- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.501
gidemezsin ki zati bebeğim nere gidiyon taciz ederim her yerdenCanım otursun zaten hemen gelirim. Belki daha hızlı gider kilo. Birde zaten gitmiyorum burdayım benden kurtulamazsınız
Ayyy ins agzindan bal damliyor bebisim
Anladm cnmmm
bence artık rahatla ve kendine gelbenim için kilo vermek hayal artık kabul ettim veremiyorumbiraz kafamın rahatlaması gerekli o sürede koruma yapabilirim anck
ay cok geçmiş olsun kuzuummmvoltaj yüksekliğinden dün apt. elektrik su yoktu halende yok gerçi yapılıyor panomuz... tv patladı dua edin tek zararımız tv olur buzdolabı fırınım bulaşık makinemde tv gibi pirizde normal olarak elektrik olmadığı için bilemedik nelerde zarar var mutfak duman altıydı eve girdiğimde
Tesekur ederimMasallah bu hafta cok guzel olmus, tebrikler
yok öyle birşey enerjisa gelip bakmış bizden kaynaklı değil demiş herkes kendi zararını karşılayacak iştegidemezsin ki zati bebeğim nere gidiyon taciz ederim her yerden
bu sefer kurtulusun yok zayıflıcaksın
bence artık rahatla ve kendine gel
ay cok geçmiş olsun kuzuummminşallah bişey yoktur digerlerinde gerci olsa da karsılamak zorunda kim sebep olduysa dimi niye olmş öyle
Edebülüsüngidemezsin ki zati bebeğim nere gidiyon taciz ederim her yerden
Oysa neler olmuş kiz :S ayy ne korkunç geçmiş olsun cnm InshAllah çok büyük değildir zararvoltaj yüksekliğinden dün apt. elektrik su yoktu halende yok gerçi yapılıyor panomuz... tv patladı dua edin tek zararımız tv olur buzdolabı fırınım bulaşık makinemde tv gibi pirizde normal olarak elektrik olmadığı için bilemedik nelerde zarar var mutfak duman altıydı eve girdiğimde
Ay cnm gecmis olsun.Malesef bu gibi durumlarda zarari karsilamiyorlar ins diger esyalarda skinti yoktur. Neden kaynaklanmis acabavoltaj yüksekliğinden dün apt. elektrik su yoktu halende yok gerçi yapılıyor panomuz... tv patladı dua edin tek zararımız tv olur buzdolabı fırınım bulaşık makinemde tv gibi pirizde normal olarak elektrik olmadığı için bilemedik nelerde zarar var mutfak duman altıydı eve girdiğimde
Ins kuzummmm inssgidemezsin ki zati bebeğim nere gidiyon taciz ederim her yerden
bu sefer kurtulusun yok zayıflıcaksın
bence artık rahatla ve kendine gel
ay cok geçmiş olsun kuzuummminşallah bişey yoktur digerlerinde gerci olsa da karsılamak zorunda kim sebep olduysa dimi niye olmş öyle
ne ilaci canim?Ayyy çok şükür bunu bekliyordum
gecmis olsun canim yavoltaj yüksekliğinden dün apt. elektrik su yoktu halende yok gerçi yapılıyor panomuz... tv patladı dua edin tek zararımız tv olur buzdolabı fırınım bulaşık makinemde tv gibi pirizde normal olarak elektrik olmadığı için bilemedik nelerde zarar var mutfak duman altıydı eve girdiğimde
Cok gecmis olsun insallah daha cok zarar yokturvoltaj yüksekliğinden dün apt. elektrik su yoktu halende yok gerçi yapılıyor panomuz... tv patladı dua edin tek zararımız tv olur buzdolabı fırınım bulaşık makinemde tv gibi pirizde normal olarak elektrik olmadığı için bilemedik nelerde zarar var mutfak duman altıydı eve girdiğimde
Bukisim speicheldrüse icin. Stoffwechselim cok yavamış :/ne ilaci canim?
yorum yapmaktan kacınıyorm yapanları kacmaya davet ediyorum@Blacksee55 bdv nin sıkı takipcisiyizseni yakaladm kac konuda yorumunu gordumm bende okuyorum ama nadir yorum yapiyorum
Evet ben bdv'nin abonesiyim canim@Blacksee55 bdv nin sıkı takipcisiyizseni yakaladm kac konuda yorumunu gordumm bende okuyorum ama nadir yorum yapiyorum
Dün akşam kendimi zor tuttum valla ahahha sırf sizin icin kizlar değerimi bilin
listeyi paylaşım alanında paylaş bakim beybiDün akşam kendimi zor tuttum valla ahahha sırf sizin icin kizlar değerimi bilin
Patron çağırdı ben yokumlisteyi paylaşım alanında paylaş bakim beybi40yılın başı bi cuma yakalamışm seni bari degerlendireym
Çok farklı insanlar var canim. Doğru şeyi yanlış yanlış şeyi doğru görenler var çok degisik vallaOrada cok acimasiz yorumlar oluyor beni korkuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?