- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.241
Amaan bıktım valla kilo veremiyom yaatm yeme demiyorum hobi olarak yine yeama öğlen ye
biz ona halk arasında zabaaan körü diyoz
pek güzel oluyo valla ben bide geçen içine süt le şeker katıp haşladım çık gizil ıldıııı
ve karsınızda pancarın isyanıDün 1150 kalori aldim 300 gr fazlayimdaha ne kadar az kalori almam lazim acaba yapmiyom diyet falan ben ya 57 den inmicek işte
Kendisi haftanin üç gunü gözunü kırpmadan maç seyrediyo hafta sonu planlarımız hep ona gore onda ses çıkaramiyo..sessiz durmanin ekmeğini yiyorum ilk defaHahhh bek guzel olmustukenip kalirsin valla insan kendine de zaman ayirmali esindeki buyuk fedakarlık savolasin de
sabah sabah yemek mi yenirmişAmaan bıktım valla kilo veremiyom yaa
Zaaabann körlerinde kalkip yemek yiyesim var
Allah Allah yaa nasil olur 2 kasik makarna kilo yapacak hemde yagsiz tambugday makarna valla inanmıyorumve karsınızda pancarın isyanı
ben makarnaya yoruyorum bu artıyı
Ben de aynı durumdayım karnim aç ama yiyesim yok yaa .yumurta görmek istemiyorum..karataycı olarak bi çılgınlık yapıp müsli mi yesem acabaAmaan bıktım valla kilo veremiyom yaa
Zaaabann körlerinde kalkip yemek yiyesim var
Hahlısın bacim ayy yesem mi kisabah sabah yemek mi yenirmişgece yicksin hiç bilmiyon sende
ekmek yemiyoruz bebeğim diyetteyiz lütfen rica ediyorum deyimi bile yasak bu takımda ekmeginKendisi haftanin üç gunü gözunü kırpmadan maç seyrediyo hafta sonu planlarımız hep ona gore onda ses çıkaramiyo..sessiz durmanin ekmeğini yiyorum ilk defabisey derse en ince noktasindan vurucam biliyo bunu
Dur kız bari oyle yiyeyimekmek yemiyoruz bebeğim diyetteyiz lütfen rica ediyorum deyimi bile yasak bu takımda ekmeginhe ama tam bugday günde 2 tane olur
Kendisi haftanin üç gunü gözunü kırpmadan maç seyrediyo hafta sonu planlarımız hep ona gore onda ses çıkaramiyo..sessiz durmanin ekmeğini yiyorum ilk defabisey derse en ince noktasindan vurucam biliyo bunu
diyet yapmayıda unutmuşuzAllah Allah yaa nasil olur 2 kasik makarna kilo yapacak hemde yagsiz tambugday makarna valla inanmıyorumekmek de yemiyom acıkırım ki o zaman az karbonhidrat koymazsam
oo aktiviteler partıler bişilerHahlısın bacim ayy yesem mi kicuma gunu öğretmenler kutlamasi yapacuh okulda ben kurabiye yapacim herkesler bisiler yapacak parti var
Geçen gün kızima yaptim tam buğday ekmeği sandviç ekmeği de yaptım nassı güzel oldu ahh ahhhh.ekmek yemiyoruz bebeğim diyetteyiz lütfen rica ediyorum deyimi bile yasak bu takımda ekmeginhe ama tam bugday günde 2 tane olur
Ayy sorma kiz kilo aldim ya ben veremiyom zamaninda 57 den cok cokl zor inmistim yine geldim 57 yeBen de aynı durumdayım karnim aç ama yiyesim yok yaa .yumurta görmek istemiyorum..karataycı olarak bi çılgınlık yapıp müsli mi yesem acaba
yassaaahh yassaaaahhhDur kız bari oyle yiyeyim
güzel olmasıda sıkıntı işte insan yedikce yiyoGeçen gün kızima yaptim tam buğday ekmeği sandviç ekmeği de yaptım nassı güzel oldu ahh ahhhh.
Hakettim çıkmasaydım 57 yediyet yapmayıda unutmuşuz
hadi kaaalhh güzel bi kahvaltı yap saat kac oldu
oo aktiviteler partıler bişilerbende akşam yemege gidiyom arkadasıma
Hakkaten öyle oluyo vucudum bi saliyo kendini üç seans psikoterapi görmuş gibi oluyomO da duyacaaa lafi bildiginden ses etmiyo demi ayy ne guzelll sende spor yapiyosun plates insani cok sakinlestirip dinlendiriyo ben plates yapinca masajdan çıkmış gibi hissediyom
Bunye direniyo olabilir direncin kırılırsa yine gider kilolar tatlimHakettim çıkmasaydım 57 yeaha hazirliyom kahvaltiyi kuru biber kavuruyom
ben börek aldım bu sabah minnak yedimHakettim çıkmasaydım 57 yeaha hazirliyom kahvaltiyi kuru biber kavuruyom
ooo kimlee gelmişleeeeeegünaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?