Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tm yeme demiyorum hobi olarak yine ye ama öğlen ye

biz ona halk arasında zabaaan körü diyoz

pek güzel oluyo valla ben bide geçen içine süt le şeker katıp haşladım çık gizil ıldıııı
Amaan bıktım valla kilo veremiyom yaa
Zaaabann körlerinde kalkip yemek yiyesim var

Hahhh bek guzel olmus tukenip kalirsin valla insan kendine de zaman ayirmali esindeki buyuk fedakarlık savolasin de
Kendisi haftanin üç gunü gözunü kırpmadan maç seyrediyo hafta sonu planlarımız hep ona gore onda ses çıkaramiyo..sessiz durmanin ekmeğini yiyorum ilk defa bisey derse en ince noktasindan vurucam biliyo bunu

ve karsınızda pancarın isyanı
ben makarnaya yoruyorum bu artıyı
Allah Allah yaa nasil olur 2 kasik makarna kilo yapacak hemde yagsiz tambugday makarna valla inanmıyorum ekmek de yemiyom acıkırım ki o zaman az karbonhidrat koymazsam

Kendisi haftanin üç gunü gözunü kırpmadan maç seyrediyo hafta sonu planlarımız hep ona gore onda ses çıkaramiyo..sessiz durmanin ekmeğini yiyorum ilk defa bisey derse en ince noktasindan vurucam biliyo bunu
ekmek yemiyoruz bebeğim diyetteyiz lütfen rica ediyorum deyimi bile yasak bu takımda ekmegin he ama tam bugday günde 2 tane olur

O da duyacaaa lafi bildiginden ses etmiyo demi ayy ne guzelll sende spor yapiyosun plates insani cok sakinlestirip dinlendiriyo ben plates yapinca masajdan çıkmış gibi hissediyom

Allah Allah yaa nasil olur 2 kasik makarna kilo yapacak hemde yagsiz tambugday makarna valla inanmıyorum ekmek de yemiyom acıkırım ki o zaman az karbonhidrat koymazsam
diyet yapmayıda unutmuşuz
hadi kaaalhh güzel bi kahvaltı yap saat kac oldu

Hahlısın bacim ayy yesem mi ki cuma gunu öğretmenler kutlamasi yapacuh okulda ben kurabiye yapacimherkesler bisiler yapacak parti var
oo aktiviteler partıler bişiler bende akşam yemege gidiyom arkadasıma

Ben de aynı durumdayım karnim aç ama yiyesim yok yaa .yumurta görmek istemiyorum..karataycı olarak bi çılgınlık yapıp müsli mi yesem acaba
Ayy sorma kiz kilo aldim ya ben veremiyom zamaninda 57 den cok cokl zor inmistim yine geldim 57 ye yulaf ezmesi kuru meyvelerle musli yap kendine yi giz

O da duyacaaa lafi bildiginden ses etmiyo demi ayy ne guzelll sende spor yapiyosun plates insani cok sakinlestirip dinlendiriyo ben plates yapinca masajdan çıkmış gibi hissediyom
Hakkaten öyle oluyo vucudum bi saliyo kendini üç seans psikoterapi görmuş gibi oluyom sonra eve bi geliyorum çocuk çığlıklariyla vucut kendine geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…