Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öyle bir tavır gördüm ki ben haksizim diyecektim nerdeyse

O kadın bence tam anlamıyla mal
Cocugunu kendı dusunmesı lazım
Cahıl ınsanlara tahammul edemıyrm
Yıl olmus 2018
Dunyadan haberı yok
Beni cahil görüyor daha sinirlendi gitti tavır alarak. Eşimin gözüne sokuyor güya bak onun yüzünden gidiyorum diye ay çıldıracak gibiyim

Ya benim ne biçim bir kilo sistemin var
Açken dün 66.3 tüm bugün aç karnına 68 çıktım sonra tokken baktim 67 çıktım anlamadım bu işi tartı aynı yerinde bir de oynatmiyorum
Tarti ya bozuk ya pili zayif cnm.

depresiftim hatırlamıyorum diyosun
ana falan dinlemem basarım tokatı
Cok fenaydim kiz affetttt

Öyle bir tavır gördüm ki ben haksizim diyecektim nerdeyse
O taviri sen yap onlara sacmalik ya cahil cahil hareketler.

Tarti ya bozuk ya pili zayif cnm.

Cok fenaydim kiz affetttt

O taviri sen yap onlara sacmalik ya cahil cahil hareketler.

emziriyosun sen hamur işi değil sebze meyve protein yemen lazım kışta geldi hoşaf türü şeylerde tüket tabi şekersiz

emziriyosun sen hamur işi değil sebze meyve protein yemen lazım kışta geldi hoşaf türü şeylerde tüket tabi şekersiz
Onlari hep yiyorum da bu ara depresifm kocisimle aramiz bozuk kendimi hamur isine verdim ya bnm geln gidenm cok oluyor yapinca onlarla mecbur yiyoru. Kendime kalsam boyle beslenmrm. Gebrege cok heves etmistm o ayri

Onlari hep yiyorum da bu ara depresifm kocisimle aramiz bozuk kendimi hamur isine verdim ya bnm geln gidenm cok oluyor yapinca onlarla mecbur yiyoru. Kendime kalsam boyle beslenmrm. Gebrege cok heves etmistm o ayri

size nolduuu takım olarak ailevi buhranlar içindeyiz

Nedicem ki dayilari ayda bile gelmiyorlar ama gorumcem kuzeni surekli geluyorkar hic biseyede el surtmezler deli oluyorum ya kivucammki bilmiyirum kaynanamin yuzunden bi oturuyor basliyor ne yaoalim ne yersiniz sayiyorda sayiyor daha sofradan kalkmadan diger igunun seylerine basliyiruz ha bire yemek midem cok kotu anne dedim napim diyir dedeleri var gorumceme ne oturuyon sende kalk dedi herkesin icnde adama bagirdi demedini birakmadi mutfaktata suss sus diyor bagiriyir gelinin yedi yemegini diyor rezil etti adami ya terbiyesiz

sabah kızartma var ama ekmek yok idare eder
öğle hamur işi ve papates bi arada yenmiş
akşam iyi ama diğer menüleri begenmedim
Sagol canim misafir var bende az az yemeye calisiyirum cunku kendimi cok halsiz hissediyirum aksamlari baxen kusiyirum diye kahvaltida diymaya calisiyirum yemiyince kilo girmiyor diykrlar hamur iside mayali hamur ince aciliyir yagsiz tavada pidiyir yaglaniyir ama ben lavas gibi yedim yagkamadan salatadada sogan var havuc var kivircik var bol sebzeli

Sabah su ictim çıkardım onu sonra bi parça ekmekle peynir yedim o durdu daha yeni elma yemistim çıkardım onu bacaklarim da cok agriyo agri kesici içmiştim gitti o da çıkarınca
Canım bol su iç mutlaka çok su kaybediyorsun bu hastalikta herşey çıkacak ne yazıkki 1 2 gun sonra duzeliyo cnm normalde

Hiç deme kocalara sinir oluyo bu ara herkes ben başta olmak üzere
hakediyolar haksız yyere değil ki

yeminel senin su cektigine o kadar üzlüüyorum ki gelip o görümceni yırtasım var hadsiz terbiyesiz
k.bakma sende ama bulmuşlar bi eşşek vurmuşlar semeri resmen herseyi sana yaptırıyolar az geri cek kendini canının kıymetini bil eşine göstermeye çalış olanları şikayet etmeden de ki rahatsızım bugün kimseye hizmet edemem falan

Aynen cnm
Esım tek erkek degıl ama abısı sorunlu
Nerdeyse annem yaşında bekar kendı kendıne yasayan kımseyle gorusmeyen bırı
Yok gibi aynı

Aynen cnm
Esım tek erkek degıl ama abısı sorunlu
Nerdeyse annem yaşında bekar kendı kendıne yasayan kımseyle gorusmeyen bırı
Yok gibi aynı
Yaa oda kotuymus. Allah kolaylik versin. Sen gitmeyebilsen keske Allah hayirli omur versin kp vefaat ettiginde kv alir gelirdi esin ev tutardiniz size yakin gul gibi geconip giderdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…