Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bana 1 saat yazarmisiniz

neyse yazayım düşük yaptım diye salak salak soru soran ve ısrarla soran cahil bir akraba varda yine çıldırttı beni kendini mi yorgun ağır mı kaldırdın arabaya mı bindim gibi asalak sorular soruyor Luluuu94

bugün demi

gıcıksın keeeptin pis
ahahaha

hamileler arabaya binemiyo muymus
densizler zaten acın var üzgünsn düşünüp soru sormamaları gerekirken

ahahaha

hamileler arabaya binemiyo muymus
densizler zaten acın var üzgünsn düşünüp soru sormamaları gerekirken
GERİZEKALI işte kendide 2.ci aşılamayı yaptı annesinde sadece wcye kalkıyor o kadar salak biri birde düşük yapmış bir insan
tahmin ettim zaten
Boşver takma canım
inan takmama boyutunu geçti sürekli soruyor dengesiz

GERİZEKALI işte kendide 2.ci aşılamayı yaptı annesinde sadece wcye kalkıyor o kadar salak biri birde düşük yapmış bir insan

sakınan göze çöp batar işte hastanede bile kalsan o bebegin yicek rızkı yoksa gidiyo istediğin kadar üstüne düş ama anlayamıyolar bunu

ne tipler var yaaa zaten üzülüyo insan düşük yapınca bi de mal sorularla uğraş
bi düzgünkonuşan pozitif tip çıksa iyi

emelinbusesi kuzum dün için 60dk ekleyebilir misin banaa
bide bn hiç sporsuz gün geçirmedm hiç yoksa eve gidiş 30 dk oluyo hergn

günaydın kızlar ya hastayım bademcik beyaz olmuş antibyotk başladı aile hek gece hiç uyumadım ağrısı kulağıma vuruyo
şimişim iyice uykusuzluktanmı hastalıktanmı anlamadım

Çok geçmiş olsun

Haklısın ara öğünüm çok kötüydü bir kutu süt 7-15 arası açlığa yetmedi Bugün daha düzgün yedim Allahtan simite sarılmadım

Kasari beyaz peynirle değişirim seni mi kıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…