- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.721
Insallah cnmAcıyı ara sıra yiyorum canım bi sıkıntı olmadı inşallah olmaz
Evet malesef bugn basladim ilaca bir hafta birer tane aticam ilerki haftalarda 2 ye cikarcaz. dedi doktor .bende polikistik over var ondan sende insulun direnci olur hem yumurtalarinada iyi gelir dedi bide bende prolaktinde yuksek cikti 32 5 onun icnde ilaca baskadimSeker mi? Nasil yani
İnşallah canım inşallahInsallah cnm
Bız bıle acı yıyınce mıde ya da bagırsak dokunabılıyor
Onlara az bısey bıle o etkıyı yapabılır
Allah korusun
Ben iyiyim canim yogun bi gundu cuz okudum kuran derse git gel yürüyüş yaptım 100 dk regliyken biraz kacirdim hemen toparlayim dedin kiz canim surekli sekerli busey cekiy ben kuru kayısı erik yedim. Simdi mjs okuyum dedim..KuZum nasılsın
Emziriyorum yaaMaşallah ne güzel ya emzirmiyosun dimi benim borcum seninkinin iki katı üç ay nerdeyseemzirdiğim için de cesaret edemiyorum
Aa senın bebıs ne kadarlıkEmziriyorum yaabırakası yok. Napayım bu borçlar bi şekilde ödenecek. Günler kısayken ne kadar tutarsam o kadar kâr.
Evet yumurtaları etkılıyor dıye bılıyrmEvet malesef bugn basladim ilaca bir hafta birer tane aticam ilerki haftalarda 2 ye cikarcaz. dedi doktor .bende polikistik over var ondan sende insulun direnci olur hem yumurtalarinada iyi gelir dedi bide bende prolaktinde yuksek cikti 32 5 onun icnde ilaca baskadim
Hep ayni saatte oniki saatte iceceksin alisirsin bi iki haftadan sabret aslinda ben mutlu okuydum tmm bukanti adana sinir getiriyor ama ucunda bebis var bide zayıflıkValla ben 11 de attim simdiden mide bulantisi birden halsizlik falan hepsi basladi
18 aylık bebişim. Emzirmeyi seviyorum ama artık bırakması gerekiyor yavaş yavaş. Ek gıda yiyor çok şükür ama emmekten vazgeçemiyor.Aa senın bebıs ne kadarlık
Bnmde cok borcum var
Ikı cocuktan
Canim sekerimi cok acikiyorum diye olcturmustum ac 99 cik.isti daha onceki diktorumda bakmisti ozamanda boyleydi simdiki doktor bakmadi sekere olur sende insulun direnci olur badliyalim dediEvet yumurtaları etkılıyor dıye bılıyrm
Sekerın kac cıkıyor ki?
Zayıflarsan duzelır cnm ya
Bol yürü
Sagil bilgi veriyorsn ilgilendin zaman ayirdin insallah ise yarar ilaclar zayiflarimda bebekte gelirHep ayni saatte oniki saatte iceceksin alisirsin bi iki haftadan sabret aslinda ben mutlu okuydum tmm bukanti adana sinir getiriyor ama ucunda bebis var bide zayıflık
Evet bende öyle düşünüyorum...Emziriyorum yaabırakası yok. Napayım bu borçlar bi şekilde ödenecek. Günler kısayken ne kadar tutarsam o kadar kâr.
Hamburger .... Mmmmmmİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, salatalık kırmızı bıber
Ara ogun 1o:30
1 tane ıncır
2 tane hurma
1 cevız
Oglen 13:00
2 tane Hamburger
Ara öğün 15:30
2 dılım borek
Aksam 18:00
1 Kase mercimek
Marul salatası
1 tabak karnabahar
1 dılım ekmek
5 zeytın
Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Bugun dıyet menusu olmadı bılıyrm
Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
On besinci hafta kilo kaybi:0
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800
Ana hedefe kalan:2100"
Güzel canım afiyet olsunBugnku menum
Sabah
1 kk peynir
5zeytin
1haslanmis yumurta
1dilim ekmek cay
Ara
1 kuck armut
Oylen
Cok az borek
Kahvaltilik aci sos ben kendim yaptim
Cay
Ara
3 misir birinc patlakli atistirmalik
1 kucuk armut
Aksam
1 baget
Az salata
1 kepce corba
Arav
10 kuru uzum
1 buskuvu
Cay
Internetten cok hastalik aratirma boşu boşuna stres yaparsin ters teper hic asli bile olmuyo tmm sen moral cok yuksek tutt hep olumlu dusun vucudun pozitif gondersin..Evet malesef bugn basladim ilaca bir hafta birer tane aticam ilerki haftalarda 2 ye cikarcaz. dedi doktor .bende polikistik over var ondan sende insulun direnci olur hem yumurtalarinada iyi gelir dedi bide bende prolaktinde yuksek cikti 32 5 onun icnde ilaca baskadim
37 ile 38.7 arasında kuzum veriyorum dolven önerdi doktor bi de aferin kullanıyorumGecmıs olsun kaca cıkıyor atesı nasıl
Calpol verdn mı annesi
Teşekkür ederim dayak içindeeCnm durustce menunu paylasmjssın once tebrık eder, sonra
Sadece emiyorsan zorlayabilir belki. Ama zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsun işten güçten. Akşam çabuk oluyor.Evet bende öyle düşünüyorum...
Zor oldumu peki
Benimki sadece emiyor geceden sabaha kadar bile midem bulanıyor açlıktan
Hamburger .... Mmmmmm
Güzel canım afiyet olsun
Gecmis olsunnnn normal gezen az zatenHastayim yaa
Bi toparlanamiyrzz
Bugun tosbikimin dr kontrolu vardi
Buyumus 8400 gr olmuş domuşuk
Ek gıdaya baslıcaz
Taamm bes aylık
Sıgara durumları nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?