- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.001
Var ikiranede cocugu var bende sasiriyorum ama dusuncesiz insanlar dolu dusuncesi olsaydi ben bu kadar kaliyorum kalkimda biseyin ucndan tutim demez ya telefonla ugrasir yada yiyilir televizyon izleray inanmiyorum nasil bir düsüncesizlik bu ee bu kizin kocasi yokmu? hepbirlikdemi kaliyosunuz? ay suan cok sasirdim ya
bnm hedefimde 52hedefim 52
maşallah maşallahhSifir kusum
kuzu sen bana ne kilonu söylemişsiiinn ne hedefini ne başka bişeyini hiç söylememişsin bilgilerin yok elimdekaptinn 57diyorum ama cok mu az dedim.suan 58bucuk sabahları,59,5akşamları çıkıyorum.bir kilonalacak kadar bişeyde yemiyorumki
yarın hafif beslenirsen(sütünü azaltmıcak sekilde) bnce verirsin hemencikkkkkBen 67.7 yım sence umut var mı keptinnn bana öneri verin bi odem atayim bari gitsin
Ne oldu lilissssHep bunlar @ParteMoralll sızlıktan oluyor zaten
sitemmlerinn neyeeee babyy kacamakmi yapiyosunuzTabiii dusun ben kendim inanamiyorum. Ama daha sıkı olabilirim birden verince böyle oldu herhalde. Daha yavaş vermek daha saglikli. Spor ile. Ben yüzmeye baslicam yine lilimmm
Aynen yaa parte olsa ayy şöyle oldu yapamadım böyle oldu yapamadım diyemiyordu kimse vallaherkes herseyi yapabiliyordu @ParteMoralll ozleniyorsunnn
Yaa böyle yazdinya bende eşime kiyamazdimOyle de yapicak bisey yok esim uzulmesinde onu cok seviyorum birakmakta istemem asla oda giruyor ya onemli olan o herseyin farkinda
Kiz yok kaçamak falanNe oldu lilissss
sitemmlerinn neyeeee babyy kacamakmi yapiyosunuzben burdaykende boylemi dusunuyodunuz acabaaa
E 31 aralıkta o kşloya inemezsek ne olacak takımda adam kalmaz yaaabnm hedefimde 52
peki ocak ayı hedefide eklemek ister misin kuzumçılgın hedefler belirl,yoruz
maşallah maşallahh
kuzu sen bana ne kilonu söylemişsiiinn ne hedefini ne başka bişeyini hiç söylememişsin bilgilerin yok elimde
yarın hafif beslenirsen(sütünü azaltmıcak sekilde) bnce verirsin hemencikkkkk
Oyle canim napim okadar taktimmki kafama sitresten cocugum olmadi artik takmiyorum ki anne olmak istiyorumYaa böyle yazdinya bende eşime kiyamazdiminsanlar birbirini sevince herşey olur diye dusunenlerdenim. Ama birde böyle saçmalıklarla uğraşırken birbirinden soğuyan insanlarda var. Allah yardimcin olsun canim. Çok sinirbozucu senin olay ama okudumda. Millerin kış hazırlığından bana ne ya sanki mecburuz. Tersi olsa neler derdi karşıdaki. Hersey karşılıklı olmayınca böyle oluyor işte
maşallah kız çok kilo almamışssnEwet cnm dogru hatrlyorsn
tm kuzum yazmışsın cok pardon ben görmemmişimGünaydın arkadaslar
lilipit @heksi @Bir garip @SaiKing günaydın
Bende yeniyim burda inş yapabilirimde aranızda uzun kalırım
29yasındayım
2kızım var;6yasında ve 5,5aylık
60ile hamile kaldım 75ile doguma gittim
Şuan 59-58arası gidip geliyorum
Amacım bekarlık kilom 53e düşmek hayal ama olsun
Bide göbegi eritmek
Kızım annesütüyle beslendigi için sürekli acıkıyorum ve tatlı yeme istegim cok fazla
İnş sizleri görüp kendimi dizginleyebilirim
Günde kırk mekik cekiyorum fırsatım olursa bide internette alt karın calıştırma hareketleri var otuz tane kadar yapıyorum
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Bütün arkadaslara bol sporlar,nefis körlügü ,bol azimler diliyorum
Hayırlısı olsun hakkinda canım InsAllah hersey ıstediğin gibi olur ♡♡Oyle canim napim okadar taktimmki kafama sitresten cocugum olmadi artik takmiyorum ki anne olmak istiyorum
evet ama tedavi sürei stres düşük derken bayağı şiştim tek güzel yani hemen verebilcem yerleşmedi kilo çnküSen ne guzel 69 lara dustuydun
Hadı dayan yıne 69
byağı olmuş senin şimdiye çıtır hatun olman gerekiyordu he8 sene oluyo tabi doğum yapalı o zaman lohusalık stres sıkıntı yemedim çok taktım kafaya vallaha yürüdüm ettim verdim ekmeği kestim makarna pilavı kestim felam
Maydanoz kaynatıp içiver bacım
hahahahaKiz yok kaçamak falanama korkudan elimiz ayağınıza karışıyordu senle ahahah ama iyi gidiyoruz yenilerde iyi, en azindan sporlarımız düzenli ♡♡
InsAllah kuşum ara sıra gel bi topa tut bizihahahaharahat rahat yapin iste
Iyi iyi zayiflayin hepiciginiizzzz
Olamadık kız işte ya hamur çok yiyoz ekmek mekmek pşlavsız makarnasız doyulmuyo bende isterdim her öğünde et yiyim balık yiyim keşkeee ama büççe meselesi tabi bi herif çalışıyo anca böyle kıtkanat geçin dur yani zayıf insanlar çoğu madden iyi durumdaki insanlar hep öyle gördük biz sen bizim komşuları görsen 100 kilo var 110 kilosu var varda var hani ben yanlarında çıtırımevet ama tedavi sürei stres düşük derken bayağı şiştim tek güzel yani hemen verebilcem yerleşmedi kilo çnkü
byağı olmuş senin şimdiye çıtır hatun olman gerekiyordu he
Çok moralimi bozdu hiç bir seyretmedim bu saat oldu n arayıp ne sordu
ya ne güzel regli olursam bende öyle bişi yapacam
amin kuzum inşallah
tazeyeşilnane mi ne o işteyazınca gördüm hiç yok gibi ya da ben denk gelmiyorum
hee şişkoyum ben yuvarlanacm yakında bugün 71,80 çıktım bakalım yarın ne olcambir an önce 68 i görmek istiyorummmm
Parte dısıplını arıyrz beybıNe oldu lilissss
sitemmlerinn neyeeee babyy kacamakmi yapiyosunuzben burdaykende boylemi dusunuyodunuz acabaaa
Pişmandır zaten gülüm konuşursanız sor neyin var işte sağlığında bi sıkıntılı durummu var de sana diyemediği bişi var bellikiÇok moralimi bozdu hiç bir seyretmedim bu saat oldu n arayıp ne sordu
Senin adını görünce içim açılıyo kız burnuma yeminlen taze nane kokusu geliyo balkonda var bi kovaya koydum kendiliğinden büyüdü miiiss gibi nanee oohhben daha dun ilk kez geldim zaten,beni gorememen normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?