- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.141
Hahahahah kiz o nerden cikti@ParteMoralll senlede ilgilenecegim canim musait bi zamanda ♡♥♡
Canım sende neler neler yapıyorsun ben okurken yoruluyorumSlm kizlar naptiniz cok yorulmusum bugun ben ya bugun iyi hamlamisim yuruyusden bacaklarim agriyor gecmisi vaktim olursa okucagim
Cumartesi ev gormeye akrabalar gelcek bissürü cisslar hazirlicam yarin temizlik cuma da acma keteler tatli neymm off( misafiri cok severim hepde benim imtihanim bu yiyecekler..
Evet canim kim ne kadar kac dk yaptıysa yaziliyorBunlar ne kızlar? Spor dakikaları mi?
Teşekkür ederim canımHoşbulduk . Kiloları muz benziyor. Bugün tartilmayi unuttum yoksa yazacaktım nickimin yanina . Evde de yok tarti. İns tez vakitte kurtuluruz su yağ kutlelerinden
İstemem miii. Bebisten fırsat buldukça gidiyorum. Mesela bugün 45 dk spinning yaptim
Senin şimdiki kilonda olsam keskeee
Menun çok sağlıklı ya. Keşke anamın evinde olmasam. Hergun yemek yapamıyoruz , akşam geç saate kalıyoruz yemek için. Mutfağında iş yapmak eziyet . Ben bu kadar sık yemiyorum mesela. Ama yemeye fırsat bulunca da goturuyorum
Çoh gözelKızlar menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 bardak cay
Öğle
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 4 kaşık yeşil salata
Akşam
1 kase Brokoli karnabahar
1 ızgara tavuk
Boy 1.60Teşekkür ederim canım
Kendi evinde olmaman zor tabi ya
Senin boy kaçtı şimdiki kilo hedef kilo?
Cnm ıkı hafta boyunca aday lıstesınde oluyorsunMrb kızlar. Ben de yavasta olsa kilo vermek istiyorum. 5 ay önce oğlumu kucağıma aldım. Doğumdan kalan 4-5, doğum öncesi de 4-5 kilo olmak üzere nereden baksan iz 10 kilo fazlam var. Sezeryan karnı da cabası.. ben bebeği bırakacak birilerini buldukça spora gidiyorum ancak boğaz kısmı bende facia. Oldum olası ağzım boş durmuyor. Ivır zıvır yememek için ceviz badem erik falan alıyorum ama yine de gidip dolaptan ne varsa götürüyorum. Aç olunca gerçekten sütüm azalıyor ne olursa olsun. Şu ıvır zıvır ve hamur işini azaltsam yeter bana da ... Annemin evinde olunca bı de bebek, evde de 1.5 yaşında bir oğlan daha..sizlerden alacağım gazla en azından market ürünleri ve hamur işini azaltmayı daha sağlıklı beslenerek ve spora giderek on kilo fazlalığı vermek istiyorum. Hafifletilmiş diyet yaparak kilo vermemde gaza getirecek yol arkadaşı arıyorum.
Luluuu94 lilipit siz nasıl yapıyorsunuz diyet işini? Bı de nasıl yapıcam. Hergun liste yazacağım bir hafta içinde 1 kilo verirsem takıma alinicam öyle mi?
En guzelı cnm kılo yerlesmeden Daha cabuk gıderEwet cnm istiyrun bu kililara kili eklemeden saglikla zatiflayayim
Yok cnm veremıyrmHahaha kiz ozelden azarladigim yetmiyomuelimde kasiniyo zaten
kilo vermeye devammi durdunmu nasil gidiyo.
Tesekkurler bu arada kizlar
Sen kasım hedefı belırlemısmıydınhee pardon canım
gider gider haftaya cuma 68deyim inşallah
Cok guzel kız aferınKızlar menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 bardak cay
Öğle
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 4 kaşık yeşil salata
Akşam
1 kase Brokoli karnabahar
1 ızgara tavuk
Cnm program yap bı sekılde duzenlı yeHoşbulduk . Kiloları muz benziyor. Bugün tartilmayi unuttum yoksa yazacaktım nickimin yanina . Evde de yok tarti. İns tez vakitte kurtuluruz su yağ kutlelerinden
İstemem miii. Bebisten fırsat buldukça gidiyorum. Mesela bugün 45 dk spinning yaptim
Senin şimdiki kilonda olsam keskeee
Menun çok sağlıklı ya. Keşke anamın evinde olmasam. Hergun yemek yapamıyoruz , akşam geç saate kalıyoruz yemek için. Mutfağında iş yapmak eziyet . Ben bu kadar sık yemiyorum mesela. Ama yemeye fırsat bulunca da goturuyorum
Verirsin inşallah canım kendine kuruyemiş falan al aralarda atıştırmalık olarak bulunsun dolapta acıktıkça onlardan yersinBoy 1.60
Şimdiki kilo sanırım 69 evde tartı yok iki hafta önceki kilom bu. Spora gidince tartilicam
1.Hedef 60
2.Hedef 57
Günaydın 32 yaşındayım yok kuzum sen?Insallah ikimizede tekrar nasip olur bu sever allah kucagimiza almayida nasip eder sen kc yasindasin vsrmi cocugun
Valla öyle yap geçen sene hep kaçamaklarin bundandi.Yok bu akrabalarim gelsin gitsin de zayifliyana kadar boyle kalabalik misafir kabul etmicim ins engel çıkmaz. Kuran dersleri hariç
Ay hatırlamıyorum belirtmedim sanırım 68e düşmek olsun kafamdaki hedef bariSen kasım hedefı belırlemısmıydın
Bnm 74 yanı 1100 vermem lazım daha
Amanınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?