- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.601
5 aylık değilmiydi. 6. aydan sonra yavaş yavaş başlayabilirsin. Bebeklerin sindirim sistemi bizimki gibi gelişmediğinden çocuğa eziyet olur verdiklerin. Ama birden yüklenme. Yoğurt ve elma püresiyle başlayabilirsin.Kıyamam ya
Ek gıda olayına pek girişemedim daha canım düzenli verdiğim bişey yok tattırmalarım oldu tabi ufak tefek dünde sebze çorbası yaptım çok az yedi sence düzenli vermeye başlamalımıyım mesela hergün kahvaltı yada öğle veya akşam yemeği gibi
Geçmiş olsun canım.Kızarık heryerı
Bı gun once brownı yedım
Cnm cektıdokundu yıne sorma ya
Ek gıdayıda baya ertelemıs oldum
Sen neler verdın
Altı ay olduk canım beş aylıktan sonra ufak tattırmalarım oldu şimdi aynen devam mı edecem yoksa öğün vermelimiyim5 aylık değilmiydi. 6. aydan sonra yavaş yavaş başlayabilirsin. Bebeklerin sindirim sistemi bizimki gibi gelişmediğinden çocuğa eziyet olur verdiklerin. Ama birden yüklenme. Yoğurt ve elma püresiyle başlayabilirsin.
Her gün dediğim gibi bir iki kez püre ve yoğurt ver. Önce buna alışsın.1 ay sonra kahvaltıya başlarsın azar azar. 7 tahıllı kaşık mamaları var. Kahvaltı için onlardan tercih edebilirsin. İstersen içine yarım ceviz ezip koy çok az kayısı püresi, hurma püresiyle mamayı zenginleştirebilirsin.Altı ay olduk canım beş aylıktan sonra ufak tattırmalarım oldu şimdi aynen devam mı edecem yoksa öğün vermelimiyim
Sağol canım :)Her gün dediğim gibi bir iki kez püre ve yoğurt ver. Önce buna alışsın.1 ay sonra kahvaltıya başlarsın azar azar. 7 tahıllı kaşık mamaları var. Kahvaltı için onlardan tercih edebilirsin. İstersen içine yarım ceviz ezip koy çok az kayısı püresi, hurma püresiyle mamayı zenginleştirebilirsin.
Rica ederimSağol canım :)
Ekmeksiz yapabiliyomusunBugunku menum gelsin:
Sabah: yumurta(1 adet) , dereotu, yarim cakmak peynirle omlet
Ara: 1 kutu sut, mandalina
Oglen: Biftekli salata (yagsiz)
Ara: mandalina
Aksam: Izgara balik (levrek veya cipura)
Ara: 1-2 kasik yogurt, cay
Bende once isimle hoslarina giser derdim oyle yapardim esimin teyzesinin kizi gorumcemle baya samimiletdi nize cok velirdi konusma sohbet esnasinda serip demisim onunda zoruna vitmis benim gorumce onlara oturmaya gidiyor oda beni ona sikayet etmis ben serpil kiz demisim falan filan yani vorumceyi doldurup vondermis oda bi tavir surat o gun yanina gittim odaya abla kiz naptiniz falan diye anam birden demezmi sadce abla dicksin serpilede aynisini yapmissin ben senin buyuvunum sok oldum artik cekimiyymGunaydinlar
Benim icin de isimle cagrilmak daha guzel , abla denince bir garip oluyorum, gerci reklamlara gore hepimiz teyzeyiz :)
Aile içinde benden büyük olduğunu bildiklerime diyorum abla diye. Ama konu komşuya felan ya ismiyle ya da isminin yanına hanımla hitap ediyorum. Tabi sizin olaya tepki biraz fazla olmuş. Rahatsız olduysan biraz daha mesafeli olmanı söyleyebilirdi belki.Bende once isimle hoslarina giser derdim oyle yapardim esimin teyzesinin kizi gorumcemle baya samimiletdi nize cok velirdi konusma sohbet esnasinda serip demisim onunda zoruna vitmis benim gorumce onlara oturmaya gidiyor oda beni ona sikayet etmis ben serpil kiz demisim falan filan yani vorumceyi doldurup vondermis oda bi tavir surat o gun yanina gittim odaya abla kiz naptiniz falan diye anam birden demezmi sadce abla dicksin serpilede aynisini yapmissin ben senin buyuvunum sok oldum artik cekimiyym
Bana deseydi abla demen hosuma gider diye niye goru.mi dolduruyor zaten yeni gelinim insanlar nerden zsak iye bakiyorlarAile içinde benden büyük olduğunu bildiklerime diyorum abla diye. Ama konu komşuya felan ya ismiyle ya da isminin yanına hanımla hitap ediyorum. Tabi sizin olaya tepki biraz fazla olmuş. Rahatsız olduysan biraz daha mesafeli olmanı söyleyebilirdi belki.
ayy cnm Allah kolaylik versin odasini ne zmn ayirdin ben 6 aylik olunca ayiracagim ins ayrilirsaHe ya illaki benle yatmak istiyor. Yatağına yatırıyorum ağlıyor.iyice yapıştı bana. Eşimle ayrı yatar oldum kaç gündür. O da korkuyor ortaya koyayım çocuğu diyorum. Ezilir çocuğun bir tarafına bir şey olur diyor. Ya kızım çok deli yatıyor. Bütün yatağa hakim kendisi. Yeter ulen karnımda 9 ay taşıdım seni. Yatağıda dar ediyor geceleri.Ya 2-3 gündür sinirlerim çok bozuk.
cok hos bir menuuBugunku menum gelsin:
Sabah: yumurta(1 adet) , dereotu, yarim cakmak peynirle omlet
Ara: 1 kutu sut, mandalina
Oglen: Biftekli salata (yagsiz)
Ara: mandalina
Aksam: Izgara balik (levrek veya cipura)
Ara: 1-2 kasik yogurt, cay
gunaydin poncikimmmmmgünaydın
Aman işte insanları mutlu etmek zor. Boşver kafaya takma bu kadar. Eşimin kuzeni benden nerdeyse 10 yaş küçük bana abla demez. Çokta önemli değil. Surat yapılacak büyütülecek bi konu değil.Bana deseydi abla demen hosuma gider diye niye goru.mi dolduruyor zaten yeni gelinim insanlar nerden zsak iye bakiyorlar
Ben 6 aylıkken ayırdım odasını. Ama her geçen gün değişiyor bebişler. Anne olmak çok zormuş. Çok hareketli bi kızım var. Zor zaptediyorum. Allah bütün annelere kolaylık versin.ayy cnm Allah kolaylik versin odasini ne zmn ayirdin ben 6 aylik olunca ayiracagim ins ayrilirsakizimla yatmak cok guzel nasil ayrilacgm bilmyrm
cok hos bir menuu
gunaydin poncikimmmmm
Ekmeksiz yapabiliyomusun
Masallah ne guzel ben ip atladimda kasiklarima sizi giriyor bel bolgeme sendede oluyirmu oyke seyler gecn doktor konusuyor tv de diyorki sallanini ziplama imkaniniz carsa ziplayin cunku zipladikca bucut ta fazla yerler salaniyor oralardan kilo gidiyormusKızlar ip atladıkça sayı istemsiz artıyor. Onu keşfettim. İlk atladığımda duraksız 20 ye zor gelmiştim. Şimdi 50 atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?