- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.301
amiiinnnn kuzuummmmmGubaydin ben yeni kalktim.
Sabah oldugubdan beri yataktan cikmadim kizimi yedir degis yatir salla yaptim lendimde kivrildim uyudum onunlaa ya mucize gibi bir sey Rabbim bebis isteyenlere hemencecik versin anlatilmaz bir duyguu
senin cocuguna kimse karısamaz rabbm nasip etsin sana da ama skın kimseye söz hakkı verme o konuda yoksa senin cocugun olmaktan cıkar kendisi byütür istediği gibiBende oyle dusunuyirum kv dem bisey demez bisey alirkn ama karisir su guzel degil falan der laf soyker oda benim hic hosuma gitmez ben cocuvum oldundada isredimi alip giydirmek isterim kv begenmedinde ne dicm illaki bunu alicm diyenemki esimde zaten tembel bi yere cikartmaz az gezdirim demez
görümceye bakBence hetsey este bitiyir o arada o sagliyck dengeyi benimki gibi olursada larisini surekli ezdirir bence koca dedigin annesini esine ezdirmick ezinide annesine ezdirmickki gerektinde savuncak kv dede gorumcekere ezdirmesin gelinsin senin sunu dememen lazim kaynanasin bana karisamazsin siye bisey yok kv gelini kizi bilick sevmesede ii davranck ezdirmick gelinse anne bilip saygi gosterck hizmet edick kv demden yana pek bi sorunum yok kavgada etsek barisiyoruz ama esime bi turlu derdimi anlatamiyorum kavgada ediyorum duzgunde anlatiyorum adamin bi kulagindan girip digerinden cikiyor oda ii bir insan ama beni cok eziyor sajip cikmiyor sanki bana yeterince arkamda durmuyor gibi mesala memleke gitmistik gorumcemlerle orda annem aradi esim hastaydi nasil diye gorumcenin kizi sen butn konustuklarimi dinle git annesine biraz daha ekle anlar ozaman 6 yadinda bende diyom bu gayret yanimda oturuyor eve girdm kv yoktu disardaydi esimde enistesiyle bi yere gitmislerdi gorumce baskafi ustume yurumeye ben senin bildigin insanlara benzemem agzina sicarim diyor bagiriyor defol git diyor sana soyle yaparim boyle yaparim diyor bagiriyor kuzeni tuttu tutmasa doverdide bende abla valla kotu bisey demedim gel konusalim niye bagiriyorun diyom derdimi anlatmaya calisiyorum ciktim disari agladim annende tlfn acik dinliyor bildigi galde demedini birakmadi annen esimi aramis gekdi oda bana kiziyor noldu ne anlattin annebe kv dem geldi agliyordum noldu diyor gorumcede esime demiski annene anlatmiyialim bn anlattim boyle boyle yapti bagirdi cagirdi butn koye duyurdu rezil etti bizi terniyesiz kv demde atamrada kaldi birazda bana sey yapti oyle boyke gecti valla kotu biseyde demedim anneme neymis ben esim hakkinda bisey anlatamazmism annene sinir oldum ozaman soylim annene seni arasin once izn alsin oyke arasin dedim daha neker beler yapti anlatmaya sayfalar yetmez kndide bisey olsun henen arar tlsen anlatir neyse istanbula donduk iki gun sonra aklima geldikce agliyorum cok uzuldum agliyorum esim demezmi ben senin sucun oldunu bilseydim dusunseydim kiznazmiydim sana diyor anam sok oldum madem ben suczuz olduna inaniyirsun niye demedin o benim karim sen kimi kovuyordun burasi dedemin evi sen kimin agzina siciyorsn denezmi ya kv demde aynisini diyor bisey dedikmi biz sana siyir sen ne bicim annesin madem sucsusuzum desene sen kizimsan oda gelinim ne hakla bagiriyirsun ne diyirsn o seni kovamaz sende onu kovamazsin semefiler ya baskasi olsa valla cekmez bunlari anam baya derdim varmis allah o girumcenin de bin katini yasatsin insallah disundukce valla cekilcek seyler degil
prenses ile keyif mi yaptınız sizGubaydin ben yeni kalktim.
Sabah oldugubdan beri yataktan cikmadim kizimi yedir degis yatir salla yaptim lendimde kivrildim uyudum onunlaa ya mucize gibi bir sey Rabbim bebis isteyenlere hemencecik versin anlatilmaz bir duyguu
olsun kuzum en azından gördün yanındaydıkoşturmacalı herşeyimizi hallettik gibi ama öyle gezip tozamadik malesef
kuzum sen biraz ağırlığını koyacaksın hem kv hem eşine gerekiyorsa o paradan al üstünde dursun o kadar karışmasına izin verme...Bence hetsey este bitiyir o arada o sagliyck dengeyi benimki gibi olursada larisini surekli ezdirir bence koca dedigin annesini esine ezdirmick ezinide annesine ezdirmickki gerektinde savuncak kv dede gorumcekere ezdirmesin gelinsin senin sunu dememen lazim kaynanasin bana karisamazsin siye bisey yok kv gelini kizi bilick sevmesede ii davranck ezdirmick gelinse anne bilip saygi gosterck hizmet edick kv demden yana pek bi sorunum yok kavgada etsek barisiyoruz ama esime bi turlu derdimi anlatamiyorum kavgada ediyorum duzgunde anlatiyorum adamin bi kulagindan girip digerinden cikiyor oda ii bir insan ama beni cok eziyor sajip cikmiyor sanki bana yeterince arkamda durmuyor gibi mesala memleke gitmistik gorumcemlerle orda annem aradi esim hastaydi nasil diye gorumcenin kizi sen butn konustuklarimi dinle git annesine biraz daha ekle anlar ozaman 6 yadinda bende diyom bu gayret yanimda oturuyor eve girdm kv yoktu disardaydi esimde enistesiyle bi yere gitmislerdi gorumce baskafi ustume yurumeye ben senin bildigin insanlara benzemem agzina sicarim diyor bagiriyor defol git diyor sana soyle yaparim boyle yaparim diyor bagiriyor kuzeni tuttu tutmasa doverdide bende abla valla kotu bisey demedim gel konusalim niye bagiriyorun diyom derdimi anlatmaya calisiyorum ciktim disari agladim annende tlfn acik dinliyor bildigi galde demedini birakmadi annen esimi aramis gekdi oda bana kiziyor noldu ne anlattin annebe kv dem geldi agliyordum noldu diyor gorumcede esime demiski annene anlatmiyialim bn anlattim boyle boyle yapti bagirdi cagirdi butn koye duyurdu rezil etti bizi terniyesiz kv demde atamrada kaldi birazda bana sey yapti oyle boyke gecti valla kotu biseyde demedim anneme neymis ben esim hakkinda bisey anlatamazmism annene sinir oldum ozaman soylim annene seni arasin once izn alsin oyke arasin dedim daha neker beler yapti anlatmaya sayfalar yetmez kndide bisey olsun henen arar tlsen anlatir neyse istanbula donduk iki gun sonra aklima geldikce agliyorum cok uzuldum agliyorum esim demezmi ben senin sucun oldunu bilseydim dusunseydim kiznazmiydim sana diyor anam sok oldum madem ben suczuz olduna inaniyirsun niye demedin o benim karim sen kimi kovuyordun burasi dedemin evi sen kimin agzina siciyorsn denezmi ya kv demde aynisini diyor bisey dedikmi biz sana siyir sen ne bicim annesin madem sucsusuzum desene sen kizimsan oda gelinim ne hakla bagiriyirsun ne diyirsn o seni kovamaz sende onu kovamazsin semefiler ya baskasi olsa valla cekmez bunlari anam baya derdim varmis allah o girumcenin de bin katini yasatsin insallah disundukce valla cekilcek seyler degil
onada şükürprenses ile keyif mi yaptınız sizAMİNNNN
olsun kuzum en azından gördün yanındaydı
kuzum sen biraz ağırlığını koyacaksın hem kv hem eşine gerekiyorsa o paradan al üstünde dursun o kadar karışmasına izin verme
Esim birakmiyirki of of napicm bilmiyorumamiiinnnn kuzuummmmmheveslendirme bak
senin cocuguna kimse karısamaz rabbm nasip etsin sana da ama skın kimseye söz hakkı verme o konuda yoksa senin cocugun olmaktan cıkar kendisi byütür istediği gibi
görümceye bakyolarım ben olsam hepsinin tek tek agızının payını verirdim orda tek bulup üstüne gelmişler sucsuz yere bide utanmadan evine geliyolar ayırın evinizi bebeğim cekilir mi o insanlar bir ömür
kesin bi dille konusursan kabul eder etmezse de seiyorm ölüyorm ayrılamam diye düşünme git annenin yanına kafanı dinle biraz o da kararını versinEsim birakmiyirki of of napicm bilmiyorum
Gorumcen geldiginde hastayim de is yapma. Dunyaya gorimceye hizmet etmeyemi geldin senn.Bazen diyorum bosansam da mutlu olamamki yine seviyorum esimde eskiden daha kotuydu bana insnmiyirdu bile enazindan simdi kabulleniyir yaptiklarini goruyorum biluyorum diyir diyomki cocuk olursa dahada degisir ama valla gorumcemdende o seytn kizindanda cok cektim cekiyieumda allaha havale ediyorum allah bildigi gibi yapsin hepsini cikarsin esimede sedim hakkimi asla ablana helal etmiyorum geliyor bir hafta kaliyor surekli yatiyor ben ugrasiyorum helal etmet hakkimi gecn hoca anlatiyor misafir uzaktanmi geldi elinden geldince yatiya kalmasin durumu varsa otelde falan kalsin diyor belki esler kavga etmis belki hastalar ev sahibine asla eziyet verilmemeli diyir benimkide ayni sehir 30 dakikalik yol dan geliyir uyanik bizde kaliyor para biriktiriyir 4 kisi 5 gun 7 gun nekadar kar olur benim kocamda mal iste ezdirsin beni bence bana degerde vermiyir kocm ama allah biliyorki oyle hissediyorum bazen benmi evhamlaniyorum yoksa dogrumu hossediyorum bilmiyorum ki tek olunca okadar i ge iniyoruzki ama gorumce gelsin mutfaktan cikama kaynana dehisoyir esimin yuzunu bile voremiyorum esimle bozusuyoruz
Sorun yok cnm hepimiz skintilarimizi paylasiyoruz.Kb sizinde kafanizi sisirdim ama okadar doldumki aglasamda icim rahatlamiyor kusura bakmayin sizide rahatsiz ettim benim derdi bilmek istemiyebilirsiniz hakkinizi helal edin
Evet cnm. Rabbim en kisa zamanda seninde bebisinle leyif yapmani nasip etsinnnnnprenses ile keyif mi yaptınız sizAMİNNNN
olsun kuzum en azından gördün yanındaydı
kuzum sen biraz ağırlığını koyacaksın hem kv hem eşine gerekiyorsa o paradan al üstünde dursun o kadar karışmasına izin verme...
görümce de olanlarda da alacaktın başını annene gidecektin sen onları rezil edecektik sustukça olan sana olur .. kaç yaşındasın
kesin bi dille konusursan kabul eder etmezse de seiyorm ölüyorm ayrılamam diye düşünme git annenin yanına kafanı dinle biraz o da kararını versin[/QUOTE
Cok bunaldim bunlari dusunmekten anlatamam ben artik. Tavrimi koycm o gorur kusmek nasil oluyormuskesin bi dille konusursan kabul eder etmezse de seiyorm ölüyorm ayrılamam diye düşünme git annenin yanına kafanı dinle biraz o da kararını versin
Çalışabilme imkanin var mı canim..benim 6 sene çocuğum olmadı yanarım da o yıllarıma yanarım..senelerim kv ile hastanede gecti kızim olduktan sonra calışmaya başladım baktım ki ne kalmaya çağıriyorlar ne de iş bekliyolarlar..Kb sizinde kafanizi sisirdim ama okadar doldumki aglasamda icim rahatlamiyor kusura bakmayin sizide rahatsiz ettim benim derdi bilmek istemiyebilirsiniz hakkinizi helal edin
Soyluyirum boyke yap boyke ol tmm diyir gerisi gelmiyorPara isine gelince sakın isteyemem deme..oyle bir isteki kocanin parasi olduğunu anlasın..en iyisi evi ayırmak olur sizin için eşinle ciddi ciddi konuşmalısın yok derse de kendi kurallarını açıkca söyle..
böyleyap böyle ol demiceksinSoyluyirum boyke yap boyke ol tmm diyir gerisi gelmiyor
Haklisin oyle yapicm artik bana bakmaya mecbur ben ancak kendime eziyet ediyirumböyleyap böyle ol demiceksin
ben buyum diceksin
haftada 1 anneme giderim
bi gün çarsıya cıkarım
ablana hizmet etmem
aylık su kadar para bana vericeksn
bnmde kendime özel ihtiyaclarım var diceksin
İşte demek istediğim bu canım..saygı çercevesinde ama kararli sekilde söylemen lazım..böyleyap böyle ol demiceksin
ben buyum diceksin
haftada 1 anneme giderim
bi gün çarsıya cıkarım
ablana hizmet etmem
aylık su kadar para bana vericeksn
bnmde kendime özel ihtiyaclarım var diceksin
Haklisin oyle yapicm artik bana bakmaya mecbur ben ancak kendime eziyet ediyirum
İşte demek istediğim bu canım..saygı çercevesinde ama kararli sekilde söylemen lazım..
Hafta sonları sende annene git kal onda bende anneme gidiyorum de yatak odna da kilit vur eşinde senle gelsin pazar öğlen gibi git evine .. ve çalışma imkanın varsa gir bir işe çalışBoyke olucani bilseydim asla kabul etmezdim sen okadar kisiyi geri cevir sev gel bir otur bide boyke yapsinlar
aminn inşallahGorumcen geldiginde hastayim de is yapma. Dunyaya gorimceye hizmet etmeyemi geldin senn.
Sorun yok cnm hepimiz skintilarimizi paylasiyoruz.
Evet cnm. Rabbim en kisa zamanda seninde bebisinle leyif yapmani nasip etsinnnnn
Gonderirmi yatarak haftada ancak oda 4 5 saat annemde kiziyir kavga edersiniz israr etme diye kiziyorHafta sonları sende annene git kal onda bende anneme gidiyorum de yatak odna da kilit vur eşinde senle gelsin pazar öğlen gibi git evine .. ve çalışma imkanın varsa gir bir işe çalış
aminn inşallah
Bende heycanliyim yarin icinoooww kilo vermişiz galibası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?