Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gubaydin ben yeni kalktim.
Sabah oldugubdan beri yataktan cikmadim kizimi yedir degis yatir salla yaptim lendimde kivrildim uyudum onunlaa ya mucize gibi bir sey Rabbim bebis isteyenlere hemencecik versin anlatilmaz bir duyguu
amiiinnnn kuzuummmmm heveslendirme bak

senin cocuguna kimse karısamaz rabbm nasip etsin sana da ama skın kimseye söz hakkı verme o konuda yoksa senin cocugun olmaktan cıkar kendisi byütür istediği gibi

görümceye bak yolarım ben olsam hepsinin tek tek agızının payını verirdim orda tek bulup üstüne gelmişler sucsuz yere bide utanmadan evine geliyolar ayırın evinizi bebeğim cekilir mi o insanlar bir ömür

Gubaydin ben yeni kalktim.
Sabah oldugubdan beri yataktan cikmadim kizimi yedir degis yatir salla yaptim lendimde kivrildim uyudum onunlaa ya mucize gibi bir sey Rabbim bebis isteyenlere hemencecik versin anlatilmaz bir duyguu
prenses ile keyif mi yaptınız siz AMİNNNN

koşturmacalı herşeyimizi hallettik gibi ama öyle gezip tozamadik malesef
olsun kuzum en azından gördün yanındaydı

kuzum sen biraz ağırlığını koyacaksın hem kv hem eşine gerekiyorsa o paradan al üstünde dursun o kadar karışmasına izin verme...
görümce de olanlarda da alacaktın başını annene gidecektin sen onları rezil edecektik sustukça olan sana olur .. kaç yaşındasın

Esim birakmiyirki of of napicm bilmiyorum

Gorumcen geldiginde hastayim de is yapma. Dunyaya gorimceye hizmet etmeyemi geldin senn.

Kb sizinde kafanizi sisirdim ama okadar doldumki aglasamda icim rahatlamiyor kusura bakmayin sizide rahatsiz ettim benim derdi bilmek istemiyebilirsiniz hakkinizi helal edin
Sorun yok cnm hepimiz skintilarimizi paylasiyoruz.

Evet cnm. Rabbim en kisa zamanda seninde bebisinle leyif yapmani nasip etsinnnnn

Kb sizinde kafanizi sisirdim ama okadar doldumki aglasamda icim rahatlamiyor kusura bakmayin sizide rahatsiz ettim benim derdi bilmek istemiyebilirsiniz hakkinizi helal edin
Çalışabilme imkanin var mı canim..benim 6 sene çocuğum olmadı yanarım da o yıllarıma yanarım..senelerim kv ile hastanede gecti kızim olduktan sonra calışmaya başladım baktım ki ne kalmaya çağıriyorlar ne de iş bekliyolarlar..

Para isine gelince sakın isteyemem deme..oyle bir isteki kocanin parasi olduğunu anlasın..en iyisi evi ayırmak olur sizin için eşinle ciddi ciddi konuşmalısın yok derse de kendi kurallarını açıkca söyle..

Soyluyirum boyke yap boyke ol tmm diyir gerisi gelmiyor
böyleyap böyle ol demiceksin
ben buyum diceksin
haftada 1 anneme giderim
bi gün çarsıya cıkarım
ablana hizmet etmem
aylık su kadar para bana vericeksn
bnmde kendime özel ihtiyaclarım var diceksin

ben buyum diceksin
haftada 1 anneme giderim
bi gün çarsıya cıkarım
ablana hizmet etmem
Haklisin oyle yapicm artik bana bakmaya mecbur ben ancak kendime eziyet ediyirum

ben buyum diceksin
haftada 1 anneme giderim
bi gün çarsıya cıkarım
ablana hizmet etmem
İşte demek istediğim bu canım..saygı çercevesinde ama kararli sekilde söylemen lazım..

Boyke olucani bilseydim asla kabul etmezdim sen okadar kisiyi geri cevir sev gel bir otur bide boyke yapsinlar
Hafta sonları sende annene git kal onda bende anneme gidiyorum de yatak odna da kilit vur eşinde senle gelsin pazar öğlen gibi git evine .. ve çalışma imkanın varsa gir bir işe çalış

Gorumcen geldiginde hastayim de is yapma. Dunyaya gorimceye hizmet etmeyemi geldin senn.

Sorun yok cnm hepimiz skintilarimizi paylasiyoruz.

Evet cnm. Rabbim en kisa zamanda seninde bebisinle leyif yapmani nasip etsinnnnn
aminn inşallah

Hafta sonları sende annene git kal onda bende anneme gidiyorum de yatak odna da kilit vur eşinde senle gelsin pazar öğlen gibi git evine .. ve çalışma imkanın varsa gir bir işe çalış

aminn inşallah
Gonderirmi yatarak haftada ancak oda 4 5 saat annemde kiziyir kavga edersiniz israr etme diye kiziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…