- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.701
bitki içme bence bende içmedim hiç etkilerini bilemeyizOlmazmi suyun icine nane limon salatalik atiliyor zarari olurmu
kız keşke benimki de isteseAynen benimde dunya isim var çamaşır falan birikti tuvalet banyobrowni yap bence
Ayy dogru duzgun diyet yapmiyom da ondan gı2 gün diyet yapiyom 2 gün yiyom sadece kilomu koruyabiliyom ondan ama bu hafta kararliyim 56 olcam artik esim tatli istiyi adam doymiyi dün kandirdim saglikli yiyek diye browni yaptim 6 dilim yidi adam bugunde kadayıflı muhallebi istiyi
Hee bekle geçersinGünaydın kızlar bende regli oldum bir hafta sahalardayım bol kocaman spor yapacam @Blacksee55 i gececem@selcanmehmetcan bu hafta kaç kilo veriyoruz bebişim var mı arttıran üstüne katan
Haklisin bugn bitirim suyumu yapmam adet lursam yaparimbitki içme bence bende içmedim hiç etkilerini bilemeyiz
Bu takım ısımlerı harıka oluyor10-16 KASIM SPOR YARIŞMASI LİSTESİ
ADRİANA LİMA' LAR
emelinbusesi 0
@keptinn
@Favelayn
M Melekemal 80 +
SekerPancarii 33 +
@Bir garip
@sarraf
@yesiltazenane
GİGİ HADİD' LER
heksi 60 +
@Buki_89
@pembebalerin
@Blacksee55 20 +
SchonerDuft 60 +
@selcanmehmetcan
E elaalemi . 40 +
UMEYYE 45 +
Pattisler kazandı ve @selcanmehmetcan bacıBu takım ısımlerı harıka oluyor
Gecen haftanın bırıncı hangışi
DiyorsunHee bekle geçersinki zaten beni geçmek marifet değil
Aynen kuzum kür uyguladın mı hiç..Haklisin bugn bitirim suyumu yapmam adet lursam yaparim
Çok geçmiş olsun canım.. ama senin azminle yeniden 52 lerr ineceğine eminim.Hee 1 hafta esim evdeydi yapamadim pek bugun eyuce bi temizliyem
Hee kiz ramazandan bayramdan sonra 54 oldum 53 54 gidip geliyodum sonra düşük yaptim yeme krizleri falan bi ara 59 bile gördümsimdi 57 yim 54 olsam yeterli
Haplarımı almaya gitmeliyim canım 1 2 haftaya gidicem InsAllah kizlar listeye girinceDiyorsunspor yapmak gibi planların yok mu yoksa ....
Senin tedavi nasıl gidiyor
Hepinize meydan okuyorum. Bu haftanın birincisi benim10-16 KASIM SPOR YARIŞMASI LİSTESİ
ADRİANA LİMA' LAR
emelinbusesi 0 + 15
@keptinn
@Favelayn
M Melekemal 80 +
SekerPancarii 33 +
@Bir garip
@sarraf
@yesiltazenane
GİGİ HADİD' LER
heksi 60 +
@Buki_89
@pembebalerin
@Blacksee55 20 +
SchonerDuft 60 +
@selcanmehmetcan
E elaalemi 40 +
UMEYYE 45 +
Haplarımı almaya gitmeliyim canım 1 2 haftaya gidicem InsAllah kizlar listeye girinceinsAllah daha hızlı kilo vericem metabolizma calisinca. Haftaya full spor planladım canimmm
hadi bakem bekliyoz işallahpuff sarımsak kürü varmış bende onumu denesem. Bende gideceğim annemlere. Eşim yokken sarımsak kürü yapayım bari.
Hepinize meydan okuyorum. Bu haftanın birincisi benim
Sporsuz gitmiyor gercektendeSpor salonuna yazılcam yakında komşumu bekliyorum onunla gidicez...spir olmadan kilo daha az gidiyo malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?