Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi regli oldum bugün 1 hafta kendimi toplayım 68e ineyim diyorum sen naptın kaç kilosun

senin hedef ne bu hafta bakim 1 hafta çok relaksım 68e inecem var mı haftalık hedefin
Ayy hadi inşallah kuzum bende bi 55 olaydim hala 57 yim bi kilo aliyom geri veriyom dün sağlıklı browni yaptim öğleden sonra 3 küçük dilim yidim sonra o beni bi doyurdu bi öğün yemis gibi sonra aksam yemegi yimedim bi iki lokma meyve attim agzima 400 gr virmisim mutluyum oglen de simit yimistim 1 e yakın bu saglikli kekler kurabiyeler sekeri oynatmadigindan acayip doygunluk veriyi 57.1 im

İyi regli oldum bugün 1 hafta kendimi toplayım 68e ineyim diyorum sen naptın kaç kilosun

senin hedef ne bu hafta bakim 1 hafta çok relaksım 68e inecem var mı haftalık hedefin
Vallaha yok ama sen diyince hadi benimde hedefim olsun denetimiiimm.
Dün artı çıktım ya bari onu vereyim ilk cuma gibi 71.8 e düşeyim en azından bu cuma yalnız gelenim gidenim çok ya ne hikmet anlamadım ben çıkmıyom pek millet emele gidek diye söleşmiş het grlrn elinde börek çörek Allah razı olsun ama olan bana oluyiiii oğlanada vermek istemiyom kilo alacak zaten maşallahı var keşke marul getirseler ıspabak getirseler
İyyim kuzum sporumu yaptım kahvaltimi yaptim bissuru işim vağ eşimin izni bitti iki gün gunduzleri evde yok temizligimi bitircem pazartesi nobete basliyo gunduz pek iş yapamiyom esim varkeneee

Ee bizlede ingilen kaapıııtaaaan gülüüüüm sensiz kaldık kıııı
Bu arada avatardaki çikin kadın kim kı

Sanada gunaydin hosgeldin

Günaydınlar

Beyaz lahana çorbası detoksuda var internette bağırsaklarıds temizler bir bak istersen internetten.

günaydın naber kuzum

İyyim kuzum sporumu yaptım kahvaltimi yaptim bissuru işim vağ eşimin izni bitti iki gün gunduzleri evde yok temizligimi bitircem pazartesi nobete basliyo gunduz pek iş yapamiyom esim varkeneee

Kolay gelsin canım işi dimek spor demek kalori yakmak deme öyle düşün

Sen 52 53 lerde değil miydin ? öyle hatırlıyorum ben sanki? Kaç kilo aldın??

Ahahahaha bende yaptım öğleden sonra yiyem bari :) koca kişisi şekersiz buldu yalnız

Selamlar hatun kişiler parka gidip 40 dk sporumu yaptım geldim kahvaltı ve öğle yemeğini birleştirerekten bir adet simitinde olduğu süper bir kahvaltı yaptım. Şimdi bir saat kadar okuma yapacağım. Ardından dışarda işlerim var. Bu arada geçen hafta cmt sabahı yartıda 59.9 iken bu sabah 58.3'tüm kaldı 8 kilo hayırlısıyla.

Hee ben gelemiyom fazla malesef esim ikindi vakti geliyo isten o gelene kadar temizligi yemegi yapiyim sonra yapamiyom
Ayy cirkin mi ben bu kadini coh severem hep izliyom makyajlarini sondjra deluxe

Hee 1 hafta esim evdeydi yapamadim pek bugun eyuce bi temizliyem
Hee kiz ramazandan bayramdan sonra 54 oldum 53 54 gidip geliyodum sonra düşük yaptim yeme krizleri falan bi ara 59 bile gördüm simdi 57 yim54 olsam yeterli

Ahahahaha bende yaptım öğleden sonra yiyem bari :) koca kişisi şekersiz buldu yalnız
Ayy benim esimde sekersiz bulmustu diger yaptigimda bu sefer üzüm pekmeziyle yaptim o daha sekerli diye baya guzel kivamda oldu seker ben bayılıyom bu browniye kahveyle biraz da tam pişirmiyom islak birakiyom yaa tam tatli krizlik 1 dilim yii giz benim gibi 3 dilim yersen aksam yemegi yoh

ayy iş deme benimde var çamaşır var evi süpürcem lavabolar yıkanacak 2 3 çeşit yemek yapıp dolaba koycam.. tam buğdaydan da kek yapasım vardı browni dicince sen yulaflı bişiler yaparım
kız sen bu kadar çok kalmazdın ne oldu sana böyle 57 yapıştı kaldı mı ?

hedefler iyidir eskiden günlük hedef koyardım iyi veriyordum ... çörekler güzel olur canım çekti şimdi
oğlanında kilosu varsa senle spor yapsın kuzum erkekler kası sever hem kilo vermiş olur hem ileriye yatırım olur .. ya da şöyle manalina portakal muz getirseler daha iyi olmaz mı

Süpersin canım simit yimisin bugun karbonhidrati kıs gelsinn 57

bkayım şimdi

Sonradan benimde aklıma geldi üzüm pekmeziyle yapsaydım dedim çünkü geçen üzüm pekmeziyle yaptığım browniyi beğenmişti bidahakine artık

Aynen benimde dunya isim var çamaşır falan birikti tuvalet banyo browni yap bence
Ayy dogru duzgun diyet yapmiyom da ondan gı 2 gün diyet yapiyom 2 gün yiyom sadece kilomu koruyabiliyom ondanama bu hafta kararliyim 56 olcam artik esim tatli istiyi adam doymiyi dün kandirdim saglikli yiyek diye browni yaptim 6 dilim yidi adam bugunde kadayıflı muhallebi istiyi

Sonradan benimde aklıma geldi üzüm pekmeziyle yapsaydım dedim çünkü geçen üzüm pekmeziyle yaptığım browniyi beğenmişti bidahakine artık
Aslinda ben az sekerliyi daha cok seviyom ama herkese hitap etsin diyerekte uzumle yaptim 6 dilim yidi gocam sonra o da aksam yemegi yiyemedi ama küçüktü dilimler

Sağlıklı bravni nası kız unsuz mu

Olmazmi suyun icine nane limon salatalik atiliyor zarari olurmu
Ay ne kadan sağlıklı kız iyi gelir ne olacak
Aslinda ben az sekerliyi daha cok seviyom ama herkese hitap etsin diyerekte uzumle yaptim 6 dilim yidi gocam sonra o da aksam yemegi yiyemedi ama küçüktü dilimler
Kı bende yapam de tarifi yaa akşam yemek yok bravnik var diyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…