- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.481
he yaa ilk güne göre -200sen artı mısın -200 yazıyo orda
aynı hesaplamayla yapıcaksın yüzdenin ve farkın basına artı koycaksın
Hediyemi hazırlasen ver bn sana b, hediye vercm söz
aday listesine ekle bibiğiiimmmmm
ah parantezleride sileymişin keşkelerimUMEYYE
Beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattın emoşumbenden çok verecein garanti
Neyse biz bize yeteriz canimmm merak etme gidecek o kilocuklar ♡♡malesef kuzum o kadar param olsa keşke özel hoca tutar eve spor salonu kurardım bide diyetisyenci bütün gün dibimde otursa tımam
Ben 10 dk atlayınca ruhumu teslim ediyorum resmenkızlar geçen haftanın birincisi 1 saat ip atladım diyo yaa şaka gibi
anladim canim.. evet onlardan kacinmaya calisirsan ayni menüyle birsürü kalori azatlmis olursun:) cayi sekerlimi iciyosun?Aslında dün şeker krizim vardı. Napacağımı şaşırdım. Neyse bi daha olmaz inşallah
haftaya sabit yada eksi gelirsen listeye girme işin erteleniyo biliyosn dimihe yaa ilk güne göre -200
ben degil kendin hazırlıcanHediyemi hazırla
1 saat mikızlar geçen haftanın birincisi 1 saat ip atladım diyo yaa şaka gibi
çayı şekersiz içiyorum. Ama bazen böyle geliyor krizanladim canim.. evet onlardan kacinmaya calisirsan ayni menüyle birsürü kalori azatlmis olursun:) cayi sekerlimi iciyosun?
Ben 10 dk atlayınca ruhumu teslim ediyorum resmen
Bitleniyonmu gi ip atlarkenehaftaya sabit yada eksi gelirsen listeye girme işin erteleniyo biliyosn dimi
ben degil kendin hazırlıcansaa bi gün serbest gün vercem
1 saat miay kocama diyim bana ip alsın ama bn cok atlayınca her yanım kaşınıyo banyoya zor atıyorm kendimi
bende birazdan deneyeceğim. Bakalım kaç dakika dayanabiliyorum.haftaya sabit yada eksi gelirsen listeye girme işin erteleniyo biliyosn dimi
1 saat miay kocama diyim bana ip alsın ama bn cok atlayınca her yanım kaşınıyo banyoya zor atıyorm kendimi
hee bitleniyom ipten bulaşıyo zaarBitleniyonmu gi ip atlarkeneo nasıl bir cümle öyle ahahahha tamam ama o gün bugün olsun yada yarin sabah olsun cunki hazırlık yapicam biliyorsun
bn sayıyla atlıyodum kuzu ilk gün 100 2. gün 200 öyle anca 500e cıkabildiydmbende birazdan deneyeceğim. Bakalım kaç dakika dayanabiliyorum.
ara ara atlayıp toplamını yazıyodur yaa atlanırmı ölür insankızlar geçen haftanın birincisi 1 saat ip atladım diyo yaa şaka gibi
dalga geçme be balon gibiyim şuan kanepeden uçacam gibi sanki pöfpöfümBeni çok büyük hayal kırıklığına uğrattın emoşum
anaam kız kilo versemde sabit kalsamdamı giremiyom niyekihaftaya sabit yada eksi gelirsen listeye girme işin erteleniyo biliyosn dimi
eksi değil kız artı olcaktı o sorry :ara ara atlayıp toplamını yazıyodur yaa atlanırmı ölür insan
dalga geçme be balon gibiyim şuan kanepeden uçacam gibi sanki pöfpöfümbend ekendimi uğrattım vallah billah
anaam kız kilo versemde sabit kalsamdamı giremiyom niyeki
ölem ben
Gelecem bende sösçünkülüm sen gelmiyon
gocama didim tm artık diyete baslıyoz didim o da 84 oldu çünkülüm ailecek alıyok
hadi bakalımsiz listeye girseniz de artıkın aday listesiylen ugrasmasam kız güzel olmaz mı
Coh yoruldum giz sormaGünaydın canim. Yorulmadın InsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?