Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Beni de yaz cnm listeye. Yalnız hergun gidemiyorum.malum 5 aylık oğlum var. Hafta da 2-3. Ama sen yaz beni. Dun 45 dk spinninv yaptim mesela. Bugün akşamı bekliyirum. Diyete daha bugün başladım. Diyet demeyelim de dikkat etmek dielim. diyet yapınca daha çok yiyorum cunku. Emzirince ancak bu kadar oluyor. Tarti bulunca tartilicam ins. Ama en son. 69 İdim. Hedef 60

Hatayli bebeğim ama İstanbul da yaşıyorum :)

Ben dün 50 dk yaptım bebegimb

ooo sper canim ya kac kilosun suan?
hahaha ay yap vallah ceksinler acik

kızlar arkadaşımı acil doğuma alma ihtimalleri var gebelik zehirlenmesinden dolayı sancısı da nst de 100 çıkmış hiç hissetmiyordu birşey ne olur dualarınızı eksik etmeyin
ay geçmiş olsun inşallah hemen kurtulsunlar ya
emelinbusesi tatlim benim 20 dakika sporum kaynadi galiba ortalikda:)
hangi gündü bebişim çarşambaya 20 dk yazmışım ama başka günmüydü yoksa ekleme spormuydu
bugünmüydü

03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ

DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30 + 40

Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 + 40 + 50
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 0 + 42
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30 + 20 + 15
P pembebalerin 65 + 46 +0 + 0 + 0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50

PATATESLER

M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100 + 60
kaptinn 30 + 60 + 60 + 30 + 60 + 40
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 0 + 30 + 80
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25 + 35 + 20

EN KUVVETLİ SPORCU ADAYLARIMIZ:
UMEYYE 60
heksi 45

KIZLAR KAÇIRDIĞIM VARSA DÜRTÜN

Yok cnm. Bu arada patates ve domates olayını anlamadım. Çalışkanlar patates diğerleri domates mi oluyor? Toplam sürelere göre hesapliyorsun galiba. Ama spinning ile yürüyüşü bir tutma kuzum ya. Çooook yorucu. İki saat yuruyus bandında tempolu yürüme o kadar terlemem

Canim kusura bakma ne olur katilamadim size bu hafta cok fazla bu haftaki sporumu yazayim hemen 3 gun 20 ser dakika yuruyus ve 3 defa 46 dakikalik leslie yaptim bu aksam ve yarin sabahta yapacam onlarida yarin sabah yazarim olurmu bu hafta dogru duzgun evde bile kalamadim surekli bir kosturmaca yarin sabahta memlekete gidİyorum 1 haftalik sporumu cok yogun yapamazsamda katilmak istiYorum yine

Bu ara kilo durumum çok altust oldu annemler geldim taşınma vs vardı dışardan yedik 66.3 e kadar dusmustum bi ara 69.2 yi gördüm su an 67.8 im
67,80 çok iyi bir sayı düzen oturdu sanırım verirsin bundan sonra

ooo sper canim ya kac kilosun suan?
hahaha ay yap vallah ceksinler acik
70,80 ama wcye çıkamadım bugün yarın çıkarsam sabah 69u görürüm bence

hayır canım takımların isimlerini ben geyiğine öyle komiklik olsun diye koydum 2 ayrı takım var kısacası
bu listede şimdilik önemli olan spor yapmak şu an takımı biraz spora teşvik etme aşamasındayız daha çünkü ben geldiğimde takımdaki üye sayısı azdı yeni yeni arttı ben yokken de sadece dakikalar üzerindendi liste
herkes spor salonuna gidemiyor spinning yapamıyor tabi o yüzden yürüyüşe dahi eyvallah diyoruz popomuz o koltuktan-sandalyeden kalksın yeter ki
ilerlettikçe şevklendikçe spora göre puanlama sistemine geçebiliriz elbette

bu Dogru tatlim benim demin gördügümde 20 dakika yoktu eskisine bakmisim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…