- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.681
günaydın naber kuzum
Sanada gunaydin hosgeldin
Ayy hadi inşallah kuzum bende bi 55 olaydimİyi regli oldum bugün 1 hafta kendimi toplayım 68e ineyim diyorum sen naptın kaç kilosun
senin hedef ne bu hafta bakim 1 hafta çok relaksım 68e inecem var mı haftalık hedefin
Vallaha yok ama sen diyince hadi benimde hedefim olsun denetimiiimm.İyi regli oldum bugün 1 hafta kendimi toplayım 68e ineyim diyorum sen naptın kaç kilosun
senin hedef ne bu hafta bakim 1 hafta çok relaksım 68e inecem var mı haftalık hedefin
Ee bizlede ingilen kaapıııtaaaan gülüüüüm sensiz kaldık kııııİyyim kuzum sporumu yaptım kahvaltimi yaptim bissuru işim vağ eşimin izni bitti iki gün gunduzleri evde yok temizligimi bitircem pazartesi nobete basliyo gunduz pek iş yapamiyom esim varkeneee
Sanada gunaydin hosgeldin
Beyaz lahana çorbası detoksuda var internette bağırsaklarıds temizler bir bak istersen internetten.nasıl enerjik kalktım bilmiyorum sanırım annelerde kalmam etkiliydi onlarda kalmak bize iyi geliyor ...
vlla bilemiyorum ki protein pazartesi yaparım yada yarın yaparım kalorimi 1 gün için 700 800 civarında tutrım günlükte 45 dk spor yaparım yürüyüş dışında tabi ... bktım olmuyor ayran aşı detoksu vardı onu yaparım ama bu saydıklarım beni toparlar haftaya cumaya eski kiloma düşmüş olurum
günaydın naber kuzum
İyyim kuzum sporumu yaptım kahvaltimi yaptim bissuru işim vağ eşimin izni bitti iki gün gunduzleri evde yok temizligimi bitircem pazartesi nobete basliyo gunduz pek iş yapamiyom esim varkeneee
Sen 52 53 lerde değil miydin ? öyle hatırlıyorum ben sanki? Kaç kilo aldın??Ayy hadi inşallah kuzum bende bi 55 olaydimhala 57 yim bi kilo aliyom geri veriyom dün sağlıklı browni yaptim öğleden sonra 3 küçük dilim yidim sonra o beni bi doyurdu bi öğün yemis gibi sonra aksam yemegi yimedim bi iki lokma meyve attim agzima 400 gr virmisim mutluyum oglen de simit yimistim 1 e yakın bu saglikli kekler kurabiyeler sekeri oynatmadigindan acayip doygunluk veriyi 57.1 im
Ahahahaha bende yaptım öğleden sonra yiyem bari :) koca kişisi şekersiz buldu yalnızAyy hadi inşallah kuzum bende bi 55 olaydimhala 57 yim bi kilo aliyom geri veriyom dün sağlıklı browni yaptim öğleden sonra 3 küçük dilim yidim sonra o beni bi doyurdu bi öğün yemis gibi sonra aksam yemegi yimedim bi iki lokma meyve attim agzima 400 gr virmisim mutluyum oglen de simit yimistim 1 e yakın bu saglikli kekler kurabiyeler sekeri oynatmadigindan acayip doygunluk veriyi 57.1 im
Hee ben gelemiyom fazlaVallaha yok ama sen diyince hadi benimde hedefim olsun denetimiiimm.
Dün artı çıktım ya bari onu vereyim ilk cuma gibi 71.8 e düşeyim en azından bu cuma yalnız gelenim gidenim çok ya ne hikmet anlamadım ben çıkmıyom pek millet emele gidek diye söleşmiş het grlrn elinde börek çörek Allah razı olsun ama olan bana oluyiiii oğlanada vermek istemiyom kilo alacak zaten maşallahı var keşke marul getirseler ıspabak getirseler
Ee bizlede ingilen kaapıııtaaaan gülüüüüm sensiz kaldık kıııı
Bu arada avatardaki çikin kadın kim kı
Hee 1 hafta esim evdeydi yapamadim pek bugun eyuce bi temizliyemGünaydınlar
Beyaz lahana çorbası detoksuda var internette bağırsaklarıds temizler bir bak istersen internetten.
Kolay gelsin canım işi dimek spor demek kalori yakmak deme öyle düşün
Sen 52 53 lerde değil miydin ? öyle hatırlıyorum ben sanki? Kaç kilo aldın??
Ayy benim esimde sekersiz bulmustu diger yaptigimda bu sefer üzüm pekmeziyle yaptim o daha sekerli diye baya guzel kivamda oldu seker ben bayılıyom bu browniye kahveyleAhahahaha bende yaptım öğleden sonra yiyem bari :) koca kişisi şekersiz buldu yalnız
ayy iş deme benimde var çamaşır var evi süpürcem lavabolar yıkanacak 2 3 çeşit yemek yapıp dolaba koycam.. tam buğdaydan da kek yapasım vardı browni dicince sen yulaflı bişiler yaparımİyyim kuzum sporumu yaptım kahvaltimi yaptim bissuru işim vağ eşimin izni bitti iki gün gunduzleri evde yok temizligimi bitircem pazartesi nobete basliyo gunduz pek iş yapamiyom esim varkeneee
kız sen bu kadar çok kalmazdın ne oldu sana böyle 57 yapıştı kaldı mı ?Ayy hadi inşallah kuzum bende bi 55 olaydimhala 57 yim bi kilo aliyom geri veriyom dün sağlıklı browni yaptim öğleden sonra 3 küçük dilim yidim sonra o beni bi doyurdu bi öğün yemis gibi sonra aksam yemegi yimedim bi iki lokma meyve attim agzima 400 gr virmisim mutluyum oglen de simit yimistim 1 e yakın bu saglikli kekler kurabiyeler sekeri oynatmadigindan acayip doygunluk veriyi 57.1 im
hedefler iyidir eskiden günlük hedef koyardımVallaha yok ama sen diyince hadi benimde hedefim olsun denetimiiimm.
Dün artı çıktım ya bari onu vereyim ilk cuma gibi 71.8 e düşeyim en azından bu cuma yalnız gelenim gidenim çok ya ne hikmet anlamadım ben çıkmıyom pek millet emele gidek diye söleşmiş het grlrn elinde börek çörek Allah razı olsun ama olan bana oluyiiii oğlanada vermek istemiyom kilo alacak zaten maşallahı var keşke marul getirseler ıspabak getirseler
Ee bizlede ingilen kaapıııtaaaan gülüüüüm sensiz kaldık kıııı
Bu arada avatardaki çikin kadın kim kı
Süpersin canımSelamlar hatun kişiler parka gidip 40 dk sporumu yaptım geldimkahvaltı ve öğle yemeğini birleştirerekten bir adet simitinde olduğu süper bir kahvaltı yaptım. Şimdi bir saat kadar okuma yapacağım. Ardından dışarda işlerim var. Bu arada geçen hafta cmt sabahı yartıda 59.9 iken bu sabah 58.3'tüm kaldı 8 kilo hayırlısıyla.
bkayım şimdiGünaydınlar
Beyaz lahana çorbası detoksuda var internette bağırsaklarıds temizler bir bak istersen internetten.
Kolay gelsin canım işi dimek spor demek kalori yakmak deme öyle düşün
Sen 52 53 lerde değil miydin ? öyle hatırlıyorum ben sanki? Kaç kilo aldın??
Olmazmi suyun icine nane limon salatalik atiliyor zarari olurmuhaa sen tedbirli olmalısın detoks falan sna gelmez kuzum kısa yürüş yap sadece
Sonradan benimde aklıma geldi üzüm pekmeziyle yapsaydım dedim çünkü geçen üzüm pekmeziyle yaptığım browniyi beğenmişti bidahakine artıkAyy benim esimde sekersiz bulmustu diger yaptigimda bu sefer üzüm pekmeziyle yaptim o daha sekerli diye baya guzel kivamda oldu seker ben bayılıyom bu browniye kahveylebiraz da tam pişirmiyom islak birakiyom yaa tam tatli krizlik 1 dilim yii giz benim gibi 3 dilim yersen aksam yemegi yoh
Aynen benimde dunya isim var çamaşır falan birikti tuvalet banyoayy iş deme benimde var çamaşır var evi süpürcem lavabolar yıkanacak 2 3 çeşit yemek yapıp dolaba koycam.. tam buğdaydan da kek yapasım vardı browni dicince sen yulaflı bişiler yaparım
kız sen bu kadar çok kalmazdın ne oldu sana böyle 57 yapıştı kaldı mı ?
hedefler iyidir eskiden günlük hedef koyardımiyi veriyordum ... çörekler güzel olur canım çekti şimdi
oğlanında kilosu varsa senle spor yapsın kuzum erkekler kası sever hem kilo vermiş olur hem ileriye yatırım olur .. ya da şöyle manalina portakal muz getirseler daha iyi olmaz mı
Aslinda ben az sekerliyi daha cok seviyom ama herkese hitap etsin diyerekte uzumle yaptim 6 dilim yidi gocamSonradan benimde aklıma geldi üzüm pekmeziyle yapsaydım dedim çünkü geçen üzüm pekmeziyle yaptığım browniyi beğenmişti bidahakine artık
Misafir geldimi ondan yapayım bende yiyebilirim böyleceAslinda ben az sekerliyi daha cok seviyom ama herkese hitap etsin diyerekte uzumle yaptim 6 dilim yidi gocamsonra o da aksam yemegi yiyemedi ama küçüktü dilimler
Sağlıklı bravni nası kız unsuz muAyy hadi inşallah kuzum bende bi 55 olaydimhala 57 yim bi kilo aliyom geri veriyom dün sağlıklı browni yaptim öğleden sonra 3 küçük dilim yidim sonra o beni bi doyurdu bi öğün yemis gibi sonra aksam yemegi yimedim bi iki lokma meyve attim agzima 400 gr virmisim mutluyum oglen de simit yimistim 1 e yakın bu saglikli kekler kurabiyeler sekeri oynatmadigindan acayip doygunluk veriyi 57.1 im
Ay ne kadan sağlıklı kız iyi gelir ne olacakOlmazmi suyun icine nane limon salatalik atiliyor zarari olurmu
Kı bende yapam de tarifi yaa akşam yemek yok bravnik var diyecemAslinda ben az sekerliyi daha cok seviyom ama herkese hitap etsin diyerekte uzumle yaptim 6 dilim yidi gocamsonra o da aksam yemegi yiyemedi ama küçüktü dilimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?