Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok tatlısın canım yaş kaç sakıncası yoksa tabi

Neler oluyor boylee

Aaaa ne var ne yok bozuldumu yani Allah yardımcınız olsun yaa. Ama bak tekrar söylüyorum gerçekten Allah sizi korumuş. Televizyonda her gün neler duyuyoruz. Rabbim bir kolaylık verir elbet. İnşallah herşey yoluna girer.

İyiyim canım çok şükür oğlum geceleri huysuzlanmaya başladı acaba diştenmidir dersin?
sen nasılsın nasıl oldu ankara mevzusu?
Cnm esım gıtmek ıstıyor, babası ıle konusacak
Ikı haftaya gıdecegız zıyarete o zaman netlesır bıraz
Gece neler yapıyır
Dıs huyduzlugu olabılır baska bırseyde olabılır, bazı geceler olur oyle cnm
Buyume atagı olabılır
Bıde cocuklar yenı bırseyogrendıgınde korkarlar o zamanda durmazlar
Mesela dızlerının uzerınde durmak, ayaklarını agzına sokabılmek, emeklemek gıbı

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Mesela şimdi gece uykusuna sekizde geçti 15dk arayla çığlıklar la uyanıyor eliyle gözlerini ovuşturuyor ( gün içinde de böyle) salya falan yok ama parmaklarını çiğniyor
Bense oğlumu sallıyorum gidip eşimle otururdum oysa

Sagol tezekur ederim mutlaka deniycem

Vardır bı sıkıntısı cnm mutlaka

Bılemıyrm kı

Sagol canim Allahtan bu omur boyu yoksa öyle salak seyler benimde basima geliyor inan tek degilsim
oo omur boyu cok havalii

Kızlar pazartesi diyetisyene randevu aldım. Bakalım ne diyecek. Hocam püskevit yersem kilo alırmıyım diyiciğim
Ayy hadi bakalimmm

Canim ya cok uzuldimmm ons bizdolabina bisi olmamistir. Cam agelecehine mal a gelsin demekten baska elden birsey gelmiyor uzme tatli canini kuzum.
Bende bende

Durduk yere bir sürü masraf eşimde bana laf ediyor evden çıkarken sarteli indirmedin diye oldu biliyor ben karanlıktan korkuyorum eve girerken sorun oluyor
Kiz kim salter indirir evden cikarke. Olacak sey mi esin neye saracagini sasirmis soktan

Sabah
2 gun kurusu
1 y.k pekmez
2 kibrt kutusu beyaz peynr
1 kapya biber
1 yesil biber
2 dilim t.b ekmegi
4 zeytin
1 haslanmis yumurta

Ara
1 ev kurabiyesi
150 ml sut

Aksam
1.5 porsiyon hamsi kizarmis
2 dilim beyaz ekmek
Salata
Yarim kase mercimek

Belki 1 yesil elma yerm birazdan.

Merhaba tekrar cok gecmis olsun, soyle bir link buldum isinizi gorur mu?

http://www.tuketicihaklari.org.tr/yazilarimiz/makaleler.2007.12.29.html

Yuksek voltajdan dogan zarar icin tuketici mahkemesine basvurulmus, rapor tutulmus, Elektrik sirketinden paralarini almislar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…