- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.061
valla öyledemek seninde sınavın o kızmış
on tane pozitif olsa neye yarar 1 tane böyle çıkıyor batırıyorne tipler var yaaa zaten üzülüyo insan düşük yapınca bi de mal sorularla uğraş
bi düzgünkonuşan pozitif tip çıksa iyi
aminnn allah razı olsunAllah en kisa ve hayirli zamanda evlat nasip etsin insallah size ve tum isteyenlere
ahahah ordan da engelle ofisine gelirmişvalla öyleengel koyacam ona gerçi msj atyor bu seferde
on tane pozitif olsa neye yarar 1 tane böyle çıkıyor batırıyor
Ewet cnm istiyrun bu kililara kili eklemeden saglikla zatiflayayimCnm sen baslıyor musun dıyete
Burda mısın artık ?
ahahah ordan da engelle ofisine gelirmiş
gelemez aşılama oldu totosunu sadece wc için kalırıyormuş
ni cibik gelmişkızlar ben gidiyomsevdiceğim gelmiş ay çok mutluyum kendinize iyi bakın pazartesi gelirim
ni cibik gelmiş
amann döne döne dönee döneeee yaarrr geliyooorrrr2 saatte vana geldi ucağı yarın yarında istanbula geliyo bu gece bana geçmez
hoşgeldin canııımm
amann döne döne dönee döneeee yaarrr geliyooorrrrhadi bakam hayırlı olsun sana da hayırlı yolculuklar bibiğiim haberleşiriz
hoşgeldin canııımmo zamannnn önce 1. sayfadaki kuralları oku istersenn sonra gel bize kendini tanıt tanışalık karşılıklı
Kapıda ödeme pekicanim gittigidiyordan alabilirsin orada cok fazla sayida satici var hem cesit bulursun.
15 dk canımbugün @Melekemal ve @Favelayn hariç spor yapan yokmu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hoşgeldin canım ben oya 23 yaşındayım 5,5 aylık oğlum var emziriyorum
bn kına akşamımda sana foto atmışken demek eltinin düğününde bana foto atmıcaksınahahahhaatamam bibiğim sana fotoğraf atarım aklıma gelirse
bn kına akşamımda sana foto atmışken demek eltinin düğününde bana foto atmıcaksın
Kuralları okudum kaptan ama şu sıralar sınavlarım var o sebepten bi 10 gün kadar gecikmeli başlıcam. Bu arada hoşbuldumamann döne döne dönee döneeee yaarrr geliyooorrrrhadi bakam hayırlı olsun sana da hayırlı yolculuklar bibiğiim haberleşiriz
hoşgeldin canııımmo zamannnn önce 1. sayfadaki kuralları oku istersenn sonra gel bize kendini tanıt tanışalık karşılıklı
Hoşbuldum canım. Benim de yaşım 25 evliyim çocuksuzum kilo verip çocuk yapıcamKapıda ödeme peki
15 dk canım
Hoşgeldin canım ben oya 23 yaşındayım 5,5 aylık oğlum var emziriyorum
aferin tm şimdi gidebilirsinözür diliyorum tabiki atıcamdüğünümde bilem atacam nikahtada masanın altından senle mesajlaşcam ayağına basarken fotoğraflayıp sana atacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?