallah beraberce kilolarimizdan kurtuluruz.
Baslangic kilom:82
Hedef kilom:71(Hamilelik oncesi)
İdeal kilom:68
boyum:1.75
Ay ıyı yapmışsın sekerımEk paket aldım dayanamadım valla günlerdir katılmıyorum zaten araniza
Daha gitmedin mi.doktora sen deden nasıl peki hastaneye yattı mi
Ver oz
Ben yarın yine yapıyorum demirim 15 çıktı benim... bencede çok işimize hem kilo hem sağlık.. versene özelden ilacın adını bende kullanıyorum ama etki aynı değişmiyor belki demirden
Kız yok espırı yaptım benLiliiiiililipit bdvde kpnunu göremedim açmadın demi
Açma konu felan canını sıkar bi kendini bilmez bişi der heö eşine dolarsın hem üzülürsün bide banlanırsın aman diyim bak cumaya az kaldı
Vay anasını sen fecı kıskansın o zaman :)cık bakmıyorum aklıma bile gelmedi bunca sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?