Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ozaman yiyebilirsin emele soyleyelimde sana 60 dk spor yazsin istersen paylasabiliriz 30 30

yooooogggk ööyle paylaşmaca felam kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

herkeş kendi sporunu popyu kaldırıp yapacak bi zahmet hani bak akşam oldu nerdeyse ya yaptın mı yoook heç
anca keptinden spor çalmaya çalışıyo bak bak blaaaackk
keptine 60 dakika yok daha önce hele yürsün bakalım

67,80 çok iyi bir sayı düzen oturdu sanırım verirsin bundan sonra

70,80 ama wcye çıkamadım bugün yarın çıkarsam sabah 69u görürüm bence
cok iyi canim, hadi insallah bende yine 67 küsüre cikmistim pazar günü ama görümcem geldiginde gercekten asiri derecede bi yeme olayi oldu:) kendiside bogazlidir yaptik yedik fazla fazla

cok iyi canim, hadi insallah bende yine 67 küsüre cikmistim pazar günü ama görümcem geldiginde gercekten asiri derecede bi yeme olayi oldu:) kendiside bogazlidir yaptik yedik fazla fazla
benim görümcede tam tersi hemşire zaten yemez içmez dikkat eder bizede laf eder yerin dibine sokar yağlı mağlı yiyince şişko der

Ozaman yiyebilirsin emele soyleyelimde sana 60 dk spor yazsin istersen paylasabiliriz 30 30
ahahahah kardeş payı

tm apla bn akşam yürüyüp yarın sana dk sını dicem cok yürücem cevre yolundan dolancm hatta şehir içini kullanmıcam

sizin oranın pastaları da meşhur berline var birde içi labne peynirli kakolu dışı bir pastanız var favorim birde içi pudingli kuru üzümlü çöreğiniz ay hepsinden canım çekti şimdi bana misafir olsana beraber yaparız kimseye demeyiz yapıp dediğimizi ...
şuan kaçtsaın maşallah iyi verdin sen ama

03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ

DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30 + 40 + 0 +

Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 + 40 + 50 +
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 0 + 42 +
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30 + 20 + 15
P pembebalerin 65 + 46 +46 + 46 + 20 + 20 +
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50 + 0 +

PATATESLER

M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20 + 60 +
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100 + 60 +
kaptinn 30 + 60 + 60 + 30 + 60 + 40
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30 + 0 +
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 0 + 30 + 80 +
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25 + 35 + 20 +

Hani biz takimdik
Hani herseyimizi paylasiyorduk
Tamam tamam yarin evdeyim zaten deli gibin spor yapicigim canim

ahahahah kardeş payı

tm apla bn akşam yürüyüp yarın sana dk sını dicem cok yürücem cevre yolundan dolancm hatta şehir içini kullanmıcam
Kaptan payi kiz kaybolmayin sakin dikkat edin gece gece ne yürüyüşüo oyle sis yuruyorsunuz sonra emel bana kiziyor niye yurumedim diye derdime bak

ahahahah kardeş payı

dalga geç
görecez haftayaaaa
demeyeydin iyiydi kız

ahahah bana yapma dicene kaldır totonuda sen yap azıcık hani kardeştik aynı takımdayız farkındaysan az spor yapta 1. olalım
dalga geç
görecez haftayaaaa

demeyeydin iyiydi kız
haftaya da en cok ben spor yaparım cok yedigimizdn yürüyüşü bol tutuyoz

ne kv ne görümceyle anlaşamıyom ilk zamanlar iyiydi sonradan belli ettiler kendilerini bi havalar bi havalar ne bileyim ya bende eksiklik var belki hor görüyolar
halt etmişler cekemiyodr onlar seni kıskandıklarına öyle yapıyodurlar

geçmiş olsun evet çok az öğlen de pas geçmişsin

canim bebek olunca zaten kahvalti ogleni buluyor duzenli yiyemiyorum.2 ogun sadece.

kızlar arkadaşımı acil doğuma alma ihtimalleri var gebelik zehirlenmesinden dolayı sancısı da nst de 100 çıkmış hiç hissetmiyordu birşey ne olur dualarınızı eksik etmeyin

Allah yardimcisi olsun.preaklamsi olayi zor,sancisi da cok cikmis alirlar bence de doguma.Kurtulsun bir avazda insallah

dalga geç
görecez haftayaaaa

demeyeydin iyiydi kız
senide çağırırım kız az şekerli yaparız diyetteyiz ya

ne kv ne görümceyle anlaşamıyom ilk zamanlar iyiydi sonradan belli ettiler kendilerini bi havalar bi havalar ne bileyim ya bende eksiklik var belki hor görüyolar
oy boşver duyma o zaman bunları

canim bebek olunca zaten kahvalti ogleni buluyor duzenli yiyemiyorum.2 ogun sadece.

Allah yardimcisi olsun.preaklamsi olayi zor,sancisi da cok cikmis alirlar bence de doguma.Kurtulsun bir avazda insallah
idrar yollarında enfeksiyon çıkmış gebelik zehirlenmesi yok pazartesiye kadar beklicez eşek bizi çok yordu şimdiden ...
anladım canım karataycılar da 2 öğün yapıyordu güzel kilo veriyorlardı ben asla 2 öğün ile idare edemem o da ayrı bişi

idrar yollarında enfeksiyon çıkmış gebelik zehirlenmesi yok pazartesiye kadar beklicez eşek bizi çok yordu şimdiden ...
anladım canım karataycılar da 2 öğün yapıyordu güzel kilo veriyorlardı ben asla 2 öğün ile idare edemem o da ayrı bişi[/QUOTE]

Yok canim duzenli yemek cok daha iyi tabi,benim ki imkansizlik yoksa bende yerim:)
ise baslayinca olur insallah.Bu arada Bfite 1 aydir gidiyorum,tan iyilesemedigim icin bugun 2 tur spor yaptim ve olcum yaptirdim.
Sonuc -2.5 kg ve 21 cm incelme

evet gercekten pastalar harika, bide zaten hobimdir pasta yapmak ve yemek:) o konuda coook zorlaniyorum
cok iyi olurdu ja dur hemen gelim ben, yada sen gel daha iyi Burda hem hersey var alir yapar yeriz
suan 66,9 canim

benim görümcede tam tersi hemşire zaten yemez içmez dikkat eder bizede laf eder yerin dibine sokar yağlı mağlı yiyince şişko der
hahaha ciddimi yok canim benim Kücük düskündür yemege büyük görümcem biraz dikkat eder ama ikiside manken gibi yani kücügünde (Yas 16) boy 176 kilo en son galiba 69 falandi büyügü (Yas 28) 174 kilosuda 62

evet gercekten pastalar harika, bide zaten hobimdir pasta yapmak ve yemek:) o konuda coook zorlaniyorum
cok iyi olurdu ja dur hemen gelim ben, yada sen gel daha iyi Burda hem hersey var alir yapar yeriz
suan 66,9 canim
ağzımın su aktı resmen
olmak istediğim kilolardan biri 65 e de az kalmış

Yok canim duzenli yemek cok daha iyi tabi,benim ki imkansizlik yoksa bende yerim:)
ise baslayinca olur insallah.Bu arada Bfite 1 aydir gidiyorum,tan iyilesemedigim icin bugun 2 tur spor yaptim ve olcum yaptirdim.
Sonuc -2.5 kg ve 21 cm incelme[/QUOTE]
21 cm incelme mi maşallah sana

Sonuc -2.5 kg ve 21 cm incelme
21 cm incelme mi maşallah sana[/QUOTE]

toplam yani.bacak bel ust bacak kol falan.santim santim olculup toplaniyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…