- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.281
hee deneyim bende cumartesi günüyes bebegim yok normal taze mısırı hasladım düdüklünün içine suyu koyduktan sonra 1 bardakta süt koydum
Valla okadar kotu oldumki okadar sinir oldumki anlatamam parada onun olsun naparsa yapsin ne hali varsa gorsun ben yoruldum artik oldum buma laf anlatmaya calisnaktantabikide alıcaksn o parada seninde en cok senin hakkın var bi iki kere utanırsın sonra alışırsın
şöyle düşün senin almadıgın para ya görümcene gidiyosa ? niye sen yemeyesin ki kocanın parasını
dene dene ben cok begendimhee deneyim bende cumartesi günü
bi evde 2 kadın olunca böyle oluyo işte o hesabı senin tutman gerekirken kv tutuyo su an.Valla okadar kotu oldumki okadar sinir oldumki anlatamam parada onun olsun naparsa yapsin ne hali varsa gorsun ben yoruldum artik oldum buma laf anlatmaya calisnaktan
pek güzeller
sen yine cok sert tepki verme kuzum sen bnm ablamı sevmiyosun moduna girmesin daha kötü olur
iyiyim kuzumm sen nasılsınnbaaştan sınırı çizersen rahat edersin yoksa bunların ev ortamı ile uğraşacaksınız hepiniz huzursuz olacaksınız
haşlarken mi sütle haşladım konserveyi ama dimi
poncikler gelmiş nasılsın kuzum
valla tavrını koy erkeklere yüz vermeye gelmez .. yanlış anlama da ben hep şunu derim bir kadın her zaman kendi ayaklrı üzerinde durmalı çalışma imkanın varsa gir bir işe çalış kapansın ağzı erkekler malesef bencil olabiliyor bu para konusunda
Denicem cumartesi günü ..dene dene ben cok begendim
ben ikisine uzak oturyorum arada kabul ediyorum zaten annemler kardeşimden gelemiyorlar çok fazla bizim gitmemiz daha kolay .. kv ye de mesafe koydum haftasonu aramazda çağırmazda gelmezde istisnalar hariç tabi ki ...şimdi böyle duyuncda sinirilerim zıplıyor benimbi evde 2 kadın olunca böyle oluyo işte o hesabı senin tutman gerekirken kv tutuyo su an.
resmen burası bnm evim herseyi ben ayarlarım der gibi olmş bende buna karısıyım işte, herkes evini yerini bilcek
merak ettim neler yedinayy kızlar dün çok saçmaladım hatta saçmalamaktan buıraya yazmaya fırsat bulamadım.
Dünkü menümü yazmayayım o kadar çok yedim ki. Sanırım soğuktan iştahım açıldı.
Birde üstüne bu sabah uyanamadım. 10'da kalkabildim. Dün o kadar yemiştim ki resmen tok karnına uyandım...
iyiyim kuzum gitti mi nişanlın nasıl geçtiseninkiler gibi
iyiyim kuzumm sen nasılsınn
Ayy değecek şeyler yesem içim yanmayacak ekmek evde bulduğum pekmez falan...merak ettim neler yedin
Canim benimde bebegim yeni oldu onceleri gayet guzel bir birlikteligimiz vardi hamileligimin 7. Ayindan sonra esim d3 bende birlikte olmayi istemedik sanki kizima zarar geleckmis gibii hissesiyorduk. Dogum yaptim bende her sey degisti uc aylik olacak bebegim esim yanima yaklassa cemkiriyorum sirf birseyler olmasin diye ama ben ilk bebegim olsugu icin daha toparlanamadigima yoruyordum. Bir de endiseleniyorum biz birlikteyken bebisim aglarsa vs vs turlu turlu sorular. Benim hormonlarda tavam yapmis emziriyorim kendimi inek gibi hissediyorum. Esim anlayisli bugune kadar hic beni bu konuda uzmedi uzerime gelmedi ama nasil olacak boyle bilmiyorum. Ins duzeliriz. Anne olduk ondan oldu sanirim. Ben 4 yillik evliyim.Kızlar bı konuyu merak ediyorum
Ben ozelımı kımseylr paylsssn bırı degılım ama konusmam lazım
Hormonların etkısımı bılmıyrm
Ben hıc cınseellık ıstemıyrm
Olmadsn yasasam zerre farketmez
İstemıyorum esımı hıc
Ayda bı kac kere oluyor oda bnm ıcın gorev gıbı, ısteyerek degıl
Tedavı falan mı gormem lazım bılmıyrm kı
Bı evlılık ıcın buyuk sorun sslında cınseellık
Cocuklar oldugundan berı hep boyledıyebılırım
Canim kizima sut ossun didimmmo öğle neden allasen
Cooook haklisin. Bence sende istesigin gibi harca esini dusundukce boyle kebdini bilmez oluyorlar.Size bisey sorucam alkah icn dogruyu soykeyin benim bu bu saf salak kocam biz tedaviye basladik ozel hastanede bana dediki askim harcamamiza dikkat edelim asilama falan olursa hazirda paramiz olsun tmm dedim zaten oyle para harcayan israfci biri degilim israfi sevmemde anladtik ben bi corap bile alirkn kac kere dusunuyirum dikkat eduyorum o saf kocamda gecn bunun enustezi ablasinin kocasi aralari cok ii allah bozmadin kendine arabada teli sarj atmek icn kablo sarj aleti almis kayincomada alim onunda yoktu diyor aliyor benim o pinti gorumcem 5 liralik seyi geri verdirtmis enistesi edime anlatiyor oda param yoktu ablam diyor daha dun 2.5 milyarl tel aldi benim saftirikte gitmis bugn uespi almis 30 tlye ben bilmiyom ablasinada almis ben kahvaltiya kalktim kahvaltiyi hazirladim aynanin onunde 1 tane vardi odaya gittim baktim ikitane sordum birinide ablama aldim diyor ablan sana 5 liralik seyi geri verdirtmis ya dedim bana bagirdi sanane dedi surat asti iki saat kotu kotu bakti kalbimi cik kirdib ana gelincemi paran yok dedim cok zoruma gitti sizce ben haksizmiyim
Aynen latiluyorum.afiyet olsun bebeğiimmm
haklısın bence kuzum ama eger o ablasına harcıyosa sende kendine harca hiç paradan kısma bos yere demek ki güveniyo kendine harcıyo sen niye kendini zor duruma sokuyosun
bnm eşim düğüne 1 ay kala annesine telefon aldı bana da para yok cok acılmayalım fln diyodu.. sonrasında bende gittim kardesime takım elbise aldım agzını acamadı erkeklere kısasa kısas yapcaksın
Bana bana mı yedinAyy değecek şeyler yesem içim yanmayacak ekmek evde bulduğum pekmez falan...
iyiyim kuzum gitti mi nişanlın nasıl geçti
Bende oyle dusunuyirum kv dem bisey demez bisey alirkn ama karisir su guzel degil falan der laf soyker oda benim hic hosuma gitmez ben cocuvum oldundada isredimi alip giydirmek isterim kv begenmedinde ne dicm illaki bunu alicm diyenemki esimde zaten tembel bi yere cikartmaz az gezdirim demezbi evde 2 kadın olunca böyle oluyo işte o hesabı senin tutman gerekirken kv tutuyo su an.
resmen burası bnm evim herseyi ben ayarlarım der gibi olmş bende buna karısıyım işte, herkes evini yerini bilcek
Bence hetsey este bitiyir o arada o sagliyck dengeyi benimki gibi olursada larisini surekli ezdirir bence koca dedigin annesini esine ezdirmick ezinide annesine ezdirmickki gerektinde savuncak kv dede gorumcekere ezdirmesin gelinsin senin sunu dememen lazim kaynanasin bana karisamazsin siye bisey yok kv gelini kizi bilick sevmesede ii davranck ezdirmick gelinse anne bilip saygi gosterck hizmet edick kv demden yana pek bi sorunum yok kavgada etsek barisiyoruz ama esime bi turlu derdimi anlatamiyorum kavgada ediyorum duzgunde anlatiyorum adamin bi kulagindan girip digerinden cikiyor oda ii bir insan ama beni cok eziyor sajip cikmiyor sanki bana yeterince arkamda durmuyor gibi mesala memleke gitmistik gorumcemlerle orda annem aradi esim hastaydi nasil diye gorumcenin kizi sen butn konustuklarimi dinle git annesine biraz daha ekle anlar ozaman 6 yadinda bende diyom bu gayret yanimda oturuyor eve girdm kv yoktu disardaydi esimde enistesiyle bi yere gitmislerdi gorumce baskafi ustume yurumeye ben senin bildigin insanlara benzemem agzina sicarim diyor bagiriyor defol git diyor sana soyle yaparim boyle yaparim diyor bagiriyor kuzeni tuttu tutmasa doverdide bende abla valla kotu bisey demedim gel konusalim niye bagiriyorun diyom derdimi anlatmaya calisiyorum ciktim disari agladim annende tlfn acik dinliyor bildigi galde demedini birakmadi annen esimi aramis gekdi oda bana kiziyor noldu ne anlattin annebe kv dem geldi agliyordum noldu diyor gorumcede esime demiski annene anlatmiyialim bn anlattim boyle boyle yapti bagirdi cagirdi butn koye duyurdu rezil etti bizi terniyesiz kv demde atamrada kaldi birazda bana sey yapti oyle boyke gecti valla kotu biseyde demedim anneme neymis ben esim hakkinda bisey anlatamazmism annene sinir oldum ozaman soylim annene seni arasin once izn alsin oyke arasin dedim daha neker beler yapti anlatmaya sayfalar yetmez kndide bisey olsun henen arar tlsen anlatir neyse istanbula donduk iki gun sonra aklima geldikce agliyorum cok uzuldum agliyorum esim demezmi ben senin sucun oldunu bilseydim dusunseydim kiznazmiydim sana diyor anam sok oldum madem ben suczuz olduna inaniyirsun niye demedin o benim karim sen kimi kovuyordun burasi dedemin evi sen kimin agzina siciyorsn denezmi ya kv demde aynisini diyor bisey dedikmi biz sana siyir sen ne bicim annesin madem sucsusuzum desene sen kizimsan oda gelinim ne hakla bagiriyirsun ne diyirsn o seni kovamaz sende onu kovamazsin semefiler ya baskasi olsa valla cekmez bunlari anam baya derdim varmis allah o girumcenin de bin katini yasatsin insallah disundukce valla cekilcek seyler degilDenicem cumartesi günü ..
ben ikisine uzak oturyorum arada kabul ediyorum zaten annemler kardeşimden gelemiyorlar çok fazla bizim gitmemiz daha kolay .. kv ye de mesafe koydum haftasonu aramazda çağırmazda gelmezde istisnalar hariç tabi ki ...şimdi böyle duyuncda sinirilerim zıplıyor benim
Inanmiyorum bu nedir boyle terbiyesiz cirkef kadin. Canim ya niye boyle yapiyorlar sana . Esininde huyu seni sahiplenip arlanda durmayack boyle nasil olacak . O gorumcenin o kavgada sende uzerine yuruyup onu iyi bir pataklasaydin bir daha sana oyle yapmaz korkardi bulmuslar seni iyi niyetli uzerine yuruyup kovmak nedir kovdu o aksam gidip bir daha da donmemeliydin kocanda seni seviyorsa pesinden gelirdi . O 6 yasindaki cocuk mu diyeyim ne diyeyim bilemedim Allah evladin hayirlisini versin o ne oyle nasil yetistirmisler resmen seytan. Cok uzuldum valla ben burada okurken gerildim sana masallah sabrediyorsunBence hetsey este bitiyir o arada o sagliyck dengeyi benimki gibi olursada larisini surekli ezdirir bence koca dedigin annesini esine ezdirmick ezinide annesine ezdirmickki gerektinde savuncak kv dede gorumcekere ezdirmesin gelinsin senin sunu dememen lazim kaynanasin bana karisamazsin siye bisey yok kv gelini kizi bilick sevmesede ii davranck ezdirmick gelinse anne bilip saygi gosterck hizmet edick kv demden yana pek bi sorunum yok kavgada etsek barisiyoruz ama esime bi turlu derdimi anlatamiyorum kavgada ediyorum duzgunde anlatiyorum adamin bi kulagindan girip digerinden cikiyor oda ii bir insan ama beni cok eziyor sajip cikmiyor sanki bana yeterince arkamda durmuyor gibi mesala memleke gitmistik gorumcemlerle orda annem aradi esim hastaydi nasil diye gorumcenin kizi sen butn konustuklarimi dinle git annesine biraz daha ekle anlar ozaman 6 yadinda bende diyom bu gayret yanimda oturuyor eve girdm kv yoktu disardaydi esimde enistesiyle bi yere gitmislerdi gorumce baskafi ustume yurumeye ben senin bildigin insanlara benzemem agzina sicarim diyor bagiriyor defol git diyor sana soyle yaparim boyle yaparim diyor bagiriyor kuzeni tuttu tutmasa doverdide bende abla valla kotu bisey demedim gel konusalim niye bagiriyorun diyom derdimi anlatmaya calisiyorum ciktim disari agladim annende tlfn acik dinliyor bildigi galde demedini birakmadi annen esimi aramis gekdi oda bana kiziyor noldu ne anlattin annebe kv dem geldi agliyordum noldu diyor gorumcede esime demiski annene anlatmiyialim bn anlattim boyle boyle yapti bagirdi cagirdi butn koye duyurdu rezil etti bizi terniyesiz kv demde atamrada kaldi birazda bana sey yapti oyle boyke gecti valla kotu biseyde demedim anneme neymis ben esim hakkinda bisey anlatamazmism annene sinir oldum ozaman soylim annene seni arasin once izn alsin oyke arasin dedim daha neker beler yapti anlatmaya sayfalar yetmez kndide bisey olsun henen arar tlsen anlatir neyse istanbula donduk iki gun sonra aklima geldikce agliyorum cok uzuldum agliyorum esim demezmi ben senin sucun oldunu bilseydim dusunseydim kiznazmiydim sana diyor anam sok oldum madem ben suczuz olduna inaniyirsun niye demedin o benim karim sen kimi kovuyordun burasi dedemin evi sen kimin agzina siciyorsn denezmi ya kv demde aynisini diyor bisey dedikmi biz sana siyir sen ne bicim annesin madem sucsusuzum desene sen kizimsan oda gelinim ne hakla bagiriyirsun ne diyirsn o seni kovamaz sende onu kovamazsin semefiler ya baskasi olsa valla cekmez bunlari anam baya derdim varmis allah o girumcenin de bin katini yasatsin insallah disundukce valla cekilcek seyler degil
Bazen diyorum bosansam da mutlu olamamki yine seviyorum esimde eskiden daha kotuydu bana insnmiyirdu bile enazindan simdi kabulleniyir yaptiklarini goruyorum biluyorum diyir diyomki cocuk olursa dahada degisir ama valla gorumcemdende o seytn kizindanda cok cektim cekiyieumda allaha havale ediyorum allah bildigi gibi yapsin hepsini cikarsin esimede sedim hakkimi asla ablana helal etmiyorum geliyor bir hafta kaliyor surekli yatiyor ben ugrasiyorum helal etmet hakkimi gecn hoca anlatiyor misafir uzaktanmi geldi elinden geldince yatiya kalmasin durumu varsa otelde falan kalsin diyor belki esler kavga etmis belki hastalar ev sahibine asla eziyet verilmemeli diyir benimkide ayni sehir 30 dakikalik yol dan geliyir uyanik bizde kaliyor para biriktiriyir 4 kisi 5 gun 7 gun nekadar kar olur benim kocamda mal iste ezdirsin beni bence bana degerde vermiyir kocm ama allah biliyorki oyle hissediyorum bazen benmi evhamlaniyorum yoksa dogrumu hossediyorum bilmiyorum ki tek olunca okadar i ge iniyoruzki ama gorumce gelsin mutfaktan cikama kaynana dehisoyir esimin yuzunu bile voremiyorum esimle bozusuyoruzInanmiyorum bu nedir boyle terbiyesiz cirkef kadin. Canim ya niye boyle yapiyorlar sana . Esininde huyu seni sahiplenip arlanda durmayack boyle nasil olacak . O gorumcenin o kavgada sende uzerine yuruyup onu iyi bir pataklasaydin bir daha sana oyle yapmaz korkardi bulmuslar seni iyi niyetli uzerine yuruyup kovmak nedir kovdu o aksam gidip bir daha da donmemeliydin kocanda seni seviyorsa pesinden gelirdi . O 6 yasindaki cocuk mu diyeyim ne diyeyim bilemedim Allah evladin hayirlisini versin o ne oyle nasil yetistirmisler resmen seytan. Cok uzuldum valla ben burada okurken gerildim sana masallah sabrediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?