- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.301
evet bi inemedim su 65e:) suan zaten cok sükür memnunum halimden spor yaptikcada sIkilastigimi farkediyorum kilom Sabit kalsada daha rahat oluo kiyafetlerim... seninde cok az kaldiağzımın su aktı resmen
olmak istediğim kilolardan biri 65 e de az kalmış
21 cm incelme mi maşallah sana
yaa ben alıp veriyorum sıkıntı orda işte sabitlemiştim ama göçtüm sonra zatenevet bi inemedim su 65e:) suan zaten cok sükür memnunum halimden spor yaptikcada sIkilastigimi farkediyorum kilom Sabit kalsada daha rahat oluo kiyafetlerim... seninde cok az kaldi
evet ja su alip verme olayi cok sIKINTi... neyse hep birlikde basaricaz insallahyaa ben alıp veriyorum sıkıntı orda işte sabitlemiştim ama göçtüm sonra zaten
kıyafetler rahat oluyorsa tamamdır zaten 65 te olsan üstüne süper
limon ve bal yapıyordum kış aylarında severimde kendilerini alıp bende içeyim ihtiyç var zaten çalışmasınaevet ja su alip verme olayi cok sIKINTi... neyse hep birlikde basaricaz insallah
Buarada aksamlari taze zencefil cayi icmeye basladim bagirsaklari acayip calistiriyo denemek istersen:)
banada 50 dakika yazarmisiniz03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ
DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30 + 40
Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 + 40
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 0 + 42
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30 + 20
P pembebalerin 65 + 46 +0 + 0 + 0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50
PATATESLER
M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100 + 60
@keptinn 30 + 60 + 60 + 30 + 60
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 0 + 30 + 80
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25 + 35
EN KUVVETLİ SPORCU ADAYLARIMIZ:
@UMEYYE 60
@heksi 45
KIZLAR KAÇIRDIĞIM VARSA DÜRTÜN
ha bişi yokmuş erken doğum demi iyi sevindimidrar yollarında enfeksiyon çıkmış gebelik zehirlenmesi yok pazartesiye kadar beklicez eşek bizi çok yordu şimdiden...
anladım canım karataycılar da 2 öğün yapıyordu güzel kilo veriyorlardı ben asla 2 öğün ile idare edemem o da ayrı bişi
almanyadamısın sen gülümevet gercekten pastalar harika, bide zaten hobimdir pasta yapmak ve yemek:) o konuda coook zorlaniyorum
cok iyi olurdu ja dur hemen gelim ben, yada sen gel daha iyi Burda hem hersey var alir yapar yeriz
suan 66,9 canim
okuyamadık işte herkes okuyamıyorki ne edelimkiz ne eksikligin olcak be
bende alıp vere vere çatladı her tarafım zaten hamileyken başladı düzelmedi düzelmezmişevet ja su alip verme olayi cok sIKINTi... neyse hep birlikde basaricaz insallah
Buarada aksamlari taze zencefil cayi icmeye basladim bagirsaklari acayip calistiriyo denemek istersen:)
kız çok kibarsın sen meleğimbanada 50 dakika yazarmisiniz
Bir gunde 1 kilomu1 günde 1 kilo gitti mi kız hakkat aaaboooovvv bütün protein diyetlerini ben yapacam artık 10 gün yapsam yeter madem haftaya başlıyom alışveriş yapıyım önce neydi antrikkot lazım 10 tane demi
Beklemedeyim güüülüüüüm
Hadi beni şaşııırttt
Benimde 50 dakika var yazirmasiniz
Şekersiz fıstık ezmesi... Güzeeeelllllmenüm
kahvaltı: yarım ceviz, yarım kk otlu peynir, 2 ufak top peynir, 3 dilim tambuğday ekmeği, 3 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, 1 domates, 1 biber, 2 salatalık, 7 zeytin, çay
öğlen: fındık, 1 bardak süt, 1 muz
ara: 1 ufak portakal
akşam: balık ızgara, yeşil salata, çay
akşamı daha yemedik 7 buçukta anca yerim
1 litrede su içtim
21 santim çok iyi kııııızha bişi yokmuş erken doğum demi iyi sevindim
Yok canim duzenli yemek cok daha iyi tabi,benim ki imkansizlik yoksa bende yerim:)
ise baslayinca olur insallah.Bu arada Bfite 1 aydir gidiyorum,tan iyilesemedigim icin bugun 2 tur spor yaptim ve olcum yaptirdim.
Sonuc -2.5 kg ve 21 cm incelme
evet esimde diodu limonda kat diye... basla vallah cok iyi geliyolimon ve bal yapıyordum kış aylarında severimde kendilerini alıp bende içeyim ihtiyç var zaten çalışmasına
bende 25 dakika da benden var tatlim belki aksam bi yarim Saat daha eklerim bakalim isden cikinca durumum ne olcakkız çok kibarsın sen meleğimyazarım gülüüüüm
Sabah üc dilim biraz fazla geldi bana sanki canim ya dilimlerin kücükmüydü?menüm
kahvaltı: yarım ceviz, yarım kk otlu peynir, 2 ufak top peynir, 3 dilim tambuğday ekmeği, 3 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, 1 domates, 1 biber, 2 salatalık, 7 zeytin, çay
öğlen: fındık, 1 bardak süt, 1 muz
ara: 1 ufak portakal
akşam: balık ızgara, yeşil salata, çay
akşamı daha yemedik 7 buçukta anca yerim
1 litrede su içtim
Dediğin çayı nasıl yapıyorsun canımevet esimde diodu limonda kat diye... basla vallah cok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?