Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Size bisey sorucam alkah icn dogruyu soykeyin benim bu bu saf salak kocam biz tedaviye basladik ozel hastanede bana dediki askim harcamamiza dikkat edelim asilama falan olursa hazirda paramiz olsun tmm dedim zaten oyle para harcayan israfci biri degilim israfi sevmemde anladtik ben bi corap bile alirkn kac kere dusunuyirum dikkat eduyorum o saf kocamda gecn bunun enustezi ablasinin kocasi aralari cok ii allah bozmadin kendine arabada teli sarj atmek icn kablo sarj aleti almis kayincomada alim onunda yoktu diyor aliyor benim o pinti gorumcem 5 liralik seyi geri verdirtmis enistesi edime anlatiyor oda param yoktu ablam diyor daha dun 2.5 milyarl tel aldi benim saftirikte gitmis bugn uespi almis 30 tlye ben bilmiyom ablasinada almis ben kahvaltiya kalktim kahvaltiyi hazirladim aynanin onunde 1 tane vardi odaya gittim baktim ikitane sordum birinide ablama aldim diyor ablan sana 5 liralik seyi geri verdirtmis ya dedim bana bagirdi sanane dedi surat asti iki saat kotu kotu bakti kalbimi cik kirdib ana gelincemi paran yok dedim cok zoruma gitti sizce ben haksizmiyim

Ben kahvaltıya kacar kızlar görüşürüz
afiyet olsun bebeğiimmm

haklısın bence kuzum ama eger o ablasına harcıyosa sende kendine harca hiç paradan kısma bos yere demek ki güveniyo kendine harcıyo sen niye kendini zor duruma sokuyosun

bnm eşim düğüne 1 ay kala annesine telefon aldı bana da para yok cok acılmayalım fln diyodu.. sonrasında bende gittim kardesime takım elbise aldım agzını acamadı erkeklere kısasa kısas yapcaksın

Yoo bisey desin parani istemiyorum dicem senin paran dicem cok zoruma gitti benim param sen karisma der vibi sanane diyir bahiriyir kendimede bisey almicm dicm bisey derse tavir yaparim o alusti ne yapsa altan al al boyle olur muhattap bile olmiycm naparsa yapsin

pincirim

he renklerinin resmini atmıstımda dur koltuklarıda atiyim
pek güzeller

sen yine cok sert tepki verme kuzum sen bnm ablamı sevmiyosun moduna girmesin daha kötü olur

Kendisi kv ile oturuyodu tabi acısı da bizden çıkıyodu..eşiyle de arasi iyi değil bize sarıp duruyo..kv yazin vefat etti tam herkes düzenini kurar dedik daha fena oldu bize yansitmasa iyi olur ama iste..
baaştan sınırı çizersen rahat edersin yoksa bunların ev ortamı ile uğraşacaksınız hepiniz huzursuz olacaksınız

tm yeme demiyorum hobi olarak yine ye ama öğlen ye

biz ona halk arasında zabaaan körü diyoz

pek güzel oluyo valla ben bide geçen içine süt le şeker katıp haşladım çık gizil ıldıııı
haşlarken mi sütle haşladım konserveyi ama dimi

günaydın kızlarr
poncikler gelmiş nasılsın kuzum

valla tavrını koy erkeklere yüz vermeye gelmez .. yanlış anlama da ben hep şunu derim bir kadın her zaman kendi ayaklrı üzerinde durmalı çalışma imkanın varsa gir bir işe çalış kapansın ağzı erkekler malesef bencil olabiliyor bu para konusunda

Para icn degil askim icmden geldi dese yine bisey demem ama laflari cokz iruma gitti hep yapiyir aynisini surekli senin paranmi demeye getiriyir ada cok zoruma gidiyir zaten maasini kv deme verir kv minde emekli maasi var o bakar gelire gidere massini cekince biseyler ver diyirum surekli annemdenmi istiycm diyirum yok diyor paranin yeni bilmiyonmu al ordan diyir biliyir ben alamam daha bi kere almadim ordan para cok dusuncesiz cok kiriyir kalbimi ya

kv parasından mı al diyor sana onu anlayamadım

Oda maasini kaynanama veriyor kv demde belli bi yeri var oraya koyuyor biliyoruz nerde oldunu lazim oldunda alin diyir kv ama ben alamam ki kocamin bana vermesini istiyorum ben kocmin benim ihtiyaclarimi bilmesini istiyirum bisey lazim oldunda annesine demek istemiyorum onun yapmasini istiyorum cok agkatiyir beni baslaranina gelince canini verir bana gelince hic bisey farkindayim sevmiyor desem seviyir biliyorum ama bazrn cok teredutte dusuyirum

tabikide alıcaksn o parada seninde en cok senin hakkın var bi iki kere utanırsın sonra alışırsın
şöyle düşün senin almadıgın para ya görümcene gidiyosa ? niye sen yemeyesin ki kocanın parasını

Ben enisi giyinimde kv demle disari colikalim boyle olmick acilirim biraz kendime gelirim belki aglamak bana i gelmiyor

karşına alıp konuşman lazım olur mu öyle şey evde tek erkek tüm gelir kv ye veriliyor sizin özel bir harcamanız olamaz mı açıkça konuş miktarda belirt her ay bu kadar cebimde dursun de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…