- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.641
Sağol canim kizim kurtuldu şükür onda da vardi simdi sira bendeGeçmiş olsun kuzum dikkat et kendinee
sabah kızartma var ama ekmek yok idare ederBugnku menum
Sabah
Yarim haslanmis yumurta
Az domates
1yk menemen
Az patates kizarmis
Ara
2mandalin
Oylen
3yk patates salatasi
1sipleme
Domates sogan
5sarma
Ara yok
Aksam
1yk taze fasulye
1baget
Salata
Aksam yemeginden sonra kustum
Ara
1 dilim irmik tatlisi yerim kucuk misafir var ondan giremiyoeum kbakmayin
Canim cok gecmis olsun. Sende lilim gibi ya kendin ya cocuklar hasta oluyorSlm kizlar eşim iş gitti ben geldimcok hastayim yaa ishal ve kusmaktan öldüm geceden beri elim ayagim kalkmiyo yatiyom kizimda vardi simdi bende var bu sene hastaliktan kurtulamicaz biz sanirim
sen emziren halinle gevrek mi yiyosunSabah
1 hurma
2 kase misir gevregi sutlu
Ara 1 pogaca
1 borek
Aksam
Balik az
2 y.k kuskus salatasi
3 y.k patates salatasj
Yarin borek
Yarim kurabiye
Kizlar cok sacma bir gundu o yuzden boyle sacma seyler yedim.
tam menü alaaayımBennnnbi kaç kaşık höşmerim yedim ve ekmeği bir dilim fazla yedim şekerli kahve bide
Aşağılayın beni :)
geçmiş olsun bebeğim şimdi nasılsınSlm kizlar eşim iş gitti ben geldimcok hastayim yaa ishal ve kusmaktan öldüm geceden beri elim ayagim kalkmiyo yatiyom kizimda vardi simdi bende var bu sene hastaliktan kurtulamicaz biz sanirim
Evde değilim ya istediğim gibi yiyemiyorum bebeğim yaa yoksa kapmistim bu işi . Kızartma hiç yemiyodum ama sabah miss gibi kokuyordukaymak demek
patates kızartması demek
3 dilim ekmek demek
öğle menüsü de yok
akşam yine patates
nerde salata nerde corba nerde ara öğünler
Sagol canim ayy şükür kiziminki gecti sonra benimki basladi ilk defa boyle bi hastalik geciriyorum cok kötüCanim cok gecmis olsun. Sende lilim gibi ya kendin ya cocuklar hasta oluyorben sirf kendim hasta olunca cekilmiyorum birde cocuk olsa
Hic iyi degilim kusuyom ne yesemmtam menü alaaayım
geçmiş olsun bebeğim şimdi nasılsın
Çok geçmiş olsun canımSlm kizlar eşim iş gitti ben geldimcok hastayim yaa ishal ve kusmaktan öldüm geceden beri elim ayagim kalkmiyo yatiyom kizimda vardi simdi bende var bu sene hastaliktan kurtulamicaz biz sanirim
sen emziren halinle gevrek mi yiyosun
ara pogaca börek mi
kuskus la papates bi arada mıve börek ve kurabiye
bu nasıl menü
Unuttum ki tam menüyütam menü alaaayım
geçmiş olsun bebeğim şimdi nasılsın
Canım sıvı seyler yememeye calis. Bende çok oluyor o hastalik. Gerçekten zor umarım biran önce atlatırsın kuşumSagol canim ayy şükür kiziminki gecti sonra benimki basladi ilk defa boyle bi hastalik geciriyorum cok kötü
Hic iyi degilim kusuyom ne yesemmo da iyce mide bulantisi yapiyo
evde olmayınca da zor ne gelirse onu yemek zorunda kalıyosnEvde değilim ya istediğim gibi yiyemiyorum bebeğim yaa yoksa kapmistim bu işi . Kızartma hiç yemiyodum ama sabah miss gibi kokuyordu
nane limon içsene bastırır biraz mideniSagol canim ayy şükür kiziminki gecti sonra benimki basladi ilk defa boyle bi hastalik geciriyorum cok kötü
Hic iyi degilim kusuyom ne yesemmo da iyce mide bulantisi yapiyo
Sabah su ictim çıkardım onu sonra bi parça ekmekle peynir yedim o durdu daha yeni elma yemistim çıkardım onu bacaklarim da cok agriyo agri kesici içmiştim gitti o da çıkarıncaCanım sıvı seyler yememeye calis. Bende çok oluyor o hastalik. Gerçekten zor umarım biran önce atlatırsın kuşum
höşmerim yetti banaÇok geçmiş olsun canım
Unuttum ki tam menüyü
tartının pili zayıftır beybisiYa benim ne biçim bir kilo sistemin var
Açken dün 66.3 tüm bugün aç karnına 68 çıktım sonra tokken baktim 67 çıktım anlamadım bu işi tartı aynı yerinde bir de oynatmiyorum
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım
Unuttum ki tam menüyü
Ayy hee iciyim birazdan yapıpevde olmayınca da zor ne gelirse onu yemek zorunda kalıyosn
nane limon içsene bastırır biraz midenituzlu kraker fln at ağzına arada yada sen papates haşla en güzeli onu ye
Dimi kizi incecikim benfarkederim beninceciksin hala sanırsın ben dogum yapmışım
pek güzeldigündüz geldiler bibiğim akşamda kp geldi yemege cumartesi bende iptal ölü gbi yattım
Ayy birak sinlari sonir oluyorum herkes herseyi boliyor biz bilmiyoruz sankiiBen varım kuzum ama ben de sinirden delircem Allah in yaa eşimle memlekete geldik su an kv lerde kalıyoruz görümcem evli o da burda iki lafindan biri o zararlı bu zararlı sürekli eleştiriyo 5 aylık çocuğu . Sabir ver Allah imm daha anlatmadigim bi ton sey var kafamda dönüyor hepsi
Yok aryik yakin oturun ama ayni evde oturmayin cok zor olur ya ayni apartman bile olabilir ama ayni ev cok cok zor. Esin tek erkek mi.On kılo fazlam var kuzum
Ya kp kanser durumu pek ıyı degl
Ankaraya taşınalım ıstıyor esım
Ve sacmalıga bak annemın yanına tasınalım dıo
Oha ya
Neymıs ha dıyınce ev satılmazmıs
Ev alırız dıyor
Sacmalıo ıste
Ben kendı evım olsun ısterım olmaz dedım
Ama o kafasına koyarsa yapar
Valla kim surat yaparsa yapsin bende degisyirmiyorum. Ayrica 2.5 yasindaki cocuk kucuk bir cocuk degil altini açtığında kendisininki ile kizininki arasondaki farki gorecek o cocugada buni yasatmaua gerek yok sorsa nasil anlatacaklar. kiz bebek olsun erkek bebek olsun mahremiyete onem vermek lazim sacmalik yaomia gorumcen. Allah biliyorya kizimi benden baska kimsenin degistirmesini istemiyorum. Kv ve annem degisitor sadece elimde olsa onlarada degistirtmem.Bi şey sorucam 5 aylık kızım var altını degistiricektim görümcemin oğlu var 2 5 yaşında geldi başında bekliyordu bende kızımın mahremiyeti için diğer odada değiştirdim görümcem surat yaptı gel oğlum senden rahatsız oluyorlar diyor esimde onlara hak verdi siz ne diyorsunuz haksız mıyım ben
Benim menum bar bebiaim sacmalik otesi menumevet kızlar dünkü menüleri hiç göremedim burda olanlar bi menü paylaşın bakalım kimler tokatlanıcak görelim
Bebegim cok gecmis olsunn. Dikkat et kendine.Slm kizlar eşim iş gitti ben geldimcok hastayim yaa ishal ve kusmaktan öldüm geceden beri elim ayagim kalkmiyo yatiyom kizimda vardi simdi bende var bu sene hastaliktan kurtulamicaz biz sanirim
Sacma bir gun ve sacma bir menuydu cnm. Depresiftimsen emziren halinle gevrek mi yiyosun
ara pogaca börek mi
kuskus la papates bi arada mıve börek ve kurabiye
bu nasıl menü
O kadın bence tam anlamıyla malBi şey sorucam 5 aylık kızım var altını degistiricektim görümcemin oğlu var 2 5 yaşında geldi başında bekliyordu bende kızımın mahremiyeti için diğer odada değiştirdim görümcem surat yaptı gel oğlum senden rahatsız oluyorlar diyor esimde onlara hak verdi siz ne diyorsunuz haksız mıyım ben
nane limon mide bulantını keser akşamda patates yersin o da ishale cok iyi geliyo gece yatarkende bi agrı kesici içersin sabaha bişeyin kalmaz insallah kuzumSagol canim
Ayy hee iciyim birazdan yapıppattes haslarim aksama da zaten yemek yapamam
Sagol canımBebegim cok gecmis olsunn. Dikkat et kendine.
depresiftim hatırlamıyorum diyosunDimi kizi incecikim ben
Ayy birak sinlari sonir oluyorum herkes herseyi boliyor biz bilmiyoruz sankii
Yok aryik yakin oturun ama ayni evde oturmayin cok zor olur ya ayni apartman bile olabilir ama ayni ev cok cok zor. Esin tek erkek mi.
Valla kim surat yaparsa yapsin bende degisyirmiyorum. Ayrica 2.5 yasindaki cocuk kucuk bir cocuk degil altini açtığında kendisininki ile kizininki arasondaki farki gorecek o cocugada buni yasatmaua gerek yok sorsa nasil anlatacaklar. kiz bebek olsun erkek bebek olsun mahremiyete onem vermek lazim sacmalik yaomia gorumcen. Allah biliyorya kizimi benden baska kimsenin degistirmesini istemiyorum. Kv ve annem degisitor sadece elimde olsa onlarada degistirtmem.
Benim menum bar bebiaim sacmalik otesi menum
Bebegim cok gecmis olsunn. Dikkat et kendine.
Sacma bir gun ve sacma bir menuydu cnm. Depresiftim
Sagol bebegim inşallahnane limon mide bulantını keser akşamda patates yersin o da ishale cok iyi geliyo gece yatarkende bi agrı kesici içersin sabaha bişeyin kalmaz insallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?