- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.161
Canım sen bizle takıl, cuma bildirimini diğer takımda yapSiz benim herşeyim siniz sadece ilk göz agrım degil kuzum ne bilim ya gidim diyorum sonra otur oturduğun yerde diyip Vaz geçiyom işte
Allah kabul etsin poncik ♡ dışardan al hemen birsey yada hazırla bi omlet birsey yeannem sadece pırasayla mercımek corbası yapmıs ben nıyetlıyım ne yıcem sımdı sadece corbayla doyamampırasa yiyemiyorum
Allah kabul etsin poncik ♡ dışardan al hemen birsey yada hazırla bi omlet birsey ye
Bırak pizzayıamin kuzum inşallah eve girdiğim gibi ezan okunuyo bişey hazırlamaya pek vakit yok ama dediğin gibi omlet falan olabilir pizza mı alsam demiştim
bunu düşüncemBırak pizzayıyiyemeyenler var ahaha omlet yap hafif ohh miis
Kız bugün efendimizin doğum günü oruç tutulmazmış niye niyetlendin Allah kabul etsin kuzum ne pizzası kız mis gibi pırasa dururken sen diyeti bıraktınmıannem sadece pırasayla mercımek corbası yapmıs ben nıyetlıyım ne yıcem sımdı sadece corbayla doyamampırasa yiyemiyorum
Kız bugün efendimizin doğum günü oruç tutulmazmış niye niyetlendin Allah kabul etsin kuzum ne pizzası kız mis gibi pırasa dururken sen diyeti bıraktınmı
pırasayı yiceksin tabikideannem sadece pırasayla mercımek corbası yapmıs ben nıyetlıyım ne yıcem sımdı sadece corbayla doyamampırasa yiyemiyorum
az yi azzzzzz doyamadın bi türlübunu düşüncemkeptin gelir simdi ne pizzası diyerekten
Bugün bayram günü izzet ikramda bulunmak gerekirmiş mekruh diyorlarAllah Alllah nasıl tutulmazmışdiyette neymiş pırasa yiyemiyorum ya sevmiyorum
pırasayı yiceksin tabikideyogurtta yersin doyarsın mis gibi
az yi azzzzzz doyamadın bi türlüyaz bakam dünkü menünü sen bi neler yimişinnn
sanırısın bnm nikahım var
yalnız 3 ay diye uzun gösteriyosunda 1 snedir 2 kilo vermedin bunu ahtırlayıp biraz bogazını tutmanı tavsiye ediyorumyiyemyorum pirasa
yazarım sonra siimdi niyetliyim ya şey olmazD
nikah 3 ay sonra
ben baktım kız öyle bişey yazmıyor hiç tutulabilir yazıyorBugün bayram günü izzet ikramda bulunmak gerekirmiş mekruh diyorlar
yalnız 3 ay diye uzun gösteriyosunda 1 snedir 2 kilo vermedin bunu ahtırlayıp biraz bogazını tutmanı tavsiye ediyorumaz daha yemeye devam edersen 42 beden elbise bakcaz sana
bence 3 aya bu yemeyle 40a kesin cıkarsınben baktım kız öyle bişey yazmıyor hiç tutulabilir yazıyor
verdim ya sadece geri aldım olabilir böyle şeyler sende aldın38 beden alıcam
Fenayim ya eve dönüyoruz bı de smdi evde dinlenirim inşallahCok gecmıs olsun kuzu ya
Iyımısın sımdı
Hasta olduğum için az yedim daha fındık lahmacun du bi de küçücüksenin ara menülere nolmuşşşşş
kurabikler haric cok iyi
akşam hiiiç olmamışşş ögle menünde pek iyi dğil gibi bugün sulu corbalı yemekli bi menü bekliyorum senden beybii
2 serumu begenmedm gerisi güzel
nasıl oldun kuzuum iyi misin şimdi ?
akşam lahmacunuda götürmüşüzzzz bu aradaaaa
begendiiiimmmmmmaradaki bademlerle meyveyi aynı anda mı yiyosun kuzu yoksa ayrı ayrı mı cok gibi geldi o bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?