- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.221
Evet canim divruyu gisteriyorlar bu ayda alicaktim tedaviye badladim diye almadimdoğruluk payı var mı ki gerçi aralık ya da ocakta tedavi düşünüyorum elimde kalır alırsamda bu ay geçti zaten ovülasyon haftam
hoş geldin kuşlu anahtarlıklarımız nerde
ilk evlendiğin zaman nasıldı bazen bende hiç istemiyorum ama o dönemlerde ya iş yoğunluğum yada aklımda bir ton düşünce ondan dolayı da olabilir birde 2 çocuk var bakman gereken o seni yoruyor bunlardan dolayı olabilir ... 2 3 aydır belli aralıklar ile hayıt tohumu çayı içiyorum hormonları olumlu etkiledi böyle bitkisel şeyler dene istersen keçiboynuzu pekmezi işe yarıyor diye biliyorum ..
1 tane yetiyorsa hiç bulaşma o zaman kuzum ki yeterde yani elin rahatlayınca gerekirse bir tane alırsın israfa gerek yok
aynen kuzus fazla ac kaldıgın içindir simdi güzel bi kahvaltı yaparsın geçerZorla bi parca tavuk yedim limon falan dokerek acikmadim ama uyandimda midem cok bulandi gece bisey yiyemedim diyemi oyle oldu
Çiğ attim canim gecen haşladımdı 2 tane kaldi bende buzluga attim çıkardığımda sulandi guzel olmadiçiğ mi attın haşlayıpmı hiç atmadım hep taze aldık
annen ne zaman dönüyor kuzumAnnem şehir dışında olduğu için iki ev arasında kaldım babamın yanına gidiyorum bana gelmiyo..haliyle çok yoğun geciyo günlerim gelemedim buraya özledim sizi
Annem pazar dönüyor inşallah..eltimler iyiler şimdilik cumartesi gelcek bana anlatır artık herseyiannen ne zaman dönüyor kuzum
Ben her zaman yiyom diyetteakşamınan makarna olmaz
Gunaydin canim iyyim ben sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız
Ahahahahhahahaaklıma düşürdün bak alaymda buzlukta dursun
bide bizi düşün sbah 7de alarm calıyo kocem diyo yat daha sabah olmamış
hosgeldin bebeğiimm bende seni merak ediyodum dedim abi yle elti bi haltlar mı karıstırdı yoksa ortalık mı karışık
İyiyim canim çok şükür hastamız vardı annem yanına gitti ondan iyi haberler alinca biz de iyi oluyoruz..Gunaydin canim iyyim ben sen nasılsın
Supersin canim o kadar işinin arasindaSpora aynen devam ediyorum..step zumba ve pilates yapıyorum..ben vucuduma hem beynime iyi geldi
Allah şifalar versin kuzum annende geliyomuş sende biraz dinlenirsinİyiyim canim çok şükür hastamız vardı annem yanına gitti ondan iyi haberler alinca biz de iyi oluyoruz..
vallah bende alıp atacam canımız bişiler istiyor bazen atar haşlarım hemencikaklıma düşürdün bak alaymda buzlukta dursun
bide bizi düşün sbah 7de alarm calıyo kocem diyo yat daha sabah olmamış
hosgeldin bebeğiimm bende seni merak ediyodum dedim abi yle elti bi haltlar mı karıstırdı yoksa ortalık mı karışık
bende aralıkta düşünüyorum bilmiyorum ama nasıl olur regli günüme bağlı ...Evet canim divruyu gisteriyorlar bu ayda alicaktim tedaviye badladim diye almadim
aklıma geldi benim de cumartesi pazardan alırım bolca difrize atarımÇiğ attim canim gecen haşladımdı 2 tane kaldi bende buzluga attim çıkardığımda sulandi guzel olmadiciğ atinca ayni taze gibi oluyo ama hic çözülmesini beklemeden suya koyup haşliyom
Kendim için ayrirdığım iki saat sadece..ben herkesi idare ediyorum onlar da beni idare etsin di mi..eşim işlerini ona göre hesapliyo yetismek için çok fedakar değil miSupersin canim o kadar işinin arasinda
eltinle ne olmuştu tam olarak uzak durmak bazen en iyisiAnnem pazar dönüyor inşallah..eltimler iyiler şimdilik cumartesi gelcek bana anlatır artık herseyi
Hee valla hazirca oluyo istediginde at haslavallah bende alıp atacam canımız bişiler istiyor bazen atar haşlarım hemencik
bende aralıkta düşünüyorum bilmiyorum ama nasıl olur regli günüme bağlı ...
aklıma geldi benim de cumartesi pazardan alırım bolca difrize atarım
Hahhh bek guzel olmusKendim için ayrirdığım iki saat sadece..ben herkesi idare ediyorum onlar da beni idare etsin di mi..eşim işlerini ona göre hesapliyo yetismek için çok fedakar değil mi
Kendisi kv ile oturuyodu tabi acısı da bizden çıkıyodu..eşiyle de arasi iyi değil bize sarıp duruyo..kv yazin vefat etti tam herkes düzenini kurar dedik daha fena oldu bize yansitmasa iyi olur ama iste..eltinle ne olmuştu tam olarak uzak durmak bazen en iyisi
tm yeme demiyorum hobi olarak yine yeBen her zaman yiyom diyettemiktar önemli daha yulafli makarnam ruseymli makarnam var zamanla onlari da görecen menulerde kalori sayyom ya kuzum az yiyom saymasam bile ben makarna pilavi 2 kasik yiyom
biz ona halk arasında zabaaan körü diyozAhahahahhahahaiyiki kocene uyup yatmiyon haftaya esimde sabah gidecek işe 6 bucukda gece oluyo resmen geceee
pek güzel oluyo valla ben bide geçen içine süt le şeker katıp haşladım çık gizil ıldııııvallah bende alıp atacam canımız bişiler istiyor bazen atar haşlarım hemencik
bende aralıkta düşünüyorum bilmiyorum ama nasıl olur regli günüme bağlı ...
aklıma geldi benim de cumartesi pazardan alırım bolca difrize atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?