- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.641
Güzel olmuş akşam değişiklik olmuş vallah kızmenüm
sabah
1 buçuk haşlanmış yumurta
Yarım domates
peynir
zeytin
öğlen
bir tabak domatesli bulgur pilavı
salata
ayran-turşu
ara
çeyrek süt dilimi
akşam
3 tane ceviz
3 kuru kayısı
çok az kuru üzüm
incir pestili
1 litre çay
1 litre su
45 dk yürüyüş
Dolu dolu bi menüyle karşınızdayım diyosun gene tabisi iyi gene sadece patateali omlet fazla geldi sanki ama pattis azsa tabi iyiEmziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
Tarçınlı süt
9:15 kahvaltı
Yarım dilim t.b. ekmeği
Pırasalı Patatesli omlet
Domates
Peynir, 7zeytin
Tahin pekmez (2 tatlı kaşığı)
Fıstık ezmesi (kendim yaptım şekersiz) 2 tatlı kaşığı
Çeyrek kk Tahin helva
1bardak rezene çayı
11:00
Yok
13:30
Tarhana çorbası (1,5kepçe)
Mantar sote (3y.kaşığı)
Etli nohutlu Karabuğday pilavı (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt
16:00
Kavun (2dilim)
18:45
Sebzeli mantar çorbası (1,5tabak)
Pırasa yemeği (1tabak)
Salata
Buğday ruşeymli yoğurt
Mandalina
Gülüm @ bu işaret var ya sembollerde hani ondan yapıp benim rumuzumu yazınca ben çıkıyorum hemen görürüm seni o zaman canımBanada 80 dakika yuriyus
Almanyanın hastası bıle baska baksana, o bıle çikolatalı
Nasıl bim olmaz almanya cok gerı kalmıs
Börekler ekmek ve yufkalı pisküet hariç iyi bence 60 dak sporunu yazacam yarın gülüm inş misafirler gidince tabe yatıya kalmassalar görümcegiller abooovv yandıkBir emziren anne mönüsü de benden
Sabah
5 zeytin
2 kk beyaz peynir
2 kk helva
1 ck reçel
2 yumurta
3 dilim ekmek
Ara
3-4 ceviz ve kuru erik
Öğlen
Yarım tabak kereviz
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
Bir kase Malatya tarhanasi
1 tabak kıymalı Karnıbahar
2 dilim peynirli börek
1 dilim ekmek
Yarım domates
Ara
1 bardak çay eşliğinde 2 adet yulaflı bisküvi
Spor sonrası
2 nar
1 muz
2.5 lt su
( İçtiğim rezene, lactamil ve gece çayını yazmıyorum)
Belki birkaç ceviz erik yerim gece acikirsam. Epey aç hissediyorum kendimi
emelinbusesi 45 dk spinning 15 dk mekik yazar mısın sekerim
Mide bulantısı yapıyo hap mide ağrısı ishalde yapıyo bana yaptı ama geçiyo dayanırsan iyi hap ya herkese lazım bemceBugun doktora gittim catlatma ignesi verdi nolur sozde dualarinizi eksik etmeyin sali gunu seker ilacinida ikiye cikarcam napicm bilmiyorum bitanesi bile yetiyor dengemi alt ust etti
Haklisin abla mecbur ivcicem doktora sordum bugn sevamli kullancaksin diyor bana dedigi kadar rahatsiz edici bir ilac normaldede midem cok hassas herseyden bulamir ilacta tuzu biberi oldu insallah ise yarar hamile kalirim abla senmiydin konusmustuk klomen kullanmistim ozaman hamile kalmistim diyenMide bulantısı yapıyo hap mide ağrısı ishalde yapıyo bana yaptı ama geçiyo dayanırsan iyi hap ya herkese lazım bemce
Alışacak vücut
O hapla hamile kalan var kız dayan
Bebiş yaptı kiz ondan meyve aldimAlmanyanın hastası bıle baska baksana, o bıle çikolatalı
Nasıl bim olmaz almanya cok gerı kalmıs
Eyyy allahim yaalisteler karıştı gel yardım et
BitmeyenUmidim beni nasıl geçersin
@Blacksee55 tebrik ediyorum bebeğim azmini ve hırsını
Rezene cayı almak cok mantıklı olmus yaaBebiş yaptı kiz ondan meyve aldimbirde rezene cayi aldim. Salmış memelerini bingil bingil dolanıyordu ahahahaha diyorki dalga gecme sende böyle olacaksın
Çeyrek patates canımGüzel olmuş akşam değişiklik olmuş vallah kız
Dolu dolu bi menüyle karşınızdayım diyosun gene tabisi iyi gene sadece patateali omlet fazla geldi sanki ama pattis azsa tabi iyi
Gülüm @ bu işaret var ya sembollerde hani ondan yapıp benim rumuzumu yazınca ben çıkıyorum hemen görürüm seni o zaman canım
Börekler ekmek ve yufkalı pisküet hariç iyi bence 60 dak sporunu yazacam yarın gülüm inş misafirler gidince tabe yatıya kalmassalar görümcegiller abooovv yandık
O kadar kötü değil canım geçmiş olsunGünaydın hanımlar
Ben de dünkü mönümü yazayım, peşinen kabul ediyorum kötü çünkü öğleyin hastanede akşam annemde saçma birşey oldu, oğlum için kreşten aradılar ayağını basamıyor diye oyun sırasında arkadaşıyla çarpışıp düşmüş onu götürdüm is çıkışı... şükür kırık çatlak yok
Sabah
İki dilim tam buğday ekmeği
3 dilim taze beyaz peynir
3 siyah zeytin, 1 çay kaşığı tereyağı
Ara
1 Türk kahvesi
200 ml yağsız süt
2 hurma, 3 ceviz
Öğle
Bir dilim kıymalı börek
Yarım porsiyon trilece
Akşam
3 köfte
1 tabak nohut
2 kaşık pirinç pilavı
Domates salatası
Bolca su
geçmiş olsunGünaydın hanımlar
Ben de dünkü mönümü yazayım, peşinen kabul ediyorum kötü çünkü öğleyin hastanede akşam annemde saçma birşey oldu, oğlum için kreşten aradılar ayağını basamıyor diye oyun sırasında arkadaşıyla çarpışıp düşmüş onu götürdüm is çıkışı... şükür kırık çatlak yok
Sabah
İki dilim tam buğday ekmeği
3 dilim taze beyaz peynir
3 siyah zeytin, 1 çay kaşığı tereyağı
Ara
1 Türk kahvesi
200 ml yağsız süt
2 hurma, 3 ceviz
Öğle
Bir dilim kıymalı börek
Yarım porsiyon trilece
Akşam
3 köfte
1 tabak nohut
2 kaşık pirinç pilavı
Domates salatası
Bolca su
O kadar kötü değil canım geçmiş olsun
geçmiş olsun
ben kullanmadımHaklisin abla mecbur ivcicem doktora sordum bugn sevamli kullancaksin diyor bana dedigi kadar rahatsiz edici bir ilac normaldede midem cok hassas herseyden bulamir ilacta tuzu biberi oldu insallah ise yarar hamile kalirim abla senmiydin konusmustuk klomen kullanmistim ozaman hamile kalmistim diyen
olduuu beee sonunda kııııız tebriiikkemelinbusesi denim dedim bakim yapabilmismiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?