- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.461
ayy kardeşim çok pattis yediydi ya hortum saldılar sonra öyle kabız olmuştu yani yaaaben doğumdan sonra o kadar kötü olmuştumki ağlamıştım hüngür hüngür sonra gözüm döndü elime aldım suyu kaşık kaşık zeytinyağınıda içtim. Sonra öyle rahatladımki anlatamam
bende alıcam süpürge ama karar veremedim eskisi çekmiyo artık ya baktım bin lira dedilerSagolasin canim rabbim olmayanlarada nasip etsin ev alali tam bir yil olacak 11ci ayin sonunda
Bi akrabamiz var yıllardir gelcek hayirli olsuna onunla beraber 4 tane tryzelerimde gelcek gelini kızları torunlari ooooo hem oturak die kucuk kucuk bebe cok nasil olcak bide venimkiler var ice kuduracaklar :)) obovv 11 cocukla iyi otururuk :))
Evett gecmisi okuyamadim ve cokkk yorgunum sabah temuzlik yaptim oglen sonu saat 2 den aksam 8ce avm lerr gezdim elektirik spurgeye baktım buyuk salona şark Köşesi ne baktim fiyatlar ucukkk
Bana iki saat spor yazz 120 dk hakittim ben bu rakami :))
turşu yapım bu sene tuzu az oldu diye herif yemiyo ya çok tuzlu yiyo daha tadına bakmadan tuz basıyo ya yemeğe neyimYok canim yakin akrabalarim teyzelerim gelcek yemek yapıyım dedim vaz gectim; acma kete ,kekli baklava,patates salatası, tavuklu sehriye salatası, lahana sarması,bal kabak tatlısı da yaparım cok bizde :) ,yanina tursuda çıkarırım ara ara yani tabak hazirliyim diyom hep yemek oluyordy degisiklik olsun ben kendime haslan patitis bol salata yeter diğerlerini onlara yedirirdm evde kalmasin..
çok güzel canım devamGünaydın hanımlar
Bir emziren anne mönüsü de benden:
Sabah
2 dilim uno denge ekmeği kızarmış
3 siyah zeytin
4 küçük parça beyaz peynir
1 çay kaşığı tereyağı
Ara
125 ml yağsız yoğurt
2 hurma
2 tam ceviz (4 kanat)
Öğle
İki kase mercimek çorbası 2 dilim denge ekmek
Ara
1 küçük muz 1 avuç çekirdek 1 avuç badem
Akşam
1 tabak kıymalı yoğurtlu pazı kavurma
1 dilim denge ekmek
Ara
2 lokum, 1 mandalina
Bolca su
Güzel günler dilerim
Damlaya damlaya göl olacak insAllahveremeynlerde var ben gibi
Ayy düşündüm valla kizahahahah Dutanmadınmı yazarkene sabi yazaydn bari
zencefil cayi dene taze sencefilden heleki zencefili 10 dakikadan fazla bekletip icersen wc garantiKizlar bende kabizim onerebiliceginiz bisey varmi
Cnm ekmek fazla gıbı geldı
Hem mercımek hem ekmek bır ogunde fazla
Salata ve yemek olabılırdı oglen
Ama genel olarak guzel
ahahaDamlaya damlaya göl olacak insAllahcanım sende baska ama belki vücudun dinlenmesi gerekiyor. Vericez InsAllah yaza kadar adriana lima olucaz
Ayy düşündüm valla kizutanarak yazdim
Yaa bilmemmiahaha100gr bile önemli bizim için biliyisiiinnnn şıkı yıpıyırııımmm
anladim canim avuc ici büyüklügündeyse sorun yok daha büyükse iki dilim daha iyi olabilir:)kare dilim ekmek normal boyutta canım
gülüm sen listede diildin ya bugün yani cumadan itibaren seni spor listesine alacam
ahhaah yaza kadar ben dünya olur yuvarlanırımDamlaya damlaya göl olacak insAllahcanım sende baska ama belki vücudun dinlenmesi gerekiyor. Vericez InsAllah yaza kadar adriana lima olucaz
Ayy düşündüm valla kizutanarak yazdim
antibiyotik kilo yapar kuzum ödem oluşur vücutta bırakınca inersingünaydın kuzular ben iyice şişmişim antibiyotiktenmi yatmaktanmı ne bilmiyorum balon oldum antibiyotikmi dokundu acaba
73,2 kiloyum başlangıçtan -200 gram
ama geçen cumadan çok fazla + 1,3 kilo
*** ADAYLAR LİSTESİ***
@mihracee (68///%)yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
emelinbusesi (71.8///%) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63..
@pembebalerin n(85,5 / / /%)3kasım cuma Baslangic kilo85,5 , hedef kilo 79,9
@ertugrulunhalimesi si (61 / / /%)3kasım cuma Baslangic kilo61 , hedef kilo 50
@UMEYYE (72,5 /71,5/1 /%1.38)5kasım Pazar Baslangic kilo72,5, hedef kilo 52
@SaiKing ( 61/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo61, hedef kilo 58
@yesiltazenane ( 82/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo82, hedef kilo 71
@Cgkfte ( 58/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo 58, hedef kilo53
@heksi ( 69/ / /%)9kasım perşembe Baslangic kilo 69, hedef kilo57
O kadın hepimize hayal zatenahhaah yaza kadar ben dünya olur yuvarlanırımadriana lima bana hayal gibi şuan
anaaaam senden küsuratlı bişi bekliyodum kııız şekeeeeer 11 buçuk dakka felam olmasın ooo yanlış hesapladın benceGunaydin kizlardün gelemedim hic eşim erken uyandi
emelinbusesi kuzum 10 dk sporum var dünden çok oldu nasil tamamladim 10 dkyi bilmiyom
anam biz neyiz arkadaş diilmiyiz aaaaAdaylara bak
Harıka
Bol bereketli
Cogu bnm arkadasım
ada
ezgi mola şu an adriana gibi olmuş durumdaO kadın hepimize hayal zatendaha gerçekçi birini bulmalıyız ezgi mola olabilir mesela
Ama çok doğal bayılıyorum o kadınaezgi mola şu an adriana gibi olmuş durumda
sen ver bn sana b, hediye vercm sözYaa bilmemmihaftaya en cok ben vericem gorursunuz. Madalyamı hazırlayın ahahah
aday listesine ekle bibiğiiimmmmmgünaydın kuzular ben iyice şişmişim antibiyotiktenmi yatmaktanmı ne bilmiyorum balon oldum antibiyotikmi dokundu acaba
73,2 kiloyum başlangıçtan -200 gram
ama geçen cumadan çok fazla + 1,3 kilo
bende yapiyim yaaben zencefilden üc ince dilim kesiyorum kabuksuz ve bardagin icine atiyorum üstünede direk kaynamis su ekliyorum bes dakika icinde birakip aliyorum zencefilleri ama daha yogu bi tat icin 10 dakikaya Kadar tutulabilir icinde ama 10 dakikayi gecmemesi önemli, bi cay kasigi bal ve bir iki Damla limon katabilirsin icine
benden çok verecein garantiYaa bilmemmihaftaya en cok ben vericem gorursunuz. Madalyamı hazırlayın ahahah
sen ver bn sana b, hediye vercm söz
aday listesine ekle bibiğiiimmmmm
ah parantezleride sileymişin keşkelerimUMEYYE
olcak olcak ben ilk denememde kaç kere liste paylaşmştm hatırlamıyorm her sefernde bi yernde yanlş olduydu
al bendende o kadarınıahhaah yaza kadar ben dünya olur yuvarlanırımadriana lima bana hayal gibi şuan
bilmiyom menüleri gördünüz işte aç yattım eşim kızdı yaaantibiyotik kilo yapar kuzum ödem oluşur vücutta bırakınca inersin
malesef kuzum o kadar param olsa keşke özel hoca tutar eve spor salonu kurardım bide diyetisyenci bütün gün dibimde otursa tımamAma çok doğal bayılıyorum o kadınaayy bizimde diyetisyenimiz olsa özel spor hocalarımız olsa bizde burda kalori saymazdık
ekleyecüükde artı nasıl ekleniyo ya yüzsüz yüzsüz ekleyecemmisen ver bn sana b, hediye vercm söz
aday listesine ekle bibiğiiimmmmm
ah parantezleride sileymişin keşkelerimUMEYYE
sen artı mısın -200 yazıyo ordaal bendende o kadarını
bilmiyom menüleri gördünüz işte aç yattım eşim kızdı yaa
malesef kuzum o kadar param olsa keşke özel hoca tutar eve spor salonu kurardım bide diyetisyenci bütün gün dibimde otursa tımam
ekleyecüükde artı nasıl ekleniyo ya yüzsüz yüzsüz ekleyecemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?