Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız keşke benimki de istese off benimde canım herşey istiyor kadayıflı muhallebi dedin ondan istedi
hadai bakalım

Hee 1 hafta esim evdeydi yapamadim pek bugun eyuce bi temizliyem
Hee kiz ramazandan bayramdan sonra 54 oldum 53 54 gidip geliyodum sonra düşük yaptim yeme krizleri falan bi ara 59 bile gördüm simdi 57 yim54 olsam yeterli
Çok geçmiş olsun canım.. ama senin azminle yeniden 52 lerr ineceğine eminim.

puff sarımsak kürü varmış bende onumu denesem. Bende gideceğim annemlere. Eşim yokken sarımsak kürü yapayım bari.
Hepinize meydan okuyorum. Bu haftanın birincisi benim

Haplarımı almaya gitmeliyim canım 1 2 haftaya gidicem InsAllah kizlar listeye girince insAllah daha hızlı kilo vericem metabolizma calisinca. Haftaya full spor planladım canimmm
aahahahaha hahahaha ay ful sipor yapacak
bleeeeeekkkkkk hiç güleceim yoktu kıııııııııııııııııııızzzzzz
puff sarımsak kürü varmış bende onumu denesem. Bende gideceğim annemlere. Eşim yokken sarımsak kürü yapayım bari.

Hepinize meydan okuyorum. Bu haftanın birincisi benim
hadi bakem bekliyoz işallah

ben kullanmadım sarraf kullanmıştı sanki

olduuu beee sonunda kııııız tebriiikk
M Melekemal ben kullandım klomen..ilk kızimda üçüncü kullanımda hamile kaldım ikinci kızımda ilk ayda..sakın bitkisel kür falan yapma ağır spor da yapma yürüyüş yeterli senin için..hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…