- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.441
çünkülüm sen gelmiyonYohh senin masallahin var eyuce geliyon veri guudd veriii
Hee gii ben 2 gün diyet iki gün yiyom o zamanda anca kilomu koruyombana 59 demisligi var tartinin
hadi bakalımAy dur haftaya daha duzgun yapacam sekerim
tebrikler kuzuuumkızlar pazartesi başlangıç kilom 72.5
bugün kilom 71.5
kare dilim ekmek normal boyutta canımSabah üc dilim biraz fazla geldi bana sanki canim ya dilimlerin kücükmüydü?
gülüm sen listede diildin ya bugün yani cumadan itibaren seni spor listesine alacamemelinbusesi 60 dk pilates yazalım şöyle afillisinden :)
Günaydın canim. Yorulmadın InsAllahGunaydin kizlardün gelemedim hic eşim erken uyandi
emelinbusesi kuzum 10 dk sporum var dünden çok oldu nasil tamamladim 10 dkyi bilmiyom
kitapları var canımNe guzel internette varmi dukan dieti yazsam cikar dimi
çek çek gülüm çok iyisin sporda tebrikBana 20 dakika saha yazarmisiniz eliptik bisiklete bide mekik cekicem
ben zencefilden üc ince dilim kesiyorum kabuksuz ve bardagin icine atiyorum üstünede direk kaynamis su ekliyorum bes dakika icinde birakip aliyorum zencefilleri ama daha yogu bi tat icin 10 dakikaya Kadar tutulabilir icinde ama 10 dakikayi gecmemesi önemli, bi cay kasigi bal ve bir iki Damla limon katabilirsin icineDediğin çayı nasıl yapıyorsun canım
aynen canimEvet çok leziz oluyor
kiz sekiz bile gec bana mesela 6 dan sonra yedimmi asiri gec gelioİpucu
Kızlarrr
Öğleni çorba salata yemek yogurt guzel yiyip
Akşam az yiyin
Akşam en geç sekizde yiyin
Tatlim o sabahki süz icine Seker katilmis bi süt dimi? onu azaltmani öneririm, tabi neden ictigigini bilmiorum ama:) ve nescafe ücübirarada yerine kendin yapsan kahveni daha iyi oda cok fazla Seker barindirio icinde bide yufka ekmegi mesela tb ekmegiyle degistirirsen ayni menüde nhemen hemen kalorilerin cogu gitmis olur.... bulgur pilavini tam bilmiorum iyimi diyete uygunmu degilmi diye ben genelde pilavdan uzak duruyorum:)menüm
sahur
1 kase şekerli süt
bir parça yufka ekmek
1 domates, salatalık
peynir
zeytin
1 paket form kraker
iftar
1kase mercimek çorbası
1 tabak domatesli bulgur pilavı
salata 2 bardak ayran , turşu
ara
1 nescafe 3 ü bir arada
5 tane yulaflı bisküvi
1 litre çay
60 dk yürüyüş
veremeynlerde var ben gibiAyy şaka gibi 100 gramm vermişim
öyle değil kız
ahahahah D***14. TAKİM 543. ETAP***
lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.1/65/0.1/0.15%)
Favelayn (66.3 ///%) yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
Bir garip (53 //%) Sabit yeni uye başlangıç tarihi 24 ekim, baslangic kilo 56, hedef kilo 50
Melekemal: : (71,5//%)yeni uye başlangıç tarih 22 ekim Pazar Baslangic kilo 71 , hedef kilo 60,
14. Takim ortalamasi: %
ne ekmegi yiyosun canim? ve nekadar b üyüklükde dilimlerin?@lilipit liste harika.ben bu kadar yesem ooohoooo. Ac geziyorum gibi geliyor bana.
Bugunku menum
Sabah
Yumurta yağda
1 kk helva
5 zeytin
2 kk beyaz peynir
1kk kaşar peyniri
1 ck reçel
3 dilim ekmek
Öğlen
1 kase yoğurt
1 kase kapuska
1 dilim ekmek
Ara
2 ceviz 4 Erik
Akşam
1 tabak portakallı kereviz
1 kase yoğurtlu tarhana
2 çatal havuc salatası
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak çay
2 tane yulaflı bisküvi
Spor sonrası
1 muz
4 litre su ( bugün abartmisim resmen suyu)
1 bardak su içine rezene, gece çayı lactamil ve süt damlası katip içtim ..
Tatlim o sabahki süz icine Seker katilmis bi süt dimi? onu azaltmani öneririm, tabi neden ictigigini bilmiorum ama:) ve nescafe ücübirarada yerine kendin yapsan kahveni daha iyi oda cok fazla Seker barindirio icinde bide yufka ekmegi mesela tb ekmegiyle degistirirsen ayni menüde nhemen hemen kalorilerin cogu gitmis olur.... bulgur pilavini tam bilmiorum iyimi diyete uygunmu degilmi diye ben genelde pilavdan uzak duruyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?