- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.041
?ay resmen sınınıyorum cahile laf anlatmak ne zor
valla mama sndlyesi olunca bilemedim mrkafoniyi takip et
Bana 1 saat yazarmisiniz03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ
DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30 + 40
Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 + 40
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 42
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30
P pembebalerin 65 + 46 +0 + 0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50
PATATESLER
M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20 + 30
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100
kaptinn 30 + 60 + 60 + 0 +30
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 0 + 30
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25 + 35
@pembebalerin kuzu sporlarını söylemeyi unutma bana bak hep sıfır yazdım mecburen
yaa onu topiğe yazavcaktım vazgeçtim senden alıntı yapınca kalmış orda
bugün demi
gıcıksın keeeptin pis
hamileler arabaya binemiyo muymusneyse yazayım düşük yaptım diye salak salak soru soran ve ısrarla soran cahil bir akraba varda yine çıldırttı benikendini mi yorgun ağır mı kaldırdın arabaya mı bindim gibi asalak sorular soruyor Luluuu94
yaa onu topiğe yazavcaktım vazgeçtim senden alıntı yapınca kalmış orda
neyse yazayım düşük yaptım diye salak salak soru soran ve ısrarla soran cahil bir akraba varda yine çıldırttı benikendini mi yorgun ağır mı kaldırdın arabaya mı bindim gibi asalak sorular soruyor Luluuu94
oooo cok cesurcaaaaaaaaaa
GERİZEKALI işte kendide 2.ci aşılamayı yaptı annesinde sadece wcye kalkıyor o kadar salak biri birde düşük yapmış bir insanahahaha
hamileler arabaya binemiyo muymus
densizler zaten acın var üzgünsn düşünüp soru sormamaları gerekirken
inan takmama boyutunu geçti sürekli soruyor dengesiztahmin ettim zaten
Boşver takma canım
sakınan göze çöp batar işte hastanede bile kalsan o bebegin yicek rızkı yoksa gidiyo istediğin kadar üstüne düş ama anlayamıyolar bunuGERİZEKALI işte kendide 2.ci aşılamayı yaptı annesinde sadece wcye kalkıyor o kadar salak biri birde düşük yapmış bir insan
inan takmama boyutunu geçti sürekli soruyor dengesiz
anlamıyor kalın kafalı en son bana böyle saçma şeyler sorma dedim sinirim bozuluyorsakınan göze çöp batar işte hastanede bile kalsan o bebegin yicek rızkı yoksa gidiyo istediğin kadar üstüne düş ama anlayamıyolar bunu
demek seninde sınavın o kızmışanlamıyor kalın kafalı en son bana böyle saçma şeyler sorma dedim sinirim bozuluyor
Hahaha kiz ozelden azarladigim yetmiyomuInsAllah kuşum ara sıra gel bi topa tut bizi
kilo vermeye devammi durdunmu nasil gidiyo.Parte dısıplını arıyrz beybı
ne tipler var yaaa zaten üzülüyo insan düşük yapınca bi de mal sorularla uğraşGERİZEKALI işte kendide 2.ci aşılamayı yaptı annesinde sadece wcye kalkıyor o kadar salak biri birde düşük yapmış bir insan
inan takmama boyutunu geçti sürekli soruyor dengesiz
Kredi kartı kullanmıyorum canım oğluma mama sandalyesi almak istiyorum kendim de bu aralar dışarı çıkamıyorum eşime desem kendim görüp almak istiyorum
anlamıyor kalın kafalı en son bana böyle saçma şeyler sorma dedim sinirim bozuluyor
günaydın kızlar ya hastayım bademcik beyaz olmuş antibyotk başladı aile hek gece hiç uyumadım ağrısı kulağıma vuruyo
şimişim iyice uykusuzluktanmı hastalıktanmı anlamadım
ya 2 sene emsin sonra bıraktıracaksın tabi ömrü billah emecek deil kimseye uyma sen
gülüm afiyet olsun 1 simitin çok gibi ya yarım olaymış çeyrek olaymış keşke
kaşarda yağlı başka peyniremi geçsen bende kaşar yedim geçen hafta vallaha kilo veremiyo insan kaşarla kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?