- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.521
inşallah güzelim tv ve uydum gitti gibi koku vardı çünküOysa neler olmuş kiz :S ayy ne korkunç geçmiş olsun cnm InshAllah çok büyük değildir zarar
yüksek gerilim gelmiş mütakitte sağolsun ucuza kaçmış panodaAy cnm gecmis olsun.Malesef bu gibi durumlarda zarari karsilamiyorlar ins diger esyalarda skinti yoktur. Neden kaynaklanmis acaba
Ins kuzummmm inss
sağol kuzum nasılsıngecmis olsun canim ya
inşallah elektrikler bir gelse öğrencezde bakalımCok gecmis olsun insallah daha cok zarar yoktur
Ayneen cnm kimisi sirf olumsuz yorum yapmak icin yorum yapiyor cok acimasizlarÇok farklı insanlar var canim. Doğru şeyi yanlış yanlış şeyi doğru görenler var çok degisik vallasinirbozucu çoğu zaman
+18 konusu vardı kız kocası ile nişanlıyken video olayı gördün mü o konuyuDün akşam kendimi zor tuttum valla ahahha sırf sizin icin kizlar değerimi bilin
o liste paylaşılacakPatron çağırdı ben yokum
ahaha ben gördüm onu yaaa cok üzüldm eger gercekse ama herkes adamın oyunu demiş arabayı satmak için+18 konusu vardı kız kocası ile nişanlıyken video olayı gördün mü o konuyu
Her sayfasyı okumadım ama üzülüm bende hem silinen şey nasıl pörtlüyor koca da olsa öyle özel anlrı fotoğraflamamak videoya çekmemek gerkliahaha ben gördüm onu yaaa cok üzüldm eger gercekse ama herkes adamın oyunu demiş arabayı satmak için
yatak odasında telefonların internetini bile kapatıyoruz biz sarjda yataktan uzakta duruyolar allah muhafazaHer sayfasyı okumadım ama üzülüm bende hem silinen şey nasıl pörtlüyor koca da olsa öyle özel anlrı fotoğraflamamak videoya çekmemek gerkli
valla ben dibimde tutuyorum modem de zaten salonda sen neyden korkuyonda uzaklta tutuyorsunyatak odasında telefonların internetini bile kapatıyoruz biz sarjda yataktan uzakta duruyolar allah muhafaza
ne kadar zor bişi karısının videoları internette allahım sen koru
patlar falan allah muhafazavalla ben dibimde tutuyorum modem de zaten salonda sen neyden korkuyonda uzaklta tutuyorsun
aman olacağı varsa olur hç o kadar düşünmüyorum ben elektrikte dibimde tel uzağında yatamıyorumpatlar falan allah muhafaza
ben korkarm öyle şeylerdenaman olacağı varsa olur hç o kadar düşünmüyorum ben elektrikte dibimde tel uzağında yatamıyorum
Bazilarida ama hakediyor canim. Dayak yedim hakettimmi yazilirmi yani.Ayneen cnm kimisi sirf olumsuz yorum yapmak icin yorum yapiyor cok acimasizlar
Evet cok korkunç manyak herod kesin birseyler karıştırıyor ben pek inanmak istemedim valla+18 konusu vardı kız kocası ile nişanlıyken video olayı gördün mü o konuyu
Paylaştım çoktan seni kızdırmak icin öyle dedimahaha ben gördüm onu yaaa cok üzüldm eger gercekse ama herkes adamın oyunu demiş arabayı satmak için
gördüm sonradanBazilarida ama hakediyor canim. Dayak yedim hakettimmi yazilirmi yani.
Evet cok korkunç manyak herod kesin birseyler karıştırıyor ben pek inanmak istemedim valla
Paylaştım çoktan seni kızdırmak icin öyle dedim
Canım sigortalimi esyalarin hani biyerden geri alabilirmisininşallah güzelim tv ve uydum gitti gibi koku vardı çünkü
yüksek gerilim gelmiş mütakitte sağolsun ucuza kaçmış panoda
sağol kuzum nasılsın
inşallah elektrikler bir gelse öğrencezde bakalım
voltaj yüksekliğinden dün apt. elektrik su yoktu halende yok gerçi yapılıyor panomuz... tv patladı dua edin tek zararımız tv olur buzdolabı fırınım bulaşık makinemde tv gibi pirizde normal olarak elektrik olmadığı için bilemedik nelerde zarar var mutfak duman altıydı eve girdiğimde
Teşekkür ederim arkadaşım. İyi moral verdin bana.Bir dakika bir dakika,
Ilk hafta iyidi bir kilo gitti ikinci hafta 200 gr aldik diye moral bozulur mu?
Iki hafta ortalamasi alininca haftada 400gr ediyor, bir yilda boyle gidilirse tam 20 kg gitmis oluyor, incecik mis gibi :)
Zaten 200 gr bir bardak su demek, yarin sabah o rakam farkli cikacaktir. Bende sabah rakamlari 500 gr rahat farkediyor, o yuzden sporu dun yaptim.
Geçmiş olsun. Allah can sağlığı versin. Rabbim bir daha yaşatmasın.inşallah güzelim tv ve uydum gitti gibi koku vardı çünkü
yüksek gerilim gelmiş mütakitte sağolsun ucuza kaçmış panoda
sağol kuzum nasılsın
inşallah elektrikler bir gelse öğrencezde bakalım
Kilosunu koruyan arkadaşları ayrıca kutluyorum. O da bir meziyet sonuçta.Sağol canim beni kutlamıyorsun demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?