Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bebekle yetişemiyorum . Kız isteme şimdi de Nisan telaşı ve artık valiz toplama. Annemde ki misafirlik sona eriyor iki hafta sonra. Sıra geldi kv evinde kalmaya. Ben en iyisi takıma hiç girmeden cikayim
e cok gezdin öyle kuzu
ne izini bu yurt dısında mı yasıyosun normalde evne ne zaman dönceksin

Favelayn konuyu merak ettim o yaşlardan mı dikkat etmek grekiyor 2,5 yaş biliğim çocuk ergenlik dönemi cinsiyeti oturuyor o dönemlerde çocuğun ondan dolayı mı sakınmak grekli
Kuzum 2 yaştan sonra cinsiyetini farkediyor çocuk ve bence ayrıca dikkat edilmeli buna ama benim asıl hassasiyetim kizimdi tamam su an 5 aylık ama alt değiştirme olsun banyo olsun olabildiğince az kişi olmasıni istiyorum. Bu eğitimin doğuştan başlanmasi gerekli bence. Mesela görümcemin çocuğu pipisini açıp gösteriyor herkese ve buna gülüyorlar bence bu sorun ama kızı erkeği yok . Bu konuda anlaşamadik onunla kuzum

5 aylık bebek anlamaz daha çok erken ama tabiki herkesin önünde değiştirmek istemeyebilirsin sonuna haklısın ... ben her zaman kuzende olsalar çocukların yanlız kalmalarına karşıyım merak ve kendini keşfetme adına çok şey olabiliyor eskiden çok masumdu herşey ama artık öyle değil tvler çocukların merak duygusunu tetikliyor malesef

e cok gezdin öyle kuzu
ne izini bu yurt dısında mı yasıyosun normalde evne ne zaman dönceksin

Eşim görevde yükseldi, doguma on gün kala staj yapmaya basladi Ankara'da. Aslında Van'da yaşıyorduk eşim oralı. Stajdi atamaydi 8 ay süreceği için bizde evi boşalttık 40im çıkmadan. Ben geldim annemlerin yanına yani İstanbul'a. Son 3 ayı eşimle birlikte kv yanında yani Van'da geçireceğiz. Artık Nisan'da falan yeni duzenimiz belli olur. Bnm isim çakılı kadro olduğu için vana tayin istiycez . Bakalım hayırlısı.

Evet şu zamanda çok daha dikkat edilmeli

Bu arada annemde 1.5 yaşındaki yeğenime bakıyor. Evde 2 çocuk ile hele bi de temizlik hastası bı anne olunca.. yemek umrunda değil . Varsa yoksa reçel yapar bı de..geçen gün kardeşimi istemeye geldiler yemek verdik 2 çocukla ev temizledik. Kardeste çalışıyor pek fayda yok. iki hafta sonrada Nisan yapicaz ve 4 gün sonra Vana gideceğiz artık

ay kurulu düzen yok cok zor kuzum yaaa

Canısı benim telefon 1 haftadır sıkıntılı ve bir haftadır annemlerdeydim. Ne kadar dikkat etmek istesemde yeme konusunda başarısız bir hafta geçirdim. Bugünde doktora gittim. Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum. Ama artık dikkat etmeye çalışacağım inşallah.

Diyorum valla her seferinde biliyirum farkindayim diyor babam da yok diyir napim kivimmi diyir esime kiyamiyirum ustunede fazla gitmek istemiyorum cok uzuluyor hemen rengi karariyor kotu oluyor o dusuncesizze esim napsin yazik oda arada kaliyor insan kendi dusuncek biz ona kalk yap diyemeyizki yada gelme allah buyuktur diyorum bide oyle bir kafa yapilari varki hep kendileri hakli cikartiyorlar artik yildim tmm diyorum surekli kavga dovus olan benim yuvama olucak bi colugum cocugum olsn

Favelayn konuyu merak ettim o yaşlardan mı dikkat etmek grekiyor 2,5 yaş biliğim çocuk ergenlik dönemi cinsiyeti oturuyor o dönemlerde çocuğun ondan dolayı mı sakınmak grekli
Cocuk nasilanlamaz diyorkar ne kadar sacma gorumcemin oglu iki yasinda anne benim balim burda senin berde diyormus en onemli yaskari simdiki cocuklar herseyi cok cabuk ogreniyor vence gorumce cok hatali

Ben menümü bugün hiç paylaşmak istemiyorum çok abarttım çünkü
Yarın inşallah yeni bir sayfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…