- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.981
Bizde sans olsa erkek dogardik selulitimiz olmazdikıskandım şimdi benim kuzen 47 kilo çıktı birde üstü kalındı ve akşam tartıldı2 doğum yapmış hatun ama bize bak gram gram gitse şükür diyoruz ..
bizdeki kör şansa ilk aydan başlarız almaya
Tost makinam yok kız tavada yağsız olur demi haftaya yaparım olmazsa
tırstım şuan bacım 7lere nasıl düştün sen95 miydim ne doğuma girdim yaaa
Bizde sans olsa erkek dogardik selulitimiz olmazdi
Iyidir canım sen nasılsın geldim sorma yaa ama kilo alarakAaa sarraf gelmissnasilsin kiizzz
Aynen ya bu ara doymuyorum hemen acıkıyorum şekerim çok düşük ondan belki deekmek yapıyomusun canım evde yoğurt ekmek felam
az karbonlu bi menü olmuş sanki demi kuzum
geçmiş olsun ya
Ben 67.7 yım sence umut var mı keptinnn bana öneri verin bi odem atayim bari gitsinkızlarrrr 2 gün sonra yani cuma güünü aşağıdkai kilolarda olursanız asıl listeye girmeye hak kazanıyosunuz
Favelayn 65,8
@Bir garip 52,7
M Melekemal 70,6
Canım akşam hafif ye ustune kiraz sapı çayı ic. Ben ertesi sabah cok hafif hissediyorumBen 67.7 yım sence umut var mı keptinnn bana öneri verin bi odem atayim bari gitsin
suyu 2,5 3 lt iç sabah kahvaltıdan önce kimyonlu su iç gaz varsa sıfırlar cumaya kadarBen 67.7 yım sence umut var mı keptinnn bana öneri verin bi odem atayim bari gitsin
Ewet cnm dogru hatrlyorsnaa sen 73 falandın galiba hamileyken ilk zamanlar yanlısmı hatırlıyorum
Tamam canim bugun aksamda yapayim eklerim sporumu ins komsumun esi rahatsizlandi gunlerdir kosusturmayla geciyor bakamiyorum cok fazla opuyoRm hepinizi ins donecem aranizaperşembe son gün bu haftada canım
cuma sabaha kadar hepsini bildiriver gülüm bakalım hangi takım kazanacak patateslermi domateslermi
evet yemek yapamadım halim yok
Ay bende doymuyorm yaAynen ya bu ara doymuyorum hemen acıkıyorum şekerim çok düşük ondan belki de
Kiz sen harbi iyi verdin heHayır o kilolar verilicek emel hanım
Ben verdiysem herkes verir zaten. Okadar çok zorlaniyordum. Haftaya hergun yüzmeye gitmeyi düşünüyorum pazartesiden - perşembeye kadar. Bakalım daha hızlı gidecekmi kilocuklar
Hep bunlar @ParteMoralll sızlıktan oluyor zatenOzaman şöyle motive edelim. Herkes bikinisini giyip ayna karşısına geçsin ahahahah ben şahsen depresyona giriyorum ozaman. Bakıyorum surdan gitsin surda kalsin falan ahahahahh be lilimmm. 2 metre boyun var. Asıl sen beni motive et gerçi yeni gelen annelerde mashAllah 1.70 kısır boyunda
Ayy ben kıyamıyorum size ya. Partem olsa canımızı almıştı şimdi ahahaha
Sen ne guzel 69 lara dustuydunbenim motiveye çok ihtiyacım vartam bir şişko oldum
Tabiii dusun ben kendim inanamiyorum. Ama daha sıkı olabilirim birden verince böyle oldu herhalde. Daha yavaş vermek daha saglikli. Spor ile. Ben yüzmeye baslicam yine lilimmmKiz sen harbi iyi verdin he
Aynen yaa parte olsa ayy şöyle oldu yapamadım böyle oldu yapamadım diyemiyordu kimse vallaHep bunlar @ParteMoralll sızlıktan oluyor zaten
Cnm sen baslıyor musun dıyete75 im su an cnm 65 olmak istyrmmm
Ay hadi ins kuziummm test ne zmn yapacaksbn
Oyle de yapicak bisey yok esim uzulmesinde onu cok seviyorum birakmakta istemem asla oda giruyor ya onemli olan o herseyin farkindaCanim kaynanalar genelde kör oluyor görmüyor böyle seyleri. Cocuk olsun değişir kuş uçsun değişir diye diye gelinlere cektiriyorlar
8 sene oluyo tabi doğum yapalı o zaman lohusalık stres sıkıntı yemedim çok taktım kafaya vallaha yürüdüm ettim verdim ekmeği kestim makarna pilavı kestim felamtırstım şuan bacım 7lere nasıl düştün sen
o da ayrı bir sorun
Maydanoz kaynatıp içiver bacımBen 67.7 yım sence umut var mı keptinnn bana öneri verin bi odem atayim bari gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?