Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bebiş yaptı kiz ondan meyve aldim birde rezene cayi aldim. Salmış memelerini bingil bingil dolanıyordu ahahahaha diyorki dalga gecme sende böyle olacaksın

Eyyy allahim yaa beni etiketleyince bende bisey oldu sandim daha bugunku sporu yazmadik kiskanma sen acikta yaramazlik ben edem
dünkü sporun kaç kız geçtinmi keptini
geçmiş olsun kuzuya menün kötü değil ya triliçeyi bile yarım yemişin

Dun portal da odem attiran detoks icicegi girdum 1 litre suya 1 limon 1 salatalik 10 tanede taze nane dali atiyormussun tum gun onu icicekmissin boyle bisey deniyen varmi bide ben sabahlari ilik suyla limonlu su denedim ise yaramadi

10-16 KASIM SPOR YARIŞMASI LİSTESİ

ADRİANA LİMA' LAR

@emelinbusesi
@keptinn
@Favelayn
@Melekemal
@SekerPancarii
@Bir garip
@sarraf
@yesiltazenane

GİGİ HADİD' LER

@heksi
@Buki_89
@pembebalerin
@Blacksee55
@denetim
@selcanmehmetcan
@elaalemi
@UMEYYE

BACILAR YENİ LİSTEMİZ HUZURLARINIZDAAAAAAA
LİSTE DIŞI OLAN KUZULARDA SPOR YAPSINLAR AMA TABİ

yaaa bu liste olayyy
dün 60 dk yürüyüşüm var benim

Dun portal da odem attiran detoks icicegi girdum 1 litre suya 1 limon 1 salatalik 10 tanede taze nane dali atiyormussun tum gun onu icicekmissin boyle bisey deniyen varmi bide ben sabahlari ilik suyla limonlu su denedim ise yaramadi
limonlu su olarak yapıyordum ben yağdan verdiriyordu özellikle spor yaparken 1 ltye yapıp içiyordum

Masallah enerjin cok yuksek ne yapicn soklama icin
nasıl enerjik kalktım bilmiyorum sanırım annelerde kalmam etkiliydi onlarda kalmak bize iyi geliyor ...
vlla bilemiyorum ki protein pazartesi yaparım yada yarın yaparım kalorimi 1 gün için 700 800 civarında tutrım günlükte 45 dk spor yaparım yürüyüş dışında tabi ... bktım olmuyor ayran aşı detoksu vardı onu yaparım ama bu saydıklarım beni toparlar haftaya cumaya eski kiloma düşmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…