Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Balığı neden az yedin cnm.
Menu onceki guunlere gore dsha iyi
Afiyet olsin icli kofteye bayilirimmm

Bol cesitli guzel menu

Napiyonuz kendimizi mi tanitiyoruz aslinda birbirimizin yaskarini bilsek aranizda benden buyuk olanlar var belki abla senmesini isterler dimi yoksa tam tersimi
Aman ne ablası ya abla senin bacındır. ben teyzem yaşındaki kadınlara ismiyle sesleniyorum. Onlarında hoşuna gidiyor hıı. Kendilerini daha genç hissediyorlar. Bende başlarda garipsedim ama 2 yıldır lügatımdan ablayı kaldırdım.

Bebis yedirmeye mi kalktinn UMEYYE

Benimde dusuncem o ama bi olay yasadim tovbe ettim artik abla diyorum sen istemezsen demem canim tabi sana isminle hitab ederim daha guzeli

Kızarık heryerı
Bı gun once brownı yedım
Cnm cektı dokundu yıne sorma ya
Ek gıdayıda baya ertelemıs oldum
Sen neler verdın
Kıyamam ya
Ek gıda olayına pek girişemedim daha canım düzenli verdiğim bişey yok tattırmalarım oldu tabi ufak tefek dünde sebze çorbası yaptım çok az yedi sence düzenli vermeye başlamalımıyım mesela hergün kahvaltı yada öğle veya akşam yemeği gibi

Bebis yedirmeye mi kalktinn UMEYYE
He ya illaki benle yatmak istiyor. Yatağına yatırıyorum ağlıyor.iyice yapıştı bana. Eşimle ayrı yatar oldum kaç gündür. O da korkuyor ortaya koyayım çocuğu diyorum. Ezilir çocuğun bir tarafına bir şey olur diyor. Ya kızım çok deli yatıyor. Bütün yatağa hakim kendisi. Yeter ulen karnımda 9 ay taşıdım seni. Yatağıda dar ediyor geceleri. Ya 2-3 gündür sinirlerim çok bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…