- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.661
Öyle bir tavır gördüm ki ben haksizim diyecektim nerdeyseAyy birak sinlari sonir oluyorum herkes herseyi boliyor biz bilmiyoruz sankii
Valla kim surat yaparsa yapsin bende degisyirmiyorum. Ayrica 2.5 yasindaki cocuk kucuk bir cocuk degil altini açtığında kendisininki ile kizininki arasondaki farki gorecek o cocugada buni yasatmaua gerek yok sorsa nasil anlatacaklar. kiz bebek olsun erkek bebek olsun mahremiyete onem vermek lazim sacmalik yaomia gorumcen. Allah biliyorya kizimi benden baska kimsenin degistirmesini istemiyorum. Kv ve annem degisitor sadece elimde olsa onlarada degistirtmem.
iyiyi kuzum napim işte hafta sonu geçti işe başladımSagol bebegim inşallahsen napiyon
Beni cahil görüyor daha sinirlendi gitti tavır alarak. Eşimin gözüne sokuyor güya bak onun yüzünden gidiyorum diye ay çıldıracak gibiyimO kadın bence tam anlamıyla mal
Cocugunu kendı dusunmesı lazım
Cahıl ınsanlara tahammul edemıyrm
Yıl olmus 2018
Dunyadan haberı yok
Tarti ya bozuk ya pili zayif cnm.Ya benim ne biçim bir kilo sistemin var
Açken dün 66.3 tüm bugün aç karnına 68 çıktım sonra tokken baktim 67 çıktım anlamadım bu işi tartı aynı yerinde bir de oynatmiyorum
Cok fenaydim kiz affettttdepresiftim hatırlamıyorum diyosun
ana falan dinlemem basarım tokatı
O taviri sen yap onlara sacmalik ya cahil cahil hareketler.Öyle bir tavır gördüm ki ben haksizim diyecektim nerdeyse
Tarti ya bozuk ya pili zayif cnm.
Cok fenaydim kiz affetttt
O taviri sen yap onlara sacmalik ya cahil cahil hareketler.
Onlari hep yiyorum da bu ara depresifm kocisimle aramiz bozuk kendimi hamur isine verdimemziriyosun sen hamur işi değil sebze meyve protein yemen lazım kışta geldi hoşaf türü şeylerde tükettabi şekersiz
Onlari hep yiyorum da bu ara depresifm kocisimle aramiz bozuk kendimi hamur isine verdimya bnm geln gidenm cok oluyor yapinca onlarla mecbur yiyoru. Kendime kalsam boyle beslenmrm. Gebrege cok heves etmistm o ayri
Hiç deme kocalara sinir oluyo bu ara herkes ben başta olmak üzeresize nolduuu takım olarak ailevi buhranlar içindeyiz
Nedicem ki dayilari ayda bile gelmiyorlar ama gorumcem kuzeni surekli geluyorkar hic biseyede el surtmezler deli oluyorum ya kivucammki bilmiyirum kaynanamin yuzunden bi oturuyor basliyor ne yaoalim ne yersiniz sayiyorda sayiyor daha sofradan kalkmadan diger igunun seylerine basliyiruz ha bire yemek midem cok kotu anne dedim napim diyir dedeleri var gorumceme ne oturuyon sende kalk dedi herkesin icnde adama bagirdi demedini birakmadi mutfaktata suss sus diyor bagiriyir gelinin yedi yemegini diyor rezil etti adami ya terbiyesizinsan utanır o kadar saat kalmaya sende otur bebeğim hastayım halsızımde odana geç ne mecburiyetn var yoruyosun kendini sana da kızıyorum köle gibi peşlerinde geziyosn habire
valla bence haklısın çünkü nasıl alıştırırsan öyle gider şimdi ikisininde aklı ermiyo ama böyle büyürseler bu durum onlara normal gelicek ilrde belki
eşinde neyini haklı buluyo kızının mahremini ulu orta sergilemek hosuna mı gidiyomuş
Sagol canim misafir var bende az az yemeye calisiyirum cunku kendimi cok halsiz hissediyirum aksamlari baxen kusiyirum diye kahvaltida diymaya calisiyirum yemiyince kilo girmiyor diykrlar hamur iside mayali hamur ince aciliyir yagsiz tavada pidiyir yaglaniyir ama ben lavas gibi yedim yagkamadan salatadada sogan var havuc var kivircik var bol sebzelisabah kızartma var ama ekmek yok idare eder
öğle hamur işi ve papates bi arada yenmiş
akşam iyi ama diğer menüleri begenmedim
Canım bol su iç mutlaka çok su kaybediyorsun bu hastaliktaSabah su ictim çıkardım onu sonra bi parça ekmekle peynir yedim o durdu daha yeni elma yemistim çıkardım onu bacaklarim da cok agriyo agri kesici içmiştim gitti o da çıkarınca
Nazara mi feldik nedir kursun dokturlim kizlaesize nolduuu takım olarak ailevi buhranlar içindeyiz
Bende bendee biz kanli bicaklyizHiç deme kocalara sinir oluyo bu ara herkes ben başta olmak üzere
hakediyolar haksız yyere değil kiHiç deme kocalara sinir oluyo bu ara herkes ben başta olmak üzere
Nedicem ki dayilari ayda bile gelmiyorlar ama gorumcem kuzeni surekli geluyorkar hic biseyede el surtmezler deli oluyorum ya kivucammki bilmiyirum kaynanamin yuzunden bi oturuyor basliyor ne yaoalim ne yersiniz sayiyorda sayiyor daha sofradan kalkmadan diger igunun seylerine basliyiruz ha bire yemek midem cok kotu anne dedim napim diyir dedeleri var gorumceme ne oturuyon sende kalk dedi herkesin icnde adama bagirdi demedini birakmadi mutfaktata suss sus diyor bagiriyir gelinin yedi yemegini diyor rezil etti adami ya terbiyesiz
yeminel senin su cektigine o kadar üzlüüyorum ki gelip o görümceni yırtasım varSagol canim misafir var bende az az yemeye calisiyirum cunku kendimi cok halsiz hissediyirum aksamlari baxen kusiyirum diye kahvaltida diymaya calisiyirum yemiyince kilo girmiyor diykrlar hamur iside mayali hamur ince aciliyir yagsiz tavada pidiyir yaglaniyir ama ben lavas gibi yedim yagkamadan salatadada sogan var havuc var kivircik var bol sebzeli
Hıcde cıldırma hatta mahremıyet eğitimını arastırmasının onun ıcın faydalı olacagını soyle hepten kudursunBeni cahil görüyor daha sinirlendi gitti tavır alarak. Eşimin gözüne sokuyor güya bak onun yüzünden gidiyorum diye ay çıldıracak gibiyim
Aynen cnmDimi kizi incecikim ben
Ayy birak sinlari sonir oluyorum herkes herseyi boliyor biz bilmiyoruz sankii
Yok aryik yakin oturun ama ayni evde oturmayin cok zor olur ya ayni apartman bile olabilir ama ayni ev cok cok zor. Esin tek erkek mi.
Valla kim surat yaparsa yapsin bende degisyirmiyorum. Ayrica 2.5 yasindaki cocuk kucuk bir cocuk degil altini açtığında kendisininki ile kizininki arasondaki farki gorecek o cocugada buni yasatmaua gerek yok sorsa nasil anlatacaklar. kiz bebek olsun erkek bebek olsun mahremiyete onem vermek lazim sacmalik yaomia gorumcen. Allah biliyorya kizimi benden baska kimsenin degistirmesini istemiyorum. Kv ve annem degisitor sadece elimde olsa onlarada degistirtmem.
Benim menum bar bebiaim sacmalik otesi menum
Bebegim cok gecmis olsunn. Dikkat et kendine.
Sacma bir gun ve sacma bir menuydu cnm. Depresiftim
O her şeyi çok iyi biliyormuş sözdeHıcde cıldırma hatta mahremıyet eğitimını arastırmasının onun ıcın faydalı olacagını soyle hepten kudursun
Yaa oda kotuymus. Allah kolaylik versin. Sen gitmeyebilsen keske Allah hayirli omur versin kp vefaat ettiginde kv alir gelirdi esin ev tutardiniz size yakin gul gibi geconip giderdinizAynen cnm
Esım tek erkek degıl ama abısı sorunlu
Nerdeyse annem yaşında bekar kendı kendıne yasayan kımseyle gorusmeyen bırı
Yok gibi aynı
Bakalım cnö ne olacak hayırlısı artıkYaa oda kotuymus. Allah kolaylik versin. Sen gitmeyebilsen keske Allah hayirli omur versin kp vefaat ettiginde kv alir gelirdi esin ev tutardiniz size yakin gul gibi geconip giderdiniz
Bılmemeyı yedıremedi herhaldeO her şeyi çok iyi biliyormuş sözde
Bılmemeyı yedıremedi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?