- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.181
Emzirdiğim için acı yasak kibugün perşembe olmasa wc için bol acılı ev yapımı çiğköfte önerirdim ama maleseff
dene bak bigün cok işe yarıyo ama cok acı olması lazımmm
afiyet olsun hmmm kıvırcık tatlı nasıl oluyo kuzum bebişim acabaMenüm
Sabah omlet
2 zeytin
1 dilim peynir
3 dilim somun ekmek
Oglen
2 yemek kaşığı kısır
2 yemek kaşığı salata
1 çay bardağı ayran
Bir ısırık kıvırcık tatlı dayanamadım tatlıya
Akşam
Mantarlı tavuk sote
2 bardak ayran
Avuç içi kadar lavaş
emelinbusesi kuzum şimdi yürüyüşe cikiyorum
kız denetim o seni kıskanıyo haset bi kız hamile kalsaydında kızkanırdı doğum yapıncada kıskanacak şimdi önce kendi doğum yapacak bu sefer sana aklııar vermeye çalışacak amaaan çevrede çok var öyle 1 çocuk doğuruyo sanarsın çocuk doktoru çocuk psikoloğu oluyo herşeyi biliyo çocukla ilgiliEşimin dengesiz bir kuzeni aşılama yaptığımdan beri tacizliyor beni ..
Bugün de sündün mü ağır mı kaldırdın da düşük yaptın diyor
gram gramanjer ne kıııızOrjinal menüm
Sabah
61 gr yumurta ile 22 gram kaşar 1 çay kaşığı kadar da zeytin yağında omlet
21 gram jambon
Ara
250 ml.protein süt
Öğlen
Sek quark ananas
Ara
Sek quark moause
Akşam
Antrikot az yağlı
Çeyrek domates
2 biber
Ara
1 çay kaşığı organik bal
içli köfteyi kendinmi yapıyosun canımmenüm
sahur
1 tereyağlı yumurta
1 domates
1 salatalık
10-15 zeytin
yarım biber
2 dilim ekmek
3 tane form kraker
iftar
1 kase mercimek çorbası
3 tane haşlanmış top içli köfte
salata
1 kase hoşaf
2 irmikli top
bir parmak kadar cevizli sucuk
5-6 tane form kraker
1 litre çay
aminGeçmiş olsun ikinizede. Allah kimseye yaşatmasın. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin
Kiz emoş bana 7 saat spor yaz işyerinde koşturuyorum
yaptım ama bilmiyorum tuttu işte bazen oluyor ... antrikot vardı haşladım düdüklüde sonra yoğurt biraz baharat 1 talı kaşğı saf zeytinyağı ile kızartım yanına biber ve domates ... pimpirikli bir koam var öylemişmiydimacild napmş nolmussss ne yemegi yaptın
sabah sabhkahvaltı yapmadan mı cıktın evden
niye artı cıkıyosn kidün ödem yapıcı bişeyler mi yedin içtin wc sorunun falan mı var
ay dogru acılı gazlı seyler yasak dimiEmzirdiğim için acı yasak ki
Kahvaltı dan önce bir çay bardağı süt içtim bakalım işe yarayacak mı hamileyken çok işe yarıyor du
İşte bugün bide perşembe benim liste haftaya kalacak herhalde
herkese her diyet yaramıyo yaa sana bu yaradıysa ne güzel bulmuşun diyetiniCok dogru fiyorsun canim dengesiz ac kaldigimda saldiriyorum hatta etrafimdakikeri tanimiyorum :)) hani reklamda varya ac acken sen degilsin cok dogruymus ama sağlıklı beslenerek tam doyarak leptin ise yarar ac kalipta leptin yapmak saglik konusunda da zararli ins bir an önce saglikli kg verip hedefime ulasmak istiyorum csnim kaç diyet denedim benim bunyeme karatayin dedikleri işe yariyor bende..
ev görmeye niye evmi aldınız maşallah gülegüle oturunSlm kizlar naptiniz cok yorulmusum bugun ben ya bugun iyi hamlamisim yuruyusden bacaklarim agriyor gecmisi vaktim olursa okucagim
Cumartesi ev gormeye akrabalar gelcek bissürü cisslar hazirlicam yarin temizlik cuma da acma keteler tatli neymm off( misafiri cok severim hepde benim imtihanim bu yiyecekler..
ben spor listesi yapıyom gülüm sporunu yazıp beni etiketlersinHenüz cvp gelmedi ama şuraya ilistireyim günün menüsünü.emelinbusesi seni mi etiketlenen gerekiyor ?
Sabah
2 kk cevizli helva
Yarım kk beyaz peynir
İki açma
Öğlen
İki kase tavuksuyu çorba bir dilim ekmek
Ara
2 ceviz 2-3 badem 1 erik
Akşam
Bir tabak bulgurlu kapuska
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Ara
2 mısır bir elma yarım avuç kayısı çekirdeği
2 lt su
45 dk spinning
Bugün aç kaldım tabii . Gece atıştırmak gibi görünüyor
(gece çayı, rezene, lactamil ve süt artırıcı damlayi saymadim.gerek var mı bilemedim. Oğluma süt gerek. )
spor listesi ayrı listede gülüm isteyen giriyo çıkıyo her hafta cuma değişiyo yani seni istersen alıyım listeye yarından itibaren hergün spor yapıp etiketlersin beniBunlar ne kızlar? Spor dakikaları mi?
ahahahahyaptım ama bilmiyorum tuttu işte bazen oluyor ... antrikot vardı haşladım düdüklüde sonra yoğurt biraz baharat 1 talı kaşğı saf zeytinyağı ile kızartım yanına biber ve domates ... pimpirikli bir koam var öylemişmiydimbunu kedi tırmaad bir yer evimiz var annemler kardeşim için 2 ay kadar orda kaldı orya da sürekli gelen bir kedi var babam dediki bak tırmalar yaklaşma alıştırma sofrada yemek atma bu dinlemedi yemek verirken elini çizmiş neyse kuduz aşısı vuruldu 2 3 kere kediyi izledi baktı sıkıntı yok gitmedi aşıya dünde biraz başı dönmüş bulantısı olmuş cile gitmiş kedi tırmalamıştı beni diye durumu biliyorsun bende hiç sormadım ama tansiyonu yüksek sürekli ilaç alması gerekli almıyor
Anlaşılmıştır kaptan.Cnm ıkı hafta boyunca aday lıstesınde oluyorsun
Sonra kesın lısteye alınıp cuma yarısmalarında takımımızın bır uyesı olarak yarısıyorsun
Bır kılo ıkı kılo degıldd
Kılo vermeler yuzdeye gore bakılıyor
Yanı mevcut kılon onemlı
Sen duzenlı beslen ve ekside yeterlı:)
Tarçınlı sutu çok severim de ben de gaz yapıyor . Bebeğe de geçerse diye korkuyorum. Ya hala gaz yapan şeyler yemiyorum. Geçen haftalarda mercimekli köfte yemistim iki gün ana oğul igdaş gibiydik. Boru dosemisler sanki . İki gece yatmadı velet.Cnm program yap bı sekılde duzenlı ye
Bır garıp cok ıyı beslenıyor örnek al
Aralarda tarcınlı sut ıc meyve ye kuruyemıs ye
Kuruyemisim.hazir bileVerirsin inşallah canım kendine kuruyemiş falan al aralarda atıştırmalık olarak bulunsun dolapta acıktıkça onlardan yersin
Bebeğin 40i cikar sokmaz diyete mi başladıiin. Harikasın ya. Gerçekten sağlıklı beslendikleri sonra oluyormuş demek ki. Senin süt azalması ise başlayınca azaldı dimi?İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, salatalık kırmızı bıber
Ara ogun 1o:30
1 tane kuru ıncır
2 tane hurma
2 cevız
2 kupa humana stıll tea
Oglen 13:15
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak pırasa
1 dılım ekmek
Dereotu
1 tane Hamburger
1 mınık acı badem kurabıyesı
( bana yumurta sut urunlerı yasak ya, kahvaltım zayıf oldugundan oglen cok acıkıyrm)
Ara öğün 15:30
Yok
Aksam 18:00
1 Kase mantar çorbası
Bol marul salatası
1 kase pırasa (kaseme koydum az bişe)
Ara ogun 2o:30
3-4 tane un helvası
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Sutum yok dıye un helvası kavurdum
Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
On besinci hafta kilo kaybi:0
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800
Ana hedefe kalan:2100"
zaten onun yüzüne anneler babalar duydu onla aynı hastaneye gidiyoruz benim aşılama günüm o adet olmuş gelmiş doktora allahtan dr farklı işimi çok bozdu ilk baştan yok görüşmeme kararı aldım kendi akıl sağlığım için bayram da da görüşmüyorum onunla bir süre bana yazmaz kafam rahat ederafiyet olsun hmmm kıvırcık tatlı nasıl oluyo kuzum bebişim acaba
kız denetim o seni kıskanıyo haset bi kız hamile kalsaydında kızkanırdı doğum yapıncada kıskanacak şimdi önce kendi doğum yapacak bu sefer sana aklııar vermeye çalışacak amaaan çevrede çok var öyle 1 çocuk doğuruyo sanarsın çocuk doktoru çocuk psikoloğu oluyo herşeyi biliyo çocukla ilgili
yani takma bu kıza sen hiç eşinede de uzak durun mecburi bayram seyran hariç görüşme enerjini almasın gıcık
gram gramanjer ne kıııızafiyet olsun güzel yemişin tebrik
içli köfteyi kendinmi yapıyosun canım
amin
yapmıyooon yapmıyon hani
hep sıfır hep sıfır nası pattissin sen
dalga geçiyo benle yaaaaaaaaaaa
menü süper bebişim yaaaa bombeKızlar menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 bardak cay
Öğle
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 4 kaşık yeşil salata
Akşam
1 kase Brokoli karnabahar
1 ızgara tavuk
geçmi olsun eşine kuzum ya tansiyonu çıkmıştır onun kediden diildir bence aşı zaten ne yapacak aşı yapmaz vallaha ben oğlanıda kendimide hep aşı yaptırırm grip aşısıda vurulduk bu sene eşimede yaptırıyomyaptım ama bilmiyorum tuttu işte bazen oluyor ... antrikot vardı haşladım düdüklüde sonra yoğurt biraz baharat 1 talı kaşğı saf zeytinyağı ile kızartım yanına biber ve domates ... pimpirikli bir koam var öylemişmiydimbunu kedi tırmaad bir yer evimiz var annemler kardeşim için 2 ay kadar orda kaldı orya da sürekli gelen bir kedi var babam dediki bak tırmalar yaklaşma alıştırma sofrada yemek atma bu dinlemedi yemek verirken elini çizmiş neyse kuduz aşısı vuruldu 2 3 kere kediyi izledi baktı sıkıntı yok gitmedi aşıya dünde biraz başı dönmüş bulantısı olmuş cile gitmiş kedi tırmalamıştı beni diye durumu biliyorsun bende hiç sormadım ama tansiyonu yüksek sürekli ilaç alması gerekli almıyor
Bende 20 aralikta 21 me giricem benimde yokGünaydın 32 yaşındayım yok kuzum sen?
sürekli limon suyu içiyor bol su içiyor srımsakta yiyorahahahahbaşı dönmüş fln diyince acile gidip hamile miyim diye sormuş mudur düşüncesine girdm
erkekler öyle beee bi grip olsunlar ölüyom bitiyom oluyo
aaaa yüksek tansiyon cok tehlikeli ya madem canı tatlı kullansa ya ilaclarınııı
peki yemekleri pişirmeden mi tartıyosun kuzumzaten onun yüzüne anneler babalar duydu onla aynı hastaneye gidiyoruz benim aşılama günüm o adet olmuş gelmiş doktora allahtan dr farklı işimi çok bozdu ilk baştan yok görüşmeme kararı aldım kendi akıl sağlığım için bayram da da görüşmüyorum onunla bir süre bana yazmaz kafam rahat eder...
ay ben her şeyi ölçüp yiyordum bir ara mesela bugün pırasa var akşam onu ölçüp kalorsine bakıp yicem yumurta peynir domates biber herşeyi ölçüyorumtakıntı
ya yazık adama cidden hastaymşsürekli limon suyu içiyor bol su içiyor srımsakta yiyorahaha kız onu soran varmıdır ya bir gün taş düşürüyor hastayım dedi bende inanmadım hastayım dedi diye sinirlendim dayısı hastaneden annemlere getirdi bende işten geldi nasıl sinirliyim ama sanıyorum ki pimpirikli yine bunu bir gördüm sapsarı olmuş bana geç söyledi hastanede olduğunu onunda siniri var en ben baktım ciddi hasta babamla acile götürdük taş düşürüyor sonra el attımda iyileşti am ne çekti düşene kadar
hiç grip aşısı olmuyorum işe yarıyor mu ? tansyonu yükselmiş 4 5 kere tansiyonu ölçtü limon içti sürekli sabah iyiydi dikkat etmiyor ki atlet ile şort ile dolanıyor süreklimenü süper bebişim yaaaa bombe
geçmi olsun eşine kuzum ya tansiyonu çıkmıştır onun kediden diildir bence aşı zaten ne yapacak aşı yapmaz vallaha ben oğlanıda kendimide hep aşı yaptırırm grip aşısıda vurulduk bu sene eşimede yaptırıyom
yaşın erken şansın yüksek kuzum kilo verince olumlu yönde değişecek tedavinBende 20 aralikta 21 me giricem benimde yok
ahahahahbaşı dönmüş fln diyince acile gidip hamile miyim diye sormuş mudur düşüncesine girdm
erkekler öyle beee bi grip olsunlar ölüyom bitiyom oluyo
aaaa yüksek tansiyon cok tehlikeli ya madem canı tatlı kullansa ya ilaclarınııı
unutmamışsın kuzum
Sende bir ara usuyom belim agriyir diyirdun noldu bebek yokmuymus
insallah canimhiç grip aşısı olmuyorum işe yarıyor mu ? tansyonu yükselmiş 4 5 kere tansiyonu ölçtü limon içti sürekli sabah iyiydi dikkat etmiyor ki atlet ile şort ile dolanıyor sürekli
yaşın erken şansın yüksek kuzum kilo verince olumlu yönde değişecek tedavin
Adetmi gecikti yoksa belirtilermi var sen yeni evliydinunutmamışsın kuzumdaha gidip baktırmadım 1 ay geçsin diye bekliyorm belki dengem bozulmuştur diye düşündüm
çiğ şekilde tartıyorum genelde ama pırasa mesela pişmiş şekilde tartıyorum onu çiğken tartsamda bilemem kaç gram yediğimi tartı yoksa diyetisyenler 4 yk ölçü veriyor diyettepeki yemekleri pişirmeden mi tartıyosun kuzum
sana böylesi yarıyosa çok iyi ben dayanamam onu ölç bunu ölç.......
ya yazık adama cidden hastaymşbnm babamda birisi hasta olunca hasta olanlardan
baba şuram agrıyo dediğimde sen bendeki agrıyı bi bilsen diye başlıyodu bnden beter hastaymş gibi acıyodum yani kendi hastalıgımı unuyodm
gecikti kuzum yani galiba bnde tam anlamadım daha 1 aylık evliyimAdetmi gecikti yoksa belirtilermi var sen yeni evliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?