Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bazilarida ama hakediyor canim. Dayak yedim hakettimmi yazilirmi yani.

Evet cok korkunç manyak herod kesin birseyler karıştırıyor ben pek inanmak istemedim valla

Paylaştım çoktan seni kızdırmak icin öyle dedim
evet o başlığı hatırlıyorum sinir beni boğmuştu hakkettin söyle tekrar dövsün dicektim bende inanamadım ama mune işin içine girdiği için biraz acaba dedim kesin kocası bir iş çeviriyor ...

Canım sigortalimi esyalarin hani biyerden geri alabilirmisin
yok kuzum kuzenim gel yaptıralım demişti zmanında ama işte yapmadık hayırlısı

Cok gecmis olsun, insallah diger cihazlara birsey olmamistir. Aslinda cihaz ureticilerinin donanima koruyucu onlemler almasi lazim. Bu haftasonu Black Friday indirimleri var, televizyonlarin fiyati ucuzlamis olabilir.
üreticilerin işine gelmez ki arz talebi nasıl sağlayacaklar o zaman

Tühh yaa bende 40 yaşıma geldim yeni sigorta yaptim herseyim icin. Avuktalik isim olursa yada hastanede ozel muamele telefonum bozulsa tv bozulsa evimde birsey olsa hepsine karsi sigorta yaptirdim tek paket canim arastir guzel birsey bul yaptir sende. Bundan sonra birsey olursa Allah gostermesim ozamana kullanirsin. Benim suan telefon cam catlak hafif. Ben sigortayı yemi yaptırdım haftaya soylucem telefon bozuldu diye. Parasini alicam

yatak odasında telefonların internetini bile kapatıyoruz biz sarjda yataktan uzakta duruyolar allah muhafaza
ne kadar zor bişi karısının videoları internette allahım sen koru
Bizde baslarda öyleydik sonra yatakta birlikte filmler diziler izleneye basladk
valla ben dibimde tutuyorum modem de zaten salonda sen neyden korkuyonda uzaklta tutuyorsun

Bazilarida ama hakediyor canim. Dayak yedim hakettimmi yazilirmi yani.

Evet cok korkunç manyak herod kesin birseyler karıştırıyor ben pek inanmak istemedim valla

Paylaştım çoktan seni kızdırmak icin öyle dedim
Ay sorma trajik valla yurdumun insaniii

kızlarrrr ben cıkıyorum herkese iyi akşamlar ve mutlu hafta sonları

az yiyin
Grs bibikkkk

bu aksam formdasn cnm cok eprklisn gulnekten karnm ağırdı

Hayrli olsn cnm. Ben ne zmn bir seye sigorta yaptrsm sigorta suresi dolunca bozulur

Bugnku menu
Sabah
Bayat ekmekten pizza yaptim
1dilim pizza
1has yumurta
Sekersiz cay az domates

Ara
Yarim armut

Oylen
Yarim lahmacun kahvaltiyla aralari kisa
diye az yedim
1bardak ayran

Ara
Yarim armut
1mandalin

Aksam
Salata
Balik 2 yk
1dilim ekmek
1kase hosav kuck kase
1kepce corba
Ara
Cay icicem sekersiz

Bugün kendini ödüllendirmişin. Afiyet olsun

Menüm
Sabah
2 yumurtaya soğanlı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates ve salatalık
8-10 tane zeytin, ezine peyniri
Çay

Öğlen arkadaşın bebişini görmeye gittik bir dilim kek ve çay
Yarım mandalina

Akşam
2 adet içli köfte haşlama
Salata

Emziren anne menüsü

Kalkınca
2kuru kayısı
Kavun kurusu

9:00kahvaltı
Çeyrek pişi
Yarım dilim t.b ekmek
Domates
1kk kadar peynir
1zeytin
Tahin pekmez (2tatlı kaşığı)
Ev yapımı tereyağ ve bal (1 çay kaşığı)
Küçük dilim sağlıklı kek
1bardak rezene çayı

11:30
Trabzon hurması

13:30
Ezogelin çorbası (1tabak)
Kuru fasulye (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt

16:45
1elma
1mandalin
Kavun kurusu

18:45
Ezogelin çorbası (1küçük kepce)
Mantar sote (4-5yemek kaşığı)
Bir dilim t.b ekmek
Salata
Şekersiz ayva tatlısı

Süt veya yoğurt
Kavun kurusu ve kuruyemiş yiyebilirim

Su:2lt

Not: Kavun kurusu süt yaptığına inandığım için habire var menü de

Teşekkür ederim arkadaşım. İyi moral verdin bana. inşallah önümüzdeki haftaya baskülümden daha mutlu haberler alırım

Boyle diyorum ama benim de eskiden basikule cok taktigim olmustur. Butun hafta dikkat edince Cuma sabahi buyuk bir beklenti olusuyor.

Ben cozumu tartiyi yatagin yanina koymakta buldum, ustumu giyinmeden tartiliyorum. Her sabah tartilinca o heyecan kalmiyor, suprizi de kalmiyor yalniz. :)

Vucut bekleyip bekleyip bir anda kilo veriyor, uzun vadede illaki odullendiriyor, yeter ki vazgecmeyelim

Canim ayva tatlisimi sedin nasil yapiyorsun cok merak ediyorum bikerde tvde gordum ayvayi hasliyir sekerke nar eksiside koyuyor renk veriyor oykemi oyleyse tarif verirmisin

Moralim bozuk kızlar antrenin avizesi spotu tv uydu ve bulaşık makinası çalışmıyor bir umut belki tv kurtarılabilir buz dolabından da anormal ses geliyor umarım dünden beri kapalı kaldığı içindir o sesler .bulaşık mak doluydu çalıştıramadım dün akşam calistiracaktim elimde bulaşık yıkamakta bonusu oldu birde internetim yok modeme de birşey olmuş

Kilo verirkn illaki sarkma omuyor bise benim gogus altinda sarkma oluyir kilo aldikca orama aliyorum hemen sirtima aliyorum ist tarafim sisiyor sarkma olurmu ozellikle kolarda sikilastirmak icn kur falan bisey biliyormusunuz

Aaaa vercektenmi valla cok uzuldum ya

Canim ayva tatlisimi sedin nasil yapiyorsun cok merak ediyorum bikerde tvde gordum ayvayi hasliyir sekerke nar eksiside koyuyor renk veriyor oykemi oyleyse tarif verirmisin
Canım Nar ekşisi duymadım hiç...
Eşime şekerli kendime şekersiz çok güzel oldu bence..
Şekerli ayva tatlısı için ayvaları ikiye böldüm çekirdeklerini çıkar bi kenara ayır (lazım olacak tatlıya parlaklık ve kıvam vermek için) ortasını temizleyip kabuklarını da soyduktan sonra kararmaması için limonlu suda beklet yayvan bi tencereye altına ayva kabuklarını koy üzerine ayvaları diz canım yarım ayvaya ( ki bu bir porsiyon tatlı demek) 3-4 yemek kaşığı şeker her bir porsiyon için 2-3 tane karanfil,2-3 çubuk tarçın ve ayva çekirdeklerini de koyup üzerine gelecek şekilde su ilave et kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte ağzı kapalı pişir.. (30-40dk)
Şekersiz ayva tatlısı için aynı şekilde tencereye kabuk ve ayvaları yerleştirdikten sonra karanfil çubuk tarçın ve çekirdekleri yerleştir biraz kuru üzüm varsa 1-2 tane kuru hurma ( bende yoktu kullanmadım) üzerine gelecek şekilde su ile pişir yumuşayınca servis tabağına al üzerine ceviz fındık badem (ne varsa) kırarak serpiştir seviyor san eğer Tahin pekmez ( ben koydum güzel oldu) biraz da pekmez gezdir görüntü açısından çok güzel oluyor
Üstüne kaymak la da servis edebilirsin çok çok yakışıyor bence ayvaya :)

Not: çubuk tarçını 10dk sonra çıkar canım yoksa acı tat verir

Orada cok acimasiz yorumlar oluyor beni korkuyorlar
Bdv yavas cekimli araba kazasi gibi, izlemeyecegim diyorum, insanlarin derdi bitmez diyorum yine donup bakiyorum.

14.takim diyet grubu basligi ile bdv benim tarayicida ust siraya cikmak icin birbirlerini ezmeye calisiyorlar. Bilgisayarin kafasi sasti, bir orayi bir burayi tavsiye ediyor.

Eski zamanlarin fatihi bdv tahttan inip bu baslik yerini alinca rahat edecegim, iyi ki varsiniz arkadaslar muhabbete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…