Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah kızartma var ama ekmek yok idare eder
öğle hamur işi ve papates bi arada yenmiş
akşam iyi ama diğer menüleri begenmedim

Slm kizlar eşim iş gitti ben geldim cok hastayim yaa ishal ve kusmaktan öldüm geceden beri elim ayagim kalkmiyo yatiyomkizimda vardi simdi bende var bu sene hastaliktan kurtulamicaz biz sanirim
Canim cok gecmis olsun. Sende lilim gibi ya kendin ya cocuklar hasta oluyor ben sirf kendim hasta olunca cekilmiyorum birde cocuk olsa

Sabah
1 hurma
2 kase misir gevregi sutlu

Ara 1 pogaca
1 borek

Aksam
Balik az
2 y.k kuskus salatasi
3 y.k patates salatasj
Yarin borek
Yarim kurabiye

Kizlar cok sacma bir gundu o yuzden boyle sacma seyler yedim.
sen emziren halinle gevrek mi yiyosun
ara pogaca börek mi
kuskus la papates bi arada mı ve börek ve kurabiye
bu nasıl menü

Bennnn bi kaç kaşık höşmerim yedim ve ekmeği bir dilim fazla yedim şekerli kahve bide

Aşağılayın beni :)
tam menü alaaayım

Slm kizlar eşim iş gitti ben geldim cok hastayim yaa ishal ve kusmaktan öldüm geceden beri elim ayagim kalkmiyo yatiyomkizimda vardi simdi bende var bu sene hastaliktan kurtulamicaz biz sanirim
geçmiş olsun bebeğim şimdi nasılsın

kaymak demek
patates kızartması demek
3 dilim ekmek demek

öğle menüsü de yok

akşam yine patates
nerde salata nerde corba nerde ara öğünler
Evde değilim ya istediğim gibi yiyemiyorum bebeğim yaa yoksa kapmistim bu işi . Kızartma hiç yemiyodum ama sabah miss gibi kokuyordu

Canim cok gecmis olsun. Sende lilim gibi ya kendin ya cocuklar hasta oluyor ben sirf kendim hasta olunca cekilmiyorum birde cocuk olsa
Sagol canim ayy şükür kiziminki gecti sonra benimki basladi ilk defa boyle bi hastalik geciriyorum cok kötü
tam menü alaaayım

Hic iyi degilim kusuyom ne yesemmo da iyce mide bulantisi yapiyo

Çok geçmiş olsun canım

ara pogaca börek mi
bu nasıl menü

tam menü alaaayım

Unuttum ki tam menüyü

Sagol canim ayy şükür kiziminki gecti sonra benimki basladi ilk defa boyle bi hastalik geciriyorum cok kötü

Canım sıvı seyler yememeye calis. Bende çok oluyor o hastalik. Gerçekten zor umarım biran önce atlatırsın kuşum

Ya benim ne biçim bir kilo sistemin var
Açken dün 66.3 tüm bugün aç karnına 68 çıktım sonra tokken baktim 67 çıktım anlamadım bu işi tartı aynı yerinde bir de oynatmiyorum

Evde değilim ya istediğim gibi yiyemiyorum bebeğim yaa yoksa kapmistim bu işi . Kızartma hiç yemiyodum ama sabah miss gibi kokuyordu
evde olmayınca da zor ne gelirse onu yemek zorunda kalıyosn

nane limon içsene bastırır biraz mideni tuzlu kraker fln at ağzına arada yada sen papates haşla en güzeli onu ye

Canım sıvı seyler yememeye calis. Bende çok oluyor o hastalik. Gerçekten zor umarım biran önce atlatırsın kuşum
Sabah su ictim çıkardım onu sonra bi parça ekmekle peynir yedim o durdu daha yeni elma yemistim çıkardım onu bacaklarim da cok agriyo agri kesici içmiştim gitti o da çıkarınca

Çok geçmiş olsun canım

Unuttum ki tam menüyü
Sagol canim
evde olmayınca da zor ne gelirse onu yemek zorunda kalıyosn

nane limon içsene bastırır biraz mideni tuzlu kraker fln at ağzına arada yada sen papates haşla en güzeli onu ye
Ayy hee iciyim birazdan yapıp pattes haslarim aksama da zaten yemek yapamam

farkederim ben inceciksin hala sanırsın ben dogum yapmışım

pek güzeldi gündüz geldiler bibiğim akşamda kp geldi yemege cumartesi bende iptal ölü gbi yattım
Dimi kizi incecikim ben

Ayy birak sinlari sonir oluyorum herkes herseyi boliyor biz bilmiyoruz sankii

Yok aryik yakin oturun ama ayni evde oturmayin cok zor olur ya ayni apartman bile olabilir ama ayni ev cok cok zor. Esin tek erkek mi.

Valla kim surat yaparsa yapsin bende degisyirmiyorum. Ayrica 2.5 yasindaki cocuk kucuk bir cocuk degil altini açtığında kendisininki ile kizininki arasondaki farki gorecek o cocugada buni yasatmaua gerek yok sorsa nasil anlatacaklar. kiz bebek olsun erkek bebek olsun mahremiyete onem vermek lazim sacmalik yaomia gorumcen. Allah biliyorya kizimi benden baska kimsenin degistirmesini istemiyorum. Kv ve annem degisitor sadece elimde olsa onlarada degistirtmem.

evet kızlar dünkü menüleri hiç göremedim burda olanlar bi menü paylaşın bakalım kimler tokatlanıcak görelim
Benim menum bar bebiaim sacmalik otesi menum
Bebegim cok gecmis olsunn. Dikkat et kendine.

ara pogaca börek mi
bu nasıl menü
Sacma bir gun ve sacma bir menuydu cnm. Depresiftim

O kadın bence tam anlamıyla mal
Cocugunu kendı dusunmesı lazım
Cahıl ınsanlara tahammul edemıyrm
Yıl olmus 2018
Dunyadan haberı yok

depresiftim hatırlamıyorum diyosun
ana falan dinlemem basarım tokatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…