- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.021
Gıtcek ınsallahevet ama tedavi sürei stres düşük derken bayağı şiştim tek güzel yani hemen verebilcem yerleşmedi kilo çnkü
byağı olmuş senin şimdiye çıtır hatun olman gerekiyordu he
Gözüm dönüyor valla ama cumaya kadar vermem lazımAy bende doymuyorm ya
Senin adını görünce içim açılıyo kız burnuma yeminlen taze nane kokusu geliyo balkonda var bi kovaya koydum kendiliğinden büyüdü miiiss gibi nanee oohh
kız sacmalama ne takımdan atması espirisineydi o yaaaaa ahahahahE 31 aralıkta o kşloya inemezsek ne olacak takımda adam kalmaz yaaadaha güzel bi ceza koysak
yok kuzum et balıkla da olmuyor hamuru keseceksin pilav yemiceksin bol spor yapacaksın porsiyonlar azalacak bşk türlü olmuyorOlamadık kız işte ya hamur çok yiyoz ekmek mekmek pşlavsız makarnasız doyulmuyo bende isterdim her öğünde et yiyim balık yiyim keşkeee ama büççe meselesi tabi bi herif çalışıyo anca böyle kıtkanat geçin dur yani zayıf insanlar çoğu madden iyi durumdaki insanlar hep öyle gördük biz sen bizim komşuları görsen 100 kilo var 110 kilosu var varda var hani ben yanlarında çıtırım
bugün demiBenimde var sabah unutmusum hastaneye yuruyerek gidip geldim yakin bide baya dolandim en az yarim saat yani 30 dakikam daha var dinden
kız sacmalama ne takımdan atması espirisineydi o yaaaaa ahahahah
gıcıksın keeeptin pishedefi tutturamayanlar için daha güzel planlarım var üstünüzden kızgın yag dökücem
şimdi kaçtın gülüm herkesinkini karıştırdım yaa ezberim yok
72.50şimdi kaçtın gülüm herkesinkini karıştırdım yaa ezberim yok
hee pardon canımben daha dun ilk kez geldim zaten,beni gorememen normal
gider gider haftaya cuma 68deyim inşallahGıtcek ınsallah
oooo büyük oynadın seeeen kıııı
ne için ne alacaksınKızlar bana kapıda ödeme seçeneği olan güvenilir site lazım
Kredi kartı kullanmıyorum canım oğluma mama sandalyesi almak istiyorum kendim de bu aralar dışarı çıkamıyorum eşime desem kendim görüp almak istiyorumne için ne alacaksın
Daha önce 4 ayda 14 kilo vermişliğim var. Bir hocam derdi ki hedefi yüksek tutunki yakınına düşsünoooo büyük oynadın seeeen kıııı
valla mama sndlyesi olunca bilemedim mrkafoniyi takip etKredi kartı kullanmıyorum canım oğluma mama sandalyesi almak istiyorum kendim de bu aralar dışarı çıkamıyorum eşime desem kendim görüp almak istiyorum
Amin. CanimHayırlısı olsun hakkinda canım InsAllah hersey ıstediğin gibi olur ♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?