Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen emziriyordun dimi .. bol su iç mesela ben süt içtim mi wce çıkarım böyle bir püf noktan varsa onu da yap lilipit rezene içiyordu ödem sokuyordu sanırım
Rezene içiyorum canım kahvaltıda şimdi kimyonlu su içtim süt ve kayısı benim püf noktamda onları da düzenli kullanıyorum bakalım inşallah gider
Çok teşekkür ederim

Günaydın tatlış kızlar :)

Bir emziren anne mönüsü de benden:

Sabah
2 dilim uno denge ekmeği kızarmış
3 siyah zeytin
2 dilim kasar peyniri
1 çay kaşığı tereyağı

Ara
200 ml yağsız süt
2 hurma
2 tam ceviz (4 kanat)

Öğle
Mantarlı tavuk sote (yarım yemek tabağı)
Yarım kase (minnos yoğurt

Ara
2 yulaflı bisküvi yarım su bardağı süt

Akşam
3 küçük kabak dolması
1 kase mercimek çorbası
1 dilim denge ekmek

Bolca su

Güzel günler dilerim

Ya bende çok acıktım akşam gidince yemek yapacam daha koca ile halen konuşmuyorum yapmamıştır birşey sormadım da
yapmış mı yeemmeeekkkk

Senin kilonda olsam göbek atarım

Hoşbuldum emel ablacım evladını Allah bağışlasın
Ben de hep erteliyordum şu diyet işini şeytanın bacağını kırayım dedim
işte insan oglu nankör napcan hep daha fazlasını istiyo

hoşgeldin canım :) ilk sayfada kurallar yazılı ordan okuyabilirsin diyet yöntemini sen secmelisin kendine en uygun olan hangisiyse onu uygula ve emzirdiğin için daha dikkatli beslenmelisin. biz burda birbirimize destek oluyoruz yeri geliyo kızıyoruz ama ben cok faydasını gördm buranın eminim sende görceksin

ip atlamak en seevdiğim

Yaaa hani yoktu öyle kilo vermekle alakası yoktu hani listenin yaaaaa sordum öyle demedinmi dün

Merhaba canım hoş gel

e baktım kaptanlık bana kaldı eski kurallarıma geri döndüm
listeye gircek olan üyeler kilo vermek zorunda bnm en önemli kuralımdıı alt tarafı 1 kilocuk veremicen miii

yemedim kiiiii

Kiz emoş bana 7 saat spor yaz işyerinde koşturuyorum
ahahaha bnde bi 10 saat yazdıraym o zaman

evin eskidi hala mı ev görmeye geliyolar

O nankör benmiyim şimdi

Meyve yokmu canım

Rezene içiyorum canım kahvaltıda şimdi kimyonlu su içtim süt ve kayısı benim püf noktamda onları da düzenli kullanıyorum bakalım inşallah gider
Çok teşekkür ederim
kayısı da bende pek yaramıyor rica ederim kuzum
emziren anne menülerine pek yorum yapamıyorum yanlış birşey söylerim
ama öğlen ve öğlen sonraki ara az geldi öğlen yoğurdu 1 kase yapabilirdin ara öğünede ceviz badem yada fındık ekleyebilirdin çiğ olcak tabi

yokk yapmamış acile gitmiş kendim yaptım yine yemeğimi

acild napmş nolmussss ne yemegi yaptın

arba tuttuu beni midem bulanıyor berbatım
sabah sabh kahvaltı yapmadan mı cıktın evden

Bende öyleyim canım ama artı çıkıyorum ya
Afiyet olsun karnın tok oldumu uykun gelir zaten
niye artı cıkıyosn ki dün ödem yapıcı bişeyler mi yedin içtin wc sorunun falan mı var

acild napmş nolmussss ne yemegi yaptın

sabah sabh kahvaltı yapmadan mı cıktın evden

niye artı cıkıyosn ki dün ödem yapıcı bişeyler mi yedin içtin wc sorunun falan mı var
Yok değişik bişey yemedim iki tane minik biberiye turşusu mu etti yoksa dün çıkamadığım wcdemni anlamadım

Yok değişik bişey yemedim iki tane minik biberiye turşusu mu etti yoksa dün çıkamadığım wcdemni anlamadım
bugün perşembe olmasa wc için bol acılı ev yapımı çiğköfte önerirdim ama maleseff
dene bak bigün cok işe yarıyo ama cok acı olması lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…