Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canim divruyu gisteriyorlar bu ayda alicaktim tedaviye badladim diye almadim

Zorla bi parca tavuk yedim limon falan dokerek acikmadim ama uyandimda midem cok bulandi gece bisey yiyemedim diyemi oyle oldu
aynen kuzus fazla ac kaldıgın içindir simdi güzel bi kahvaltı yaparsın geçer
pekmezde ye bol enerji olsun kendine gelirsin

çiğ mi attın haşlayıpmı hiç atmadım hep taze aldık
Çiğ attim canim gecen haşladımdı 2 tane kaldi bende buzluga attim çıkardığımda sulandi guzel olmadi ciğ atinca ayni taze gibi oluyo ama hic çözülmesini beklemeden suya koyup haşliyom

Ahahahahhahahaiyiki kocene uyup yatmiyon haftaya esimde sabah gidecek işe 6 bucukda gece oluyo resmen geceee

vallah bende alıp atacam canımız bişiler istiyor bazen atar haşlarım hemencik

Evet canim divruyu gisteriyorlar bu ayda alicaktim tedaviye badladim diye almadim
bende aralıkta düşünüyorum bilmiyorum ama nasıl olur regli günüme bağlı ...

Çiğ attim canim gecen haşladımdı 2 tane kaldi bende buzluga attim çıkardığımda sulandi guzel olmadi ciğ atinca ayni taze gibi oluyo ama hic çözülmesini beklemeden suya koyup haşliyom
aklıma geldi benim de cumartesi pazardan alırım bolca difrize atarım

Dün 1150 kalori aldim 300 gr fazlayimdaha ne kadar az kalori almam lazim acaba yapmiyom diyet falan ben ya 57 den inmicek işte

Hee valla hazirca oluyo istediginde at hasla

Kendim için ayrirdığım iki saat sadece..ben herkesi idare ediyorum onlar da beni idare etsin di mi..eşim işlerini ona göre hesapliyo yetismek için çok fedakar değil mi
Hahhh bek guzel olmus tukenip kalirsin valla insan kendine de zaman ayirmali esindeki buyuk fedakarlık savolasin de

Ben her zaman yiyom diyette miktar önemli daha yulafli makarnam ruseymli makarnam var zamanla onlari da görecen menulerde kalori sayyom ya kuzum az yiyom saymasam bile ben makarna pilavi 2 kasik yiyom
tm yeme demiyorum hobi olarak yine ye ama öğlen ye

Ahahahahhahahaiyiki kocene uyup yatmiyon haftaya esimde sabah gidecek işe 6 bucukda gece oluyo resmen geceee
biz ona halk arasında zabaaan körü diyoz

pek güzel oluyo valla ben bide geçen içine süt le şeker katıp haşladım çık gizil ıldıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…